Komentari

gumi.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Velik, Veći, Najveći

    Šteta pršuta - ali dobra reklama

    avatar

    16.05.2013. (11:42)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Feta pršuta,kolona redikula i čovik je na konju...splitski spazam

    avatar

    16.05.2013. (15:29)    -   -   -   -  

  • lion queen

    kerum je zakon. on drži obećanja. obećao je križ na marjanu i eto križa, obećao tuđmanov spomenik, eto spomenika, a sad obećava da će nahranit narod pršutom. svatko pametan može birati između prušta i skupljanja boca, koje nude ovi drugi.

    avatar

    16.05.2013. (19:06)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    pličine Lion Queen su već legendarne. koja temeljita i kompletna naivnost. fakat kraljica, ono, totalka. a kao gradnja spomenika i Kerumov grezi seljačitis će nahraniti skupljače boca? da, nutricionisti se baš zaklinju da je populizam vrlo hranjiv, pun minerala, vitamina i proteina, a predizborna obećanja su posebno jestiva i kripna. haha. još samo da nam je vidjeti kako će Use, Nase i Podase Kerum (skupa sa sekom) iz svoga džepa nahraniti ikoga ičim, a kamoli pršutom. evo mora da se iz dobrote svoga srca i dokazanog poštenja već bacaju na uzgoj prasadi u Ogorju i vlastoručno sušenje stotine tisuća pršutića za prehranu naroda sljedeće 4 godine. LOL! požuri Željko srcati, evo naivci kao LQ već strpljivo u redu čekaju na svoju fetu. o živote komedijo! doista bez granica, domaćin je posve točno naslovio mentalni sklop biračkog tijela svih populističkih demagoga (raznoraznih keruma i bandi/ti/ća).

    avatar

    16.05.2013. (22:48)    -   -   -   -  

  • lion queen

    seljačitis??? ouuuu jessssss, pipl mast trast modesti. ven modesti sejz it iz totali tru. dip, dip tru.
    buahahaha

    avatar

    16.05.2013. (23:11)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    čemu misliš da se rugaš Lion Queen? korištenju šatrovačkog? ti znaš da tako nešto postoji? ili ne znaš? pa dokle tvoj seljačitis, seljoberstvo, seljačizam odnosno nacional-jezični purizam ide (da ne kažem glupost). ali bitno da si ti izvalila svoju fetu pršuta to jest gluposti i da je nemaš čime opovrgnuti, pa sada po svom starom običaju gomilaš, gle čuda, još gluposti. blago nama s tobom.

    avatar

    16.05.2013. (23:21)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Hahaha @Lion- 40 000 nezaposlenih...evo križ će nas nahranit,svako jutro ćemo se prošetat Tuđmanovim trgom i iz masnog škartoca izvadit fetu pršuta i zalit jednim kvalitetnim vinom i izvalit se ispod palme sa suncobranom i Zimmer frei natpisom i klanjat se svom velikom vođi i njegovoj seki,našim životom teći će samo med i mlijeko...skoro,pa i sama sebi zavidim
    Yeah Krkan je zakon

    avatar

    17.05.2013. (11:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...