Komentari

podijeljena1.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


 • dado69

  fijuuuuu...ovo ko neko oproštajno pismo...a niš sretno ti bilo u "novom životu"....

  avatar

  04.05.2013. (11:40)    -   -   -   -  

 • alkion

  Ta, ite molim vas. A što je Izrael nap'o Siriju? Ne bu tebi niš, vidim ja, snalaziš se ko ribica u vodi. Sretno i ne d'0 b(l)og da ti padnem šaka - profesionalno mnijem.... :)))

  avatar

  04.05.2013. (15:10)    -   -   -   -  

 • Violette

  Lijepo pišeš. Život teče kao rijeka. I nosi i odnosi i donosi, po meni dobro je odabrati ono o čemu sanjamo.

  avatar

  04.05.2013. (16:02)    -   -   -   -  

 • Zena gaza

  Tvoj rezime me podsjetio na rezime AB Šimića, motiv je različit, al emocija je jako bliska:

  JEDANPUT

  Ženo
  što iz bijede našeg svagdanjeg života
  očajale i krotke oči dižeš k meni
  Sav ovaj život... oh, sav ovaj život
  ženo

  jedanput ja odsvirat ću na harfi

  i kad poslije harfe
  progovore ćutke naše duše

  znaš li što će govoriti?

  Kako bjesmo srećni. Kako bjesmo srećni

  avatar

  05.05.2013. (12:25)    -   -   -   -  

 • songfordead

  pozdrav gdje god da kreneš i gdje god da si
  sfd

  avatar

  05.05.2013. (13:58)    -   -   -   -  

 • builderica

  Sanjati o savršenom,ma koliko dobro zapravo bilo...mislim da je tu odgovor...treba živjeti svaki trenutak najbolje što možemo...a ti si to zaslužila...i nekako ...što te više čitam...mislim da tu mjesta ima i za jednog samozatajnog,ali pažnje vrijednog Dragog...izborio se on za svoje mjesto u srcu...imam neki osjećaj...na samo svoj i poseban način:-) lp

  avatar

  05.05.2013. (23:08)    -   -   -   -  

 • chablis

  Život je put, putovanje...

  avatar

  06.05.2013. (12:32)    -   -   -   -  

 • Lund

  Ovo je napisao izuzetno racionalni um. Vjerojatno te u medicini ceka vrhunska karijera, rentgensko snimanje stanja teren je na kojem si kod kuce. Tvojim muskarcima, medjutim, ne bu lako.

  avatar

  06.05.2013. (19:23)    -   -   -   -  

 • podijeljena1

  Zašto Alki? Nismo li nedavno konstatirali da bi to bio baš zanimljiv, vatreni, sudar umova?! Ne želim ti time, naravno, da ikada pohodiš moju novu firmu iz potrebe, ha,ha,ha...
  Uspoređivati expresiju mojih i Šimićevih emocija je veliki kompliment Gaza!
  Jest Builderice, izborio se nema sumnje, sada ćemo samo vidjeti kako na to utječu kilometri i odvojenost.
  Ha,ha,ha...Lund, a zašto bi im trebalo biti lako? Dobivaju puno, sami su tako zagrizli, pa je red da takav bude i račun, ne? Šalim se...donekle. A um i medicina, vidjeti ćemo, sada je na redu pravi, konačni test. Do sada je bilo zagrijavanje s prilično mediokritetskim zahtjevima.

  avatar

  06.05.2013. (21:57)    -   -   -   -  

 • andriano

  zanimljivo

  avatar

  08.05.2013. (22:07)    -   -   -   -  

 • uncut

  Ja Vas pratim. bas Me zanima sto ce biti dalje. U slicnim sam trilemama, ali znatno starija.

  avatar

  09.05.2013. (17:59)    -   -   -   -  

 • ¿¿¿

  Gosn svasta lupetas ga nadugo i nasiroko nesmanjenom kolicinom.

  avatar

  10.05.2013. (01:14)    -   -   -   -  

 • magle dolaze

  Nema ti tu pametna komentara ni savjeta...mislim teško ga je dati.
  Udri po svome, pa što bude :-))

  P.S. Ak' ne ljubi da trnu zubi, nađi nekoga s kime trnu, ha,ha.
  Sve drugo ti je bez veze.

  avatar

  10.05.2013. (11:02)    -   -   -   -  

 • podijeljena1

  Ne znam baš Magle jesu li mi kada utrnuli zubi, ali je sigurno da jest jako dobar. Ostalo, kažem, vidjeti ćemo!

  avatar

  10.05.2013. (11:58)    -   -   -   -  

 • Mjeseceva

  Ja te zamišljam kao jednu od naših doktorica, lično ja je obožavam i a tvoje veze i dileme me podsećaju na neke moje ( muška dileme) :)

  avatar

  10.05.2013. (17:04)    -   -   -   -  

 • alkion

  Dobar sudar umova je sasma OK ali, da budem iskren, dopasti u ruke jednom dobrom psihiću vodi samo jednom zaključku: za sve je kriva moja mama... Zar ne? ...:)))

  avatar

  10.05.2013. (19:19)    -   -   -   -  

 • skalpel

  Oh Bože!
  Uspoređivati ekspresiju tvojih i Šimićevih emocija nije kompliment nego je neoprostivo bogohuljenje jer jedina sličnost koja mi u ovom trenu pada na pamet u stvarnosti je ipak udaljena više svjetlosnih godina..

  avatar

  10.05.2013. (20:01)    -   -   -   -  

 • podijeljena1

  Svakako Skalpel da je to točno, mada, bogohuljenje bi bilo da takvo što meni padne na pamet, dok su komplimenti više načelno pretjerivanje. Čula sam više puta da sam kome najljepša na svijetu recimo, što je također podjednako udaljeno od istine.....
  Očito je Mjesečeva da sve imamo neke slične dileme oko njih.
  Ima nešto u tome Alki, da! Doduše i zaslužna. Iako sam se je iskreno govoreći puno češće sretala s prvim. Ali to ne znači da se sve ne da bar donekle popraviti snagom uma i mudrošću iskustva. Da ne kažem blagotvornim utjecajem neke, ili nekih, drugih žena! Ipak, to je jako zanimljiv apsurd, zašto žene poprilično često i u popriličnom opsegu odgajaju muškarce da budu sve ono što same ne žele od muškaraca?!

  avatar

  11.05.2013. (08:41)    -   -   -   -  

 • alkion

  Čista ljubomora, a ne apsurd. Ili bolje rečeno običan balkanizam - nemam ja koristi ako susjedu crkne krava ali on ima štete. I ovdje je to sličaj. Kad je prva svekrva ženila svog sina (dobijala snahu) prva reakcija je, naravno bila: "A zašto bih ja njoj darivala muža koji je bolji od mojeg?" I eto ti belaja do dana današnjeg... :)))

  avatar

  11.05.2013. (17:25)    -   -   -   -  

 • dado69

  hahahahha alki care :-))))))))))))...sorry gazdarice tema je ozbiljna ali me majstor @alki opet nasmijao do suza i u samo jednoj rečenici objasnio i riješio sve muško-žemnke probleme.......

  avatar

  12.05.2013. (11:04)    -   -   -   -  

 • Zena gaza

  Skalpel, zašto bogohuljenje oko uspoređivanja ekspresija između motiva i emocija nas i Šimića? Prolaznost vremena je motiv koji svi jednako osjećamo i to je dodirna točka koju sam usporedila. Da nema srodnosti mi nikada ne bismo čitali pjesme, ne bismo gledali slike, filmove. Pretjerano bi bilo da sam usporedila stil i izričaj posta i pjesme. to je i zbog forme neusporedivo, ali motiv jest.

  Studirala sam književnost i na faksu nitko nije padao u nesvjest kada bismo bilo koji naš osjećaj ili motiv usporedjivati sa slavnim djelima, dapače, - to uostalom radimo i u svakodnevnom životu. Književnost, umjetnost, glazba duhovna je svojina koja živi i u tzv. običnom životu kao asocijacija, metafora, motiv drugim umjetničkim djelima.......Postmoderna je nastala citatima iz napisanih književnih djela.......itd

  Da ne duljim, od umjetnosti ne treba raditi svetkovine. Pjesnici i umjetnici nisu bogovi, da jesu manje bismo ih čitali i još manje razumjeli.

  avatar

  13.05.2013. (16:30)    -   -   -   -  

 • podijeljena1

  Ženska zloba je dakle temelj tog zla, ha, Alki? Kao i mnogih drugih, ha,ha,ha... Da. Svejedno je apsurd. Mamice svojim sinovima ipak žele sve najbolje, a morale bi biti svjesne da neće balkanskim pristupom izvući iz života sve najbolje.
  Je li Dado? Sve je kako je zbog "blagotvornog" utjecaja žena i čiste nevinosti muških svetaca koji se teško snalaze, ali u najboljoj namjeri? Zašto mi ta teza samo zvuči tako poznato?
  Gaza u pravu si sasvim, ali čim netko zbog beznačajne primjedbe poteže teške riječi jasno je da nije spreman na dijalog, da je isključiv i ljut. Tko zna zbog čega.

  avatar

  15.05.2013. (00:28)    -   -   -   -  

 • Seljo

  genijalna si...politički si i seksualno osviještena :-P

  avatar

  16.05.2013. (21:52)    -   -   -   -  

 • alkion

  Ne rekoh li ti negdje gore: na koncu se uvik ispostavi da je za sve kriva moja mama. Napokon i sam Freud je lijepo rekao da određene frustracije nosamo još iz utrobe svoje majke... A što misliš tek kakav je sve utjecaj načinila na mene tijekom odgoja nakon rođenja dok joj se nijesam oteo kontroli????

  avatar

  17.05.2013. (17:31)    -   -   -   -  

 • Nemezis

  ...ma ja se stalno vraćam na onaj dio gdje pišeš o tome što bi ili ne bi trebala osjećati za njega, ako je Pravi. Odnosno, što drugi misle i govore.
  Ridanje i čupanje kose se desi nekima. Nekima se ne desi. Neki jednostavno vole i ne vezuju, ne postaju ovisni i ne guše. Možda se to drugima čini hladno i nedovoljno. :)
  (jebo druge, da oprostiš na izrazu)

  avatar

  18.05.2013. (12:15)    -   -   -   -  

učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se