Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Martic

    Poljak minja Peyereka,Peyerek Poljaka,pa ponovno,pa opet i tako 30 puta.
    Tudor trener.Da li vi mislite da bi se on triba radovat oli tugovat.Pari ovo drugo.Potrosit ce ga za 2 miseca,popljuvat i unda je osta i bez reprezentacije i bez kadeta i bez Hajduka.
    Mi smo sve potrosili,pa zastone i Tusu.
    Andrijasevic vridi baranko 4 milijuna.Ako mu damo postotak 70-30,dobijamo i igraca i 2,8 milijuna.
    Ako ga potiramo trkat na Merjan,ni igraca ni 2,8 milijuna.Ili nan ne tribaju ti pinezi.Je li nan Tomasov bija dovoljna opomena oli cemo se ponovno igrat postenjacina?

    avatar

    03.05.2013. (20:07)    -   -   -   -  

  • u

    Kao i obično u pravu si za većinu stvari, paradoks je da Hajduk, ne samo Hajduk već bilo koji klub takvog renomea , ne može priuštiti svog juniora...
    Za Mišu se ne mogu baš previše složit iako je bilo pošteno da ga ostave do kraja sezone baš zbog toga da se izbjegne paradoks imperativa.
    Istina je da mu na početku sezone nije postavljen imperativ Europe, kupa, prvenstva ali s vrimenom se sittuacija prominila, ispalo je da je taj neprovjereni kadar jači od većine klubova u hnl-u i da nije bilo sudačkih previda na našu štetu imali bi komodno drugo mjesto i poziciju koja vodi u EL, to u ovome slučaju znači brži oporavak kluba.
    Gleda sam sve domaće utakmice ove sezone, propustija samo jednu zbog više sile i vidi sam od nove godine konstantno nazadovanje od provlačenja kontra Zeline, splita, poraza od dinama istre...i dojma sam da ga je trebalo minjat ili dva miseca prije(za šta tada nije bilo osnove) ili krajem sezone.
    Ne komodaju me svi potezi ove uprave od ostavljanja fredija sve do jučer, dozvoljavanja promjene u OŠ, angažiranje nikakvih brazilaca, ovoga sa frankom, maglicom, nikeom....ali ne mogu im poreći želju pa i angažman pa makar griješili, a griješe u puno stvari
    Ipak su nas financijski ustrojili kako treba i u ovome trenutku je to najvažnije.
    No kad se dogodi potpuni oporavak, ovi više nemaju što tražiti tu.
    Što se Tudora tiće mislim da nisu pogriješili, trenerski posao je posao intelektualnog karaktera a prvi dojam mi je da je Tudor malo bistriji od Miše plusje godinama igra u Serie A i zna kako bi trebala izgledat igra.
    Da se je Mišo bavio više igrom i analizom svojih utakmica bilo bi kudikamo bolje. Nikad nije dobro kad se ne uči na svojim greškama...

    mala digresija-peroš je opra ruke od svega, ne može mu se prikačit ništa pa ni rodić, sve je doveja šurjak ili ko je već bija a ovi su ipak preuzeli kakvu takvu odgovornost na sebe zbog promjena, peroš je mora naplatit svoj rad od prije i on je to napravija, ovima je ipak stalo do rezultata iako se vidi da se ne snalaze baš najbolje u svemu ovome

    avatar

    04.05.2013. (15:19)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    popij nešto pa dođi do Poljuda!

    avatar

    04.05.2013. (16:33)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    Hajduk prvi, Ivan papa Pavao drugi!

    avatar

    04.05.2013. (16:34)    -   -   -   -  

  • B-612

    Rekli su mi da će mi blog postati čitan ako budem ostavljao komentare na popularnim blogovima... Hmmm... Baš me zanima. ;)

    avatar

    04.05.2013. (16:39)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    na Ajduka idem od utakmice sa Torinom kad je Baka zavrnuo slobodnjak sa 30 m u rašlje. idemo torcida iz Istre i prevaljujemo 500 km
    da bi gledali Ajduka. velika je to žrtva-i para i vremena i svega, al za bile ni jedna žrtva nije teška. ipak, od zadnje utakmice u četvrt finalu lige prvaka protiv ayaxa, Hajduk ide sve slabiji svake godine. teško to podnosim i boysi me jebu u zdrav mozak zadnjih 8 godina. zašto je to tako-ja ne znam. složeno je to pitanje, ali obično riba smrdi od glave-uprava Hajduka je sinonim za lopovluk, a i mislim da se previše kojekakvih sumnjivih njuški mota oko kluba. puno babica-kilavo dite pa to ti je! pozdrav torcidi!

    ako ne postaneš...novi prvak tiiii....

    avatar

    04.05.2013. (16:41)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Hajduk ima što nitko nema, samo se to ponekada manje vidi. Kako god, neka nam vječno živi Hajduk i srce hajdučko, jer puno je to više od kluba, sporta, ..., ljudi su to od krvi i mesa, a bude i pjesme, veselja, duše i puno toga lijepoga, samo kao zaljubljenik u plavu boju, ne smijem to preglasno reći ;)

    avatar

    04.05.2013. (18:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...