Komentari

indijanka-vegetarijanka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Euro

    eto vidis...dabogda i ti zivjela 120 godina...

    avatar

    18.04.2013. (12:27)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    ma sve 5 ta spika skvo, al imam ja 1 obrnuti primjer di je cura postala veganica i to prilično gorljiva, a ispalo je da ima organizam koji bez crvenoga mesa jednostavno ne može...mislim, može ,ali ono - puno teže.
    vratila se u tabor mesoždera i jede ga što manje može, ali 3 x tjedno joj ne gine!

    avatar

    18.04.2013. (16:09)    -   -   -   -  

  • metalurzi

    Ovakvi tekstovi samo još dublje potkopavaju vegansku ishranu. To je izoliran slučaj, baš kao priča moje prijateljice u osmom razredu osnovne kada smo obje prvi puta probale cigarete. Rekla mi je da je njen djeda pušio od 14. godine, većinu života preko dvije kutije na dan, a poživio preko 90 godina. Prema tome, svatko bi trebao zaključiti da cigarete produžuju život. Ali znamo da je obratno, zar ne?

    avatar

    18.04.2013. (22:09)    -   -   -   -  

  • Indijanka vegetarijanka

    Apsolutno se ne slažem da ovakve priče potkopavaju vege ishranu.

    avatar

    19.04.2013. (08:04)    -   -   -   -  

  • Lisica Mica

    A jeste zadrti! Nekako na blogu očekujem malo šire vidike i šire viđenje problematike. Ako ćemo baš o znanosti, pred 5 godina sam bila na dijabetološkom kongresu gdje je gostovao kanađanin, jedan od njihovih vodećih stručnjaka za prehranu. Zposlen u nekoj sveučilišnoj bolnici, radi i u praksi i u istraživanjima. Dakle, stroga znanstvena linija. Kaže da crveno meso treba jesti jednom do dvaput mjesečno. Studije pokazale. Ističe važnost mahunarki i općenito integralnih, industrjski neobrađenih namirnica, voća, povrća.
    A za baku i tebe, palac gore.

    avatar

    19.04.2013. (10:30)    -   -   -   -  

  • metalurzi

    Cijelo je nebo između senzacionalističkog teksta koji za cilj ima probuditi kod čitatelja znatiželju na samo par trenutaka i teksta koji je utemeljen u znanosti, koji ima svoju težinu i vrijednost.

    A šteta je potkopavati veganstvo jer je u principu dobra stvar.

    avatar

    19.04.2013. (12:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...