Komentari

danielpostruzin.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • dašakmira

    Sa svim se slažem, ali stalno odbijam materijaliziranu pomoć, np. kristale ili neke druge tvari. Čini mi se ili bolje reći, vjerujem da se i bez tih predmeta može doći do zaštite i samorasta na određenim područjima našeg bića. Kad se pojavi materija, mene to podsjeća na mit i rituale.

    avatar

    08.04.2013. (22:50)    -   -   -   -  

  • Dnevnik indigo djeteta

    tako je , slažem se- bez predmeta se može doći do zaštite i samorasta, u to nema nikakve sumnje, u suprotnom se može otići u krajnost "klanjanja zlatnog teleta" .
    Ali ne treba ni zaboraviti da je ovo što nazivamo materijom ništa drugo nego zgusnuta energija.

    ja osobno nisam taknuo kristale godinama (ovaj članak je pisan prije dugo vremena) no sada im se vraćam u jednom segmentu jer mi treba fizički posrednik, drugačije to neću moći napraviti.

    ja to gledam ovako (jer imao sam fazu otpora, baš kao što spominjete, u tolikoj mjeri da sam ljutit pobacao sve slike svetaca i učitelja jer sam uništenjem malog oltara koji sam imao u kutu sobe simbolički htio objaviti da više ne trebam posrednike :)))

    naravno, poslije sam shvatio koliko sam glup i bahat, a i nije mi se svidjela ideja da ostanem sam na svijetu, pa sam slike vratio na počasno mjesto :)

    naravno, apsolutno vam ne trebaju nikakve slike ni oltari , nego ovdje ciljam na unutarnju poniznost višim hijerarhijama.

    ne osjeća svatko da je stanovnik svemira, pa mu ni ovi tekstovi neće imati smisla.

    - moj je cilj danas otvoriti se vodstvu koliko god sam za to sposoban. ponekad to što čujem nije istina, iako sam jasno čuo.

    ali i dalje osluškujem. tako mi često slučajni razgovor prolaznika odgovori na neku nedoumicu ili je to televizijska reklama ili jumbo plakat. pisat ću o tome, nevjerojatne stvari koje se sigurno svima dešavaju,a čar je u to me da se dešavaju češće ako obratimo pozornost.

    znači, mogao sam u startu pogriješitii i generalno reći da su TV i jumbo plakati zlo, sredstva manipulacije ljudima, no nisam to napravio.

    ostavio sam radije mali prostor za čuda i dozvolio da se kreira još jedan kanal putem kojeg mi se svemir može obraćati, jer vrlo rijetko će to biti glas s neba, makar je i to moguće :)

    mi o kristalima ne znamo ništa- to je činjenica. pravo znanje ne postoji u knjigama i vjerujem kako nam je blokirano da ne ponovimo glupost poput Atlantide. Ovo o čemu ja pišem je isto tako ništa, tek mala trunka nečega što je propušteno.

    dašakmira, hvala na ovom komentaru!
    izuzetno mi je drago što me pratite.

    avatar

    09.04.2013. (08:13)    -   -   -   -  

  • dašakmira

    Vaši su mi tekstovi bliski jer iznosite istine (a duh prepoznaje istinu). Duh prepoznaje sve, zar ne? Zanimljivo mi je to iskustvo ranijih života. Ja ga u sebi ne osjećam, ali osjećam bliskost sa svim što postoji.

    avatar

    10.04.2013. (23:25)    -   -   -   -  

  • Dnevnik indigo djeteta

    Hvala još jednom što čitate. Bliskost sa svime što postoji, vrlo lijepo ste to rekli. Sav duhovan rad i napor i vodi tome, zar ne? Zanimljivo je da tu bliskost neki ljudi osjećaju prirodno i zapravo ni ne trebaju tehnike, niti klasičan duhovan rad na sebi, poput ovog o kojem ja pišem. Takve smatram sretnicima :)
    Po pitanju prošlih života- to je dvosjekli mač. Nije dobro previše kopati po tome, a s druge strane tamo leže neki odgovori.

    avatar

    11.04.2013. (08:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...