Komentari

dsz.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • BRANKO STOJKOVIĆ

    SLOBODA JE MOGUĆA - TIRANIJI DOLAZI KRAJ !

    Naši neprijatelji se raduju zbog te naše nesreće, jer nad Hrvatskom je uspostavljeno "kraljevstvo zla", te našom zemljom vladaju paraziti i nasilnici. Ti krivokletnici i izdajnici, su Hrvatski narod bacili u bijedu i glad. Ustani hrvatski čovječe, pobuni se,.., te svi zajedno uzmimo im vlast - jer po ničemu oni je ne ne zaslužuju. Zato, odmah uzmite svaki svoj ŠTIT pameti, trijezno i savršeno pouzdajte se u istinu i pravdu. Maknimo ih zauvijek sa mjesta, kojima očito nisu bili dorasli, a ona su im pružala moć i lagodan život.

    Ne možemo mi čekati nekoga Mesiju, da nas on izbavi i oslobodi od ropstva. Znajte da to moramo učiniti mi sami. Kažem vam: Uz njihovu vlast pristaju samo: psi, vračari, bludnici, ubojice i idelopoklonici, smutitelji i lažnjaci... On koji nisu uz nas i ŠTIT neka i dalje pate u "dolini gubavaca", neka njihovo potomstvo snađe sva zla - koja sad podržavaju. I neka gledaju crvljivo lice onih svojih nakaza, koji ih vode u propast. Ovo si riječi vjerne i autentične*, one nas mogu osloboditi od podaništva i nečasnog života...

    Ne odbacite ove riječi, jer dobro vam biti neće - vrijeme je blizu za promjene, tj. slobodu. Okaljani neka se i dalje kaljaju s njima, ali njihovo pravo na dostojanstveni život je onda izgubljeno. Krajnje je vrijeme da maknemo te Zvijeri i njihove zavodnike, koji tobože ljube svoj zavičaj, a činjenica je da licemjerno i bolesno lažu. Radujemo se i kličimo,.., jer ubrzo im dolazi kraj. Blago onima koji imaju ŠTIT vjere i svjedočanstva ove istine, oni neće gledati tminu. Mi tako trebamo da silinom svojom srušimo "Babilonsku kulu", na koju je zvijer izvjesila urotnički stijeg - hrvatsku zastavu, iz koje su se skrili svi bludnici - ništa koristi - ološ sve vrste, samo nisu iz šahovnice Hrvati i Hrvatice..

    Njihovom čaranju i varanju je došao kraj. U tren oka će opustošiti tolike političke i religiozne laži, magična iskušavanja, nagovaranja i obećavanja... Duhovna nečistoća maknuti će se u svim pogledima, sa ovom mistifikatorskom politikom i Crkva i svećenici,.., lažni apostoli i sljedbenici Boga i Isusa Krista. Vratimo im milo za drago, naplatimo im dvostruko po djelima, da više nikada ne čuje se njihov glas. Ti zlikovci ostavili su iza sebe mnogo tuđe; krvi, znoja i suza,.., sve patnje naroda. E, kao u tren oka stiže ih osuda?!

    I novinari su najveći "smradovi" i lažne trube, te mediji prenose njihove gubave riječi. Hoće li pasti Stjepan Mesić i njegov dvorac pun "seronja i podrepnjih muha"?! Stjepan Mesić i Josip Manolić bili su u direktni namjesnici UDB-e, koja je imala zadatak da podredi "novu Hrvatsku" sebi i svojoj vlasti. Da predstave kao nastavak partizansko-komunistički režim. Manolić je po kadrovskoj križaljki postavljao svoje ljude na sva ključna mjesta, u tobože novo-stvorenoj državi. Tako je predložio Mesića za predsjednika sabora RH, a poslije za premijera vlade. itd. Mesić je bio Vrhovni komandant JNA i general štaba, te predesjednik SFR-Jugoslavije. Hrvatski narod sad mora doći, nakon tolikoga lutanja u ove 24 godine. (1989.-2013.)

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ

    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 07.04.2013.
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8

    avatar

    07.04.2013. (16:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...