Komentari

podijeljena1.blog.hr

Dodaj komentar (72)

Marketing


  • blogerica

    e, pa ne znam što da ti kažem...birala bih posao očito jer mi se pruža dobra prilika, no to ne znači da sam materijalista ili tako nešto. znam da je teško naći u današnje vrijeme dobrog muškarca, makar ih ima, ali savjetovala bih ti da pokušaš razgovarati s njim i objasniti mu ovako sve kao što si tu nama napisala, tko se ne bi raznježio na ovo? uglavnom, ako ne ide, biraj ono čime ćeš najviše profitirati, ma koliko bilo teško. ;)

    avatar

    23.03.2013. (13:55)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Sve ovisi; da li je on najbolje što ti se u životu dogodilo, ili je
    struka ono na što ćeš potrošiti život bez njega? Ohola..., prije
    bih rekla promišljena, premda promišljanje ponekad odnese
    tamo gdje i nije prava stanica. U današnje vrijeme, dobar
    posao za ženu znači sigurnost, a koliko mi dugi životni staž
    kaže, muškarci i nisu sigurne luke koliko se nekad činilo.
    Zapravo, nisu bili nikada, samo ranije žene nisu imale izbora.
    Odluka je ipak tvoja; ili on, ili on (muškarac iz snova ili posao)?
    "Lipo moje oboje", rekli bi u mom kraju, no teško:)))

    avatar

    23.03.2013. (14:45)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    oprosti, ali nekako si mi u skladu sa nikom...jedino si sigurna što želiš i to mi se sviđa ( kao da je bitno, jel mi se sviđa, ili ne )....na specijalizaciji ćeš proći i Gestalt th....dobit ćeš tad odgovore po pitanju Njega.....ovako iz zapisa vidi se da ga ne cijeniš dovoljno, a koliko ga voliš, to ti znaš......ono kaj me zbunjuje je tvoja rečenica iz prošlog posta da imaš averziju prema starim i pohabanim stvarima...a čime se bavi psihijatrija ????, novim, sjajnim, neokrhnutim ????...ne stvarima već dušama......i čuti ćeš sigurno našeg uvaženog stručnjaka, vrsnog i normalnog psihijatra da svaka ptica svome jatu leti , pa je i on danas to kaj je.......sa pozicije godina koje imam i struke, mogu ti samo reči da te čeka izazovan, težak i lijep put, da smo svi na neki način pohabani ili ćemo to biti....ti isti stari, pohabani, ranjeni,slomljenih duša, bipolarni biti će tvoji pacijenti , ali i učitelji....jesi li, i ako jesi, koliko si ohola, naučiti ćeš baš od njih......sretno ti bilo....

    avatar

    23.03.2013. (14:52)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    čitajući samo ove dijelove u kojim ga hvališ, ohola si, ali čitajući ono ostalo, taj ti čovjek očito ne odgovara

    avatar

    23.03.2013. (15:29)    -   -   -   -  

  • dado69

    a gle....ako ne iskoristiš ovu priliku koja ti se pruža,profesionalno,cijeli život češ se izjedat zašto nisi išla nego si ostala...i zamrzit ćeš ga jer si ostala zbog njega,zbog veze...i na kraju će ta mržnja presudit vašoj vezi....možda ne danas,možda ne sutra ali presudit će u neko dogledno vrijeme...jer ti nisi kućanica koja će stajat doma sa čoporom djece i čekat...karijera ti je važna ako ne i najvažnija na svijetu..
    ako ima vremena za bit po kafama i divanit o nogaču,gitari e onda može i nać vremena za skoknut di zg-a svako tolko i bit sa tobom.....e sad je pitanje koliko bi tebe to zadovoljilo????ta veza na daljinu....

    avatar

    23.03.2013. (16:52)    -   -   -   -  

  • netko

    Nitko ne spominje ljubav, izgleda da nije važna.

    avatar

    23.03.2013. (17:15)    -   -   -   -  

  • StoneStory

    prvo, čitajući ovaj post nisam točno shvatila što želiš reći... dijelom ga hvališ, u drugom ostavljaš... očito ni jedno nije spremno, nebi rekla da si ti kriva, ali nije ni on, oboje ste... iz ovog bih rekla da se ni jedno nije dovoljno potrudilo nego sve ste pustili...ali očito to onda nije prava ljubav...

    avatar

    23.03.2013. (19:00)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Ja bih rekla da se vi uopće ne volite, kao da ste bili skupa jer to nijednom (od vas dvoje)nije smetalo..... što je potpuno pogrešan razlog za biti skupa...... ti ne tuguješ što odlaziš, on ne namjerava za tobom..... ne razumijem zašto je to najbolje što ti se dogodilo?

    ...a gle, nije grijeh ni oholost nešto osrednje nazvati osrednjim, kao ni izvrsno-izvrsnim.
    Predlažem ti da mirne duše ideš gdje te srce vuče a i život može biti puno ljepši, da znaš!!!

    avatar

    23.03.2013. (20:26)    -   -   -   -  

  • suncokreti na oblacima

    Ohola ili ne svatko od nas zaslužuje sve najbolje...i ja sam jednom ispala i bahata i ohola i kučka jer sam ostavila "dobrog i divnog" muža....Ne znam, iz tvoje priče meni je taj tip nekako baš mlak onako, kužiš me? Sve mu je dobro, nema akcije, sve nešto mlitavo a tebe baš iz tvojih postova ne doživljavam tako....Ne znam, osobno ne volim takve tipove bez akcije...I tako ada odlaziš a vrijeme će ti najbolje pokazati dali to uopće vrijedi truda ili ne i da li taj odnos ima perspektivu ili ne...Uglavnom, naučila sam da se ne odričem svojih snova radi muškaraca, ipak to su samo muškarci i ne treba baš previše očekivati....Uostalom, pun ih je svijet...

    avatar

    23.03.2013. (22:24)    -   -   -   -  

  • songfordead

    svatko svoje zna
    ugodan dan želim
    sfd

    avatar

    24.03.2013. (10:12)    -   -   -   -  

  • Violette

    Ja bi oboje, od još ljepših niti bi vezla intimni partnerski odnos. Krenula u Zagreb na taj posao. Ali tek toliko da uhvatim prakse, dobijem licencu EU i otvorim privatnu praksu, možda u svom mjestu.
    Činila bi krug da čini cjelovitost. Sredina kruga bi bio partnerski odnos. Važno je kvalitetno provedeno vrijeme sa partnerom, koji sat vožnje je sitnica.

    avatar

    24.03.2013. (10:39)    -   -   -   -  

  • netko

    Šta će joj svi savjeti, kad više voli sebe nego njega, ma kakav bio!

    avatar

    24.03.2013. (11:52)    -   -   -   -  

  • just one opinion

    a možda je ljubavnik kakav god da je, odraz njene osobnosti...pa se naša doktorica odlučila pokušati promijeniti sebe mijenjajući životnu sredinu...iako, čist sumnjam da će se išta promijeniti u njenom dosadnjikavom životu....bez ljubavi

    avatar

    24.03.2013. (13:31)    -   -   -   -  

  • (bezimena)

    Ti zvučiš ambiciozno on ne. Neambiciozna osoba može biti jednako divna kao i ona koja je ambiciozna. Mislim da trebaš preispitati što zapravo želiš i trebaš od njega,ali i uopćeno. Sretno!

    avatar

    24.03.2013. (15:02)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Čestitam :-)).

    avatar

    24.03.2013. (20:50)    -   -   -   -  

  • teuta

    Mislim da to nema veze s ohološću. Radi se o tome što vas dvoje veže da budete zajedno i što će značiti kad nećete biti. Ti si sigurno preispitala samu sebe a za njega ne znam.
    Dobila si pravu priliku života što se tiče karijere, zar ne? A zar ne bi bilo logično, ako se istinski volite, da i on dođe s tobom u Zagreb? Naravno, nije to tako lako, treba i on posao itd. Dosta je to komplicirano. U biti, sve ovisi o vama. Eh, kad sam čitala tvoj post, činilo mi se nekako lakše a sad kad trebam odgovoriti tj. komentirati, vidim da to i nije tako lako.
    Kissssssss.

    avatar

    24.03.2013. (23:41)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Razmišljala sam i sama o ljubavi, mojoj, našoj, samoj definiciji. I točno je da je tu ponešto nejasnoća. Naime ja se ne tresem na pomisao na njega, ali nisam niti na jednoga do sada, leptiriće u trbuhu imam radi mogućih ili vjerojatnih događaja s njim, ne čim ga vidim. MISLIM da će mi nedostajati, MISLIM i da nema baš puno dobrih muškaraca s određenim potrebnim backgraudom, pogotovo slobodnih moje dobi, ali NE OSJEĆAM kako se svijet ruši što odlazim, ili da ne znam kako ću dalje sama. Naprosto su me odgojili da imam svoje želje i ambicije, među kojima nije naći muškarca i udati se. Ne shvatite me krivo i bukvalno, meni su muškarci zabava, nekakva duhovna nadgradnja kada zadovoljim niz drugih potreba. Nisu centar svijeta. Ali ih istovremeno i obožavam i teško bih bez njih. Ne samo radi sexa. Vrlo se lijepo osjećam s njima i oko svih muških poslova, zaštitničke uloge i sasvim posebne, muške, vrste humora, logike, želje i još mnogo čega. Do toga da svojoj djeci svakako želim priuštiti dobrog i pametnog oca! A ovim odlaskom ću skoro sigurno izgubiti jedan od reperezentativnijih primjeraka. Ne savršenog, ali vrlo, vrlo poželjnog životnog suputnika, koji mi je priredio mnoge lijepe sate. Za čim žalim, makar očito neće prevagnuti. Žalim i za svojim stanom, jer mi je tako lijepo služio, bila sam žalosna i što ostavljam oca i naše svakodnevne razgovore, dvije divne prijateljice. Uopće sve što sam ikada dobro ostavljala. bez obzira zbog čega, uvijek sam imala tu potrebu zapitati se više od jednom. Nikako ne presigurna u svoje izbore u konačnici, kolikogod me vuklo novo i željeno.
    Čuvarice pinkleca, to je stara teza prof. Grudena, kako liječeći nekoga i kod sebe pronalazimo istu bolest, samo puno manje izraženu, pa ako izliječimo njega, izlječili smo i dio sebe. Odnosno postajemo sve bolji sa slijedećim uspjehom. Zvuči logično, vidjeti ću. A oko starih stvari ne bih baš stavljala u istu ravan stare stvari i duše, ili mozgove, koji su već dugo upotrebljavani. Oni su to uzbudljiviji, zanimljiviji. Dok zbilja ne volim stare stvari. Skoro su me nagovorili na polovan, znatno bolji auto od Clia, ali sam odustala zbog mirisa prošlog vlasnika. Na probnoj vožnji. Ili miris stana u Vukovarskoj, o kojemu sam pisala. Doslovno mi nije bilo dobro nakon pola sata tamo. Mačak i pedeset godina star namještaj i ostalo su mi naprosto stvorili knedlu u grlu. Ili me kolegica nagovorila da pogledamo u secomd hand, tamo blizu Črnomerca ima niz. Sve je lijepo i čisto, ali svejedno sam imala dovoljno neugodan osjećaj da niti ne pokušam probavati. Jedino su se i znatnije rabljeni muškarci znali pokazati iznenađujućima, ha,ha,ha....

    avatar

    25.03.2013. (00:27)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Zašto mi je nestao odgovor?

    avatar

    25.03.2013. (08:49)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Nešto nije u redu s komentarima. Nestaju! Samo moji?

    avatar

    25.03.2013. (11:39)    -   -   -   -  

  • magle dolaze

    Jasno da si ohola.
    No, to ne mora biti loše. Važno je znati što hoćeš i koliko si spremna uložiti da to postigneš..

    avatar

    25.03.2013. (11:42)    -   -   -   -  

  • Violette

    Hvala, mudrost te krasi. Bio je to ručak sa članom obitelji.

    avatar

    25.03.2013. (13:35)    -   -   -   -  

  • Zena gaza

    Uh, pa možda najviše govori činjenica da stalno njega analiziraš, da o sebi, svojim osjećajima nisi rekla ništa, tek u tragovima, kao da žudiš za nečim potpuno drugačijim, jer kad si potpuno ispunjen u vezi, nema analize, to je to.......( opisom si me podsjetila na moju trenutnu vezu::)

    avatar

    25.03.2013. (14:18)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    eh joj, podsjećaš me na mene, vječita preispitivanja da li da, ili ne, pa zakaj, pa kak, pa ovo, pa ono
    ali ajmo redom..ne znam kolko ti je godina, ali ako tek za koju godinu planiraš djecu, očito ti još ne lupa biološki sat, dakle relativno si mlada..samim time kakvo je to kalkuliranje da je on.. dobar, pristao, sa ok pozadinom i prošlošću i zaleđem i povješću??..to mi je onak malo ziheraška spika nekoga ko je netom do 50.ih, pa ono... ajde sve mi je turbulentno bilo i propalo, sada je vrijeme za razum, gdje je dovoljno trpeljivosti, prijateljstva, pristojnosti, sa dovoljno još uzbuđenja i privlačnosti, pa da se smirimo i jedno i drugo zajedno....
    ništa od toga, na žalost ništa...realna si, ali on i njegov način ti nije dovoljan, on je napokon pomiren,praktičan, njemu je sve ok, njemu je dobro tak kak je, pa i natrag kod mame, nema potrebe da se grči, da čezne, da želi, da čpomiče granice
    ti si ona koja bi dalje, jače , više..
    (điii ko olimpijska zastava..fortius, citius..etc:PP)
    no dakle bez obzira koliko je on sasvim po mjeri, skuliran, privlačan, pristojanitd.. i neko bi s njim bio izuzetno sretan, zadovoljan za zauvijek..vas dva to niste..
    to nema veze sa tvojom ohološću, to je jednostavno tako..i da, žal ti je, i bzvze ti je, ali tak je...
    i da, sama si rekla nema uzbuđenja..e pa nema
    dakle to nije to
    i nekako mislim da bi sama sebe na neki način živu zdravu i normalnu , trankvilizirala...a to je dugoročno samo izvor mnogo ozbiljnijih frustracija..

    avatar

    25.03.2013. (14:39)    -   -   -   -  

  • andrriano

    ...ovdje nije riječ o ljubavi...ovdje je riječ o trenutku kad čovjek osjeti kako mu je srce lagalo...tajilo...skrivalo...oduzimalo...kralo....varalo...za tog čovjeka je bolje da odeš...a Bogu je drago jer zna da je pokora oduvijek bila postelja ljubavi...onog časa kad si postavila ovo pitanje nisi ni bila svjesna da si pokazala kako da zapravo nikada nisi iskreno ni voljela, uostalom u tvojim riječima nema topline, žara...jedna tipična zabluda koju objesimo kao broš oko vrata kojeg prvi ozbiljniji dah života otrgne u blato...

    avatar

    25.03.2013. (14:40)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Da budem sasvim iskrena, natuknula sam već, ja u takvu Ljubav, samu po sebi i samu sebi dovoljnu uopće ne vjerujem. Najprije jer ništa slično nikada nisam doživjela. Da mi ništa drugo do neki muškarac nije važno! Dapače, to držim nemogućim i oprostite na grubosti, petoparačkim izgovorom iz ljubića za životne promašaje! Fraze poput ostaviti sve i otići za nekim na kraj svijeta naprosto držim iluzijama. A s te točke gledišta, muškarac mora pružati osim strasti i želje i sve ostalo. O čemu bi vi već razgovarali s nekim s drugog pola obrazovanosti i iz drugog civilizacijskog kruga? Kako bi se složili oko prioriteta u životu, oko načina odgoja djece, zabave, prijatelja.....? Kada sa sasvim sličnim ljudima imamo toliko različitih, do oprečnih stajališta. Sasvim banalno, ali meni doista iskreno ide na živce samo njegov auto bez klime, ja doista nepodnošljivo smrdim sama sebi nakon pola sata u toj pećnici, da o ozbiljnijim temama niti ne započinjemo. On slegne ramenima jer to može shvatiti i idemo mojim, ali zamislite nekog samo malo zatucanijeg, malo više mačo tipa. Pa uklopite u Ljubavnu priču.

    avatar

    25.03.2013. (18:18)    -   -   -   -  

učitavam...