Komentari

moreplovac.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • l

    lllll

    avatar

    03.10.2013. (14:10)    -   -   -   -  

  • Zvone

    Izdaja ima raznih imena, na sramotu rodu i imenu - za neupućene zovemo to briljantan potez. Pokriti se ušima i ćutati 100 godina, a ne prodavati apologetiku.

    avatar

    23.10.2013. (14:19)    -   -   -   -  

  • salut

    Udbaši još ne miruju, nikada im nije dosta ljudskih stradanja, njihova profesija je zavađanje, maltretiranje i progon naroda. Tko do sada nije shvatio da su za sve krivi crveni fašisti prijeti mu opasnost od ponoavljanja svih zala.

    avatar

    24.10.2013. (06:27)    -   -   -   -  

  • Brzi

    To se kod nas zove "usta moja hvalite me". Bivši komunist priča nam "priču".

    avatar

    11.02.2015. (07:55)    -   -   -   -  

  • salut

    Josipović, koji je pet godina za zatupljenu hrvatsku javnost, imao umiveno lice “demokrata”, zapravo ni ne zna što je demokracija jer u njoj nikad nije živio, u njoj nije školovan, a za vrijeme predsjedničkog mandata, iako je imao priliku, je nije uspio upoznati. Josipovićeva identifikacija sa surovom pravdom

    S tim i takvim događajima Josipović se očito može lako identificirati, pa ne čudi da je deportacijom biste Josipa Broza Tita u Kumrovec Kolinda Grabar Kitarović izazvala veliki potres u udbaško-kosovskoj “eliti” koja drma Hrvatskom, a koja je u toj panici, i već ipak ostarjela da bi žustro i đonom podržala svoje “kraljeviće” – počela pokazivati svoje pravo lice. Kao ona snaha u “Šumi Striborovoj” koja – kad je vidjela guščja jaja – nije mogla izdržati da ne isplazi svoj zmijski jezik. To da je snaha ustvari guja razumjela je jedino njezina stara svekrva, kojoj se srce kidalo za sinom dok je on veličao svoju suprugu optužujući majku da je ona guja. Taj obrazac iz bajke za djecu Ivane Brlić Mažuranić, koja je kao i mnoge bajke i basne na neki način namijenjena i odraslima, je obrazac današnje Hrvatske. Komunistička guja je kao sin koji može biti metafora za narod koji to jasno ne vidi. I onda ta prikrivena guja, bez pardona, optuži domoljubne, normalne Hrvate, da su oni neka ustaška guja, uključujući i Predsjednicu koja je iz Ureda makla Tita. Taj čin je za komunjarsku elitu svojevrsna hereza. Zato su se odmah još jednom objedinili, u Antifašističku ligu, jednu smiješnu organizaciju, potpuno neusklađenu s vremenom u kojem živimo, koja nije ništa drugo neko neki akvarij u kojem će Nobilo, Pusić, Josipović, nekoliko starih partizanki, Budo Lončar, itd., hraniti svoje iluzije. Taj akvarij ne bi bio ništa opasno da ta ekipa nema tako snažnu medijsku mrežu koja ih promovira, a jedna od najjačih karika, što je bilo sasvim jasno i u subotnjem Dnevniku, je upravo Radmanova televizija zvana HTV. Ako se ne varam, tu svoju ”ligu” osnivaju već drugi put u nepunu godinu dana. Prošloga svibnja su isto tj. ista ekipa potpisivali neku antifašističku povelju i sastali se tim povodom u ”Lisinskom” na Dan pobjede u Drugom svjetskom ratu, 8. svibnja.

    Dream team “ligaša” koji slave totalitarnog diktatora

    Uz Josipovića u tom ”dream teamu” su i obligatna Vesna Teršelič i njezina KOS-ova ekspozitura Documenta, Milorad Pupovac, koji je i predsjednik Vanjskopolitičkog odbora Sabora i koji bi u svakoj normalnoj, demokratskoj europskoj državi nakon okupljanja s “ligašima” koji slave totalitarnog diktatora bio smjenjen, a za predsjednika te organizacije je izabran Zoran Pusić.

    avatar

    27.03.2015. (13:14)    -   -   -   -  

  • salut

    NE TREBAJU NAM UGUZBEGOVI! - O balkanskoj i europskoj politici turskog predsjednika Erdogana nema tajni. Njezinoj izvedbi uza svu demonstraciju državništva i snage svjedočili smo i ovih dana u Zagrebu.

    Ono o čemu doznajemo tek ponešto jest ponašanje, da ne kažem politika, domaćih uguz-begova, koja je trebala ili bi trebala zaštititi interese hrvatske države i hrvatskog naroda u BiH, u onim elementima u kojima im je Erdogan -Davutogluova neoosmanska politika suprotstavljena.

    A suprotstavljena im je u samoj srži. Jer strateški cilj neoosmanske politike je pobošnjačiti BiH, ponajprije bošnjačko-hrvatsku Federaciju i proširiti neoosmanski utjecaj na Balkan, uključujući i Hrvatsku. Barem deklarirani strateški cilj hrvatske državne politike je zaštititi opstojnost hrvatskog naroda u BiH i pomoći europeizaciji balkanskog susjedstva.

    Između ta dva strateška i međusobno suprotstavljena cilja postoji široko polje mogućnosti za unapređenje suradnje, uključujući i gospodarsku. U teoriji, doduše. U praksi je Hrvatska u vrlo nezavidnoj poziciji jer je Erdoganova Turska velik dio svoje balkanske politike već ostvarila, upravo onako kao je preporučao Davutoglu: ušavši u pragmatično savezništvo na Balkanu sa SAD-om.
    http://www.hrsvijet.net/index.php/kolumne/76-gost-kolumne/42626-vis nja-staresina-erdogan-i-uguz-begovi

    avatar

    03.05.2016. (12:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...