Komentari

e-opuzen.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • miki

    Čim sam vidio narančastu boju na blogu jasno je koju intonaciju blog svira. . .

    Nisam ni pročitao blog do kraja al sam odlučio prokomentirati zbog "onoga koji je onomad govorio". . .

    VRLO DOBRO JE ON TO ZA VAS REKAO AL NAŽALOST PROTIV VAS NIJE NIŠTA NI PODUZEO!!!

    Zato i imamo ovakvo njesra u državi i tu je Njegov najveći grijeh a što se Njegove karizme tiče i načina kako je vodio zemlju i politiku danas se vrlo lako to može zaključit.
    Zaključit al samo ako ćeš mislit svojom glavom i gledat na svijet svojim očima, , ,bez utjecaja "sitnih zubi"

    Nažalost, većina danas tako nemogu gledat. . .

    P. S. VAŠ GANGSTER ups političar je u BAJBUKU!!! Al glavno je da Vi imate "znanja". . .

    avatar

    09.03.2013. (23:17)    -   -   -   -  

  • Janko

    Zahvaljujem se na komentaru ali bih isto volio da ste tekst do kraja pročitali. Vidim da ciljate na HNS, međutim trebate znati da je ovaj template izabran zbog Vas čitatelja kako bi bio pogodan zbog svoje bijele podloge.
    Eto, da ste pročitali vidjeli biste da pišem i o podjeli među građanima i etiketiranju, što Vas ne smeta odmah i potvrditi da je navedeno činjenica. U svakom slučaju hvala na pažnji i dođite opet.

    avatar

    09.03.2013. (23:33)    -   -   -   -  

  • miki

    Evo poštovani gosp. Janko pročitao sam tekst do kraja i utvrdio da sam pogodio odakle vjetar puše. . .

    Hvala Vama što se odlučujete pisati al osobno NE želim nikakav uspjeh Vaše stranke nit na lokalnoj nit na državnoj razini.

    To je moj osobni stav a što je je, dosta toga ste iskreno i točno napisali. Naravno, nagnuto na Vašu stranku, kojoj ja ne želim dobro, sorry!!!

    avatar

    09.03.2013. (23:41)    -   -   -   -  

  • Dundo

    Ajme majko, (za)heba me Janko!

    avatar

    10.03.2013. (20:57)    -   -   -   -  

  • reff

    zanimljiv članak,nek je neko odlučia pisat i o politci u Opuzenu

    avatar

    11.03.2013. (18:53)    -   -   -   -  

  • mandarina

    [a href=http://mandarina.bloger.hr target=_blank]Vidi se da si dobar poznavatelj stanja u Opuzenu. Jedina moja primjedba ili pitanje što si ti ili što smo svi mi napravili da takvo stanje promijenimo.
    Citirao bi jednu tvoju misao koja glasi:
    Kako god bilo, nakon 16 godina, trebalo bi podvući crtu, i dobrano se zamisliti nad glasačkim listićem.
    Ako je tomu tako i ako se trebamo zamisliti nad listićem, zašto onda mogućem kandidatu koji narodu nije imao prilike lagati daješ najmanje šanse. Zbunjuješ me, ili si se već odredio.[/a]

    avatar

    11.03.2013. (22:49)    -   -   -   -  

  • Janko

    Poštovani kolega s bloga Mandarina, hvala na komplimentu. Ako dopustite, osvrnio bih se u par riječi na Vaš komentar:

    Na samom početku ovog posta, rekao sam da mi opuzenci nismo ovce, ali se ponekad (nažalost) tako ponašamo. Mislim da je u tome odgovor na sve Vaše primjedbe ili pitanja vezano za aktualnu političku, gospodarsku i svaku drugu situaciju u Opuzenu. Stanje je kako već znate teško, proračun se slabo puni, projekat kanalizacije je pod znakom pitanja zbog niza specifičnih razloga, projekat zemlja braniteljima je dodatno zakompliciran i sl.
    Međutim, namjera mi je u svojim postovima biti maksimalno korektan i objektivan, većina navedenog u postu je svim građanima opće poznato ili potkrijepljeno činjenicama što neće biti prepreka nekima da ponovno daju glas ovoj potrošenoj garnituri na vlasti u Mistu!

    Iz toga razloga se post zove Izborna kladionica, jer povijest nas je naučila da ne pobjeđuje uvijek onaj koji je najbolji ili najkvalitetniji već onaj najsnalažljiviji ili najsretniji.

    Aktualna vlast koristi sve dostupne metode i načine da na dan izbora ili uoči istih, pokuca na vrata, uznemirava telefonom ili dovlači iz kafića svoje (ili barem tako misli) ljude na birališta. Isto tako, svakom prilikom svoje političke protivnike javno opanjkava, proziva ili prokaziva kao one koje ruše Opuzen, a zapravo sama to čini.

    Stoga, kako rekoh pokušavam biti u svojem pisanju objektivan, ne favorizirati ni jednu ni drugu stranu, a istodobno ŽELIM PROMJENU VLASTI U OPUZENU.

    Neka narod odluči svojom glavom jer je to DEMOKRACIJA.

    avatar

    12.03.2013. (07:25)    -   -   -   -  

  • HDZ

    šta oćete kazat da smo malo napravili site se pjace, veletržnice,poduzetnićke zone,svkome od naših smo prikopčali kanalizaciju,koliko smo mldaih zaposli da o zemlji ne govorim samo nas je Jure Stanić sjeba ali smo saznali da je udružen s amerikancima zato mu je to išlo od ruke i da vam ne nabrajem koliko smo dobra napravili a Nerevanca ne želim spminjat to je ipak sport koji pod našom palicom niza uspjehe

    avatar

    12.03.2013. (21:00)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - ŠTIT58

    Zašto se mediji boje pozvati mene u jednu od svojih emisija u studij?!

    GLEDAM TO LICEMJERSTVO I NE MOGU VJEROVATI - KAKO ONO UBIJA SAMOPOUZDANJE I VOLJU ZA ČINJENJE PRAVIH STVARI.

    Ja između ostaloga stječem dojam da svi novinari su isti: bez obraza, časti i dostojanstva. Da oni su korumpirani i bez odgovornosti. Odakle tako malo sluha za istinu i pravdu, kad ovaj svijet strmoglavce pada i urušavanjem nestaje. Novinarski mentalni sklop je jako zagađen sa svim vrstama smeća. Gotovo bih rekao da sa tim "medijskim svijetom" upravlja sotona i đavo... Tko veli da poznaje istinu, a ne ljubi je svim srcem i njen smisao ne čuva, lažac je i pravi licemjer.

    Svjetlo treba da svijetli u tmini i nikakva crna tama ne smije ga obuzeti. Čudimo se, zašto se naše društvo raspada, jer u njemu nema pravih ljudskih vrlina i vrijednosti. Mnogi novinari su uzeli sebi pravo da budu "anđeli svjetla" a ne rade svoj posao kako treba. Oni motivirani su sa najgorim stvarima - a postali su i tuđe zle sluge: od bogataša, zvanih tajkuna, te zlikovaca i zločinaca... itd. Sa svojom smutnjom truju javno mnijenje, tj. šugave narod, jer mu ne donose prave vrijednosti. Vijesti uglavnom služe za obmanjivanje i lažne informacije.

    No, strah od istine je velik, na taj način određene "elite" dokopali su se kontrole nad velikim masama ljudi. Stvarnost je postala ono što oni prezentiraju svakodnevno. Tako zaokupljaju pažnju ljudi, brojnim medijskim ponavljanjem im sugeriraju "teme dana". Iako mediji siju zle laži - one su zamotane u "najlonski celofan". Mediji uživaju ugled - koji im ne pripada. Zanimljivo je, da mase ljudi slijede te "prljave svinje", koje rokću i kopaju s njuškom zemlju. Iza toga ne ostaje nikakva korist za čovječanstvo... Kopaju zemlju iz koje izlazi smrad đubreta - mnogi to udišu i misle da im to fino miriši.

    Takva situacija iziskuje intervenciju vlasti, ali u vražiju mater - kad vlast ne dolazi iz naroda, nego je ona dirigentska palica za opsjednute robove i poslušnike. Mediji su bili huškačka mašinerija za vrijeme rata. Zato dio krivnje, odnosno "krvi" pripada i njima; muke, znoj, suze i smrt... Na toj "Babilonskoj kurvi" počivala je politika, koja je išla pod ruku sa svećenstvom. Mediji baš nisu bezazlene institucije, koje uz muziku hvataju svoje "zmije koje plešu" u transu i ritualu.. Opčinjeni su sa demonskim notama. Sve je to jedna vrsta ništavila, gdje "trube" drže na okupu opsjednute i bolesne ljude. Njihova sugestija: nagovaranja, iskušavanja i obećavanja, je iluzija ovoga naivnoga svijeta. Prokletstvo hipnoze nam suklja iz televizijskih ekrana i radio prijemnika..

    U Bjelovaru, 19. travanj 2013. godine

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ

    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 19.04.2013.
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    ----------------------------------------------

    avatar

    19.04.2013. (13:48)    -   -   -   -  

  • kokos

    KOGA JE HDZ ZAPOSLIA??NEPISMENE DEBILE????

    avatar

    23.04.2013. (22:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...