Komentari

frozen.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Put povratka

    Kao prvo, dobrodošla natrag! Zbilja mi je drago što si se vratila! :)

    Pa, 'ajmo dalje...
    Sjećaš li se prvog post-a koji si mi komentirala (depresija i td.)? Bila je tu ona priča o lošim i dobrim psihićima. Ja sam na kraju dobrog našla. Ali, sve što je lijepo, kratko traje. On je u mirovini i psihoterapiju je radio honorarno, a ja si to, baš kad mi je podrška najviše trebala, više nisam mogla priuštiti. I bilo mi je gadno. Hrpa problema, a ja nemam nikoga da se o njega oslonim. Kako je taj period bio baš gadan, nisam imala ni net. I kud god da krenem po malo podrške, svuda zid. Kada se situacija malkice popravila, vratila sam se na blog, pobrisala nešto post-ova i krenula dalje. Radila sam neke greške, pokušavala pisati pretenciozne tekstove, na kraju nisam vjerovala da su se moje misli pretvorile u takve strahote, ali, bože moj. Strahovala sam da će me netko "skužit" (paranoja, samo ne znam zašto?!). Danas sam zahvalna svakoj onoj osobi koja je navratila i ostavila poneki komentar, a pogotovo onima koji su se vraćali. Pomogli su mi, ovako ili onako, ali, mogu reći da sam nakon pola godine ipak znatno bolje nego prije. Da se razumijemo, ne smatram da je ovo najbolje rješenje niti da virtualno poznanstvo treba biti ono čega se u životu treba držati. To su balončići od sapunice, sad su tu, sad nisu, ali dok jesu, razveseljavaju me.
    Zato, piši! O dobrom, lošem, lijepom, ružnom, nije bitno. Ako tamo u stvarnom svijetu nemaš nekoga kome bi mogla otvarati dušu, ona je otvori ovdje. Jest da je ovo "prazan papir", jest da ovdje ne sjede ni psihijatri ni psiholozi koji čekaju da pomognu, jest da ćeš se svačega načitati, da možda nečeš naići na razumijevanje i podršku, ali... možda ti bude bar malo lakše ili se bar ponekad dobro nasmiješ i zabaviš.
    Nadalje, odgovornost je jedno, a udovoljavanje svakome pod cijenu gubitka vlastite osobnosti je drugo. Ako smo iole savjesne osobe, s godinama osjećaj odgovornosti u nama raste. Sile te na to prilike u kojima živiš, a sili te i onaj glasić u tebi, izdvojen od svakog utjecaja. Bar je kod mene tako. Što se drugih tiče, dobro proberi ljude kojima se u potpunosti trebaš stavljati na raspolaganje. Pitaj se, koliko bi njih to napravilo za tebe. Ne kažem da treba živjeti tako da se sve i svatko važe, samo... Barem jednom dnevno u jednom trenutku zastanem i pitam se da li je ovo sve što se od života može dobiti. Imam priliku, a sve što radim je to da se održim na životu. Fokusirana sam na to da raspoređujem novce, plaćam račune, kuham, ložim, peglam, spremam, obavljam kojekakve poslove, pazim na roditelje i više nego što su oni na mene dok sam bila dijete... Nigdje mene, nigdje mog veselja. Pa je tu bolesna baba, mudra teta, luda strina, gladni pas, nadrkani pas, mačka koju će zadaviti isti taj nadrkani pas a koja k tome još ni nije moja, neobrezane voćke i živica... pa čak i problemi s kaminom koji dimi na sve strane pa je kuća k'o pušnica. Pa da se razapnem, ne mogu, neću! I za to treba motivacija! Zato, nemoj olako odustati od onoga što voliš zato što te je sve to zarobilo i rastegnulo.
    Nećeš samo ti profitirati ako uzmeš vrijeme samo za sebe. Profitirati će i oni oko tebe. Jer, vjeruj mi, da se k'o Isus razapneš na križu i pokušavaš svima udovoljiti, već ćeš se nekome, svojim trudom i dobrom namjerom, zamjeriti.
    Zato... zapamti, veselija i zadovoljnija ti, veseliji i zadovoljniji oni oko tebe! :)

    Over and out! :P

    avatar

    06.03.2013. (15:25)    -   -   -   -  

  • gugu gaga

    Wow, mislim da nikada nisam pročitala toliko dobronamjeran savjet i komentar u istom i to još od osobe koja me uopće ne poznaje. A fora je i u tome da me možda po nekim mojim tekstovima i poznaješ bolje od onih koji svaki dan prolaze kraj mene i stalno nešto od mene hoće, a zapravo ih uopće nije briga što se dešava u mojoj maloj glavi...

    Hvala ti :))

    avatar

    06.03.2013. (16:09)    -   -   -   -  

  • Lido

    Da, svakodnevica nam odvlači pozornost od samih sebe i prava je umjetnost pronaći dovoljno vremena za svoje potrebe...
    A pitanje je uopće što znači "imati sve", kad svi tvrde da im za sreću uvijek nedostaje "tako malo"...
    Nije te dugo bilo:)

    avatar

    06.03.2013. (18:19)    -   -   -   -  

  • gugu gaga

    Znaš kaj je najgore? Nisam od onih ljudi koje usrećuju stvari, meni su bitne sitnice, sitnice za koje pak ili nemam ili ne bi smjela imati vremena :/

    Da više od dva mjeseca, lijepo je opet pisati, budi neku toplinu i opušta :)))

    avatar

    06.03.2013. (18:38)    -   -   -   -  

  • Put povratka

    Tko zna da li bi se razumjele da se poznajemo...

    Nema na čemu. Glavno da si ti tu! :)

    avatar

    06.03.2013. (22:20)    -   -   -   -  

  • gugu gaga

    Mislim da bi se itekako razmumijele :)))

    avatar

    07.03.2013. (08:39)    -   -   -   -  

  • BRANKO STOJKOVIĆ 1958

    07.03.2013., četvrtak
    NESTAJE LIST BJELOVARAC I BJELOVARSKI RADIO BBR

    BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT

    VLASNIK IVAN BUTKOVIĆ (51) JE UMRO I SAD SE PROVODI OVRHA NAD INFORMATIVNIM CENTROM I BJELOVARSKO-BILOGORSKIM RADIOM OD 20 MILIJUNA KUNA

    Bjelovarskoj-bilogorski radio je doveden pred teški bankrot, isto tako i list "Bjelovarac" i cijela propast je zahvatila njegovo poslovno carstvo. Direktor je imao registriranu cijelu hrpu tvrtki. Sve je to bio kriminal i korupcija... Sponzori od "Bubija" su bili Đurđa Adlešič, Marijan Coner (HDZ), i Miroslav Čačija, i dr.

    Ivan Butković zvani "Bubi" je preminuo 23.11.2012. godine, poslije njegove smrti otvorila se je "Pandorina kutija -ZLA", i sada je istina isplivala van. Bubi nije godinama ništa plaćao (najam prostora), između ostaloga dok se vodi ostavinska rasprava, i razne tužbe i kaznene prijave, njegovi djelatnici već mjesecima ne dobivaju plaću... Djelatnici su ogorčeni i žao im je što će završiti na ulici.

    Tko je dopustio i tko mu je to sve omogućio da Ivan Butković, dođe do mnogih nekretnina, u te teške priče je umočen kao prvi bankar Petar Radaković. Pitam se: Gdje je u tome svemu bila policija, državno odvjetništvo i sud? Kako su oni dozvolili šverc s nekretninama i krivotvorenje raznih ugovora i dokumenata?

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 26.02.2013.
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com
    URED: Masarykova 8

    avatar

    07.03.2013. (23:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...