Komentari

magarac-jedan.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Po Sljemenu sim tam

    Mi smo bolesno društvo a najbolesnije je to da neprekidno tražimo tu jednu osobu koja će rješiti sve naše probleme. Ništa mi nismo i nećemo naučiti nego samo ga, ga, ga....

    avatar

    03.03.2013. (21:48)    -   -   -   -  

  • proricatelj

    Svatko od nas ima svoje preferencije, pa tako i osoba koja je komentirala nastup V. Ferdeljija kod Ace. Da je trenutno Jakuševac tempirana bomba, svakom je jasno tko malo promišlja o posljedicama. Očekivao sam od proizvođača materijalnih dobara kakav je gospodin VF da će više govoriti o reindustrijalizaciji. I onda nedavno pročitam da se nje odrekao i onaj stručnjak koji ju je zagovarao dulje od četvrt stoljeća.

    Rado bih pročitao prijedlog pisca što bi bili njegovi prioriteti.

    avatar

    04.03.2013. (06:47)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    negdje između gornja dva komentara... meni predstavljanje nije bilo nezanimljivo, iako jako široko i van mandata pozicije gradonačelnika...
    ali svakako, bilo za tu poziciju ili za premijera i ministre, zaista ne vidim budućnost, nama TREBA netko, koga ćemo radi nužnih dubinskih rezova istinski zamrziti, ali - ti tipovi nismo, tako nekoga staviti na vlast... :-/

    avatar

    04.03.2013. (07:37)    -   -   -   -  

  • Zena gaza

    Počela sam gledati, bilo mi je simpatično kak je pustio kamerama da uđu u njegov dom, simpatično mi je da mu stan ne odiše novopečenim luksuzom, neg je nekak po domaći, žena pretila kao i on, oboje neoprane kose, pa ni sinovi ne robuju šminki, simpa su, obitelj izgleda i odiše vrijednostima koje on proklamira - da ljudi dobro žive od svoga rada. Sve mi je bilo simpa, izuzev pretilosti i nedostatka šampona za kosu. Ali, u konačnici i to je simpa. Dalje mi je bilo dosadno, nemam strpljenja za vizionare, ne znam puno uopće o tom poslu, pa mi je dosadno slušati o upravljanju milijunima.....Svejedno, ja mu vjerujem i glasat ću za njega. Kad ništa ne znaš o nekom području, vjeruju intuiciji.

    avatar

    04.03.2013. (08:57)    -   -   -   -  

  • Magarac jedan!

    @Po Sljemenu sim tam traže se mesije tako da se sami ne bi trebali mučiti s problemima društva i baviti se samo onim što nas zanima.

    @proricatelj bilo bi pošteno da kad ima ideje za jakuševac iznese i brojke koliko bi sanacija koštala.

    moje ideje, su gradski vrtovi za one koji hoće proizvoditi malo hrane za sebe, prazne gradske prostore besplatno dati zadrugama gradskih proizvodnih poduzeća da tamo prodaju svoje proizvode, rješavenje onih stanova sopnica jelkovec, bolje da i netko besplatno živi nego da su prazni, pogledati što se može napraviti da arena strvina posluje pozitivno, i ne opterećuje građane i što je najvažnije gledati kako ne opterećuvati ljude dodatnim nametima.

    @Shelly Kelly ja sam protiv rezova može se liječiti i bez rezanja, ali za to treba i truda i volje i želje.

    @Zena gaza meni bi bilo draže da nije pustio kamere u kuću.

    avatar

    05.03.2013. (15:58)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Obzirom na kvalitetu zastupnika ideja o 5-6 zastupnika uopće nije loša. O demokraciji i demo(n)kraciji sam već toliko puta pisao da ovdje neću.
    Naravno da ako radiš možeš puno napraviti, ali samo ako radiš a ne laprdaš i onda misliš da nešto radiš A laprdaju u Saboru svi.

    Mislim da je ipak centrist. Iz te pozicije je najlaše doći u lijevo ili u desno. Po potrebi.

    Pa što si navalio na njegove vizije? Možda poučen neispunjenim vizijama iz Plana 21? E tu si onda u pravu. Ali priznaj, lijepo ga je bilo slušati. Čak sam ga snimio, lijepo ću ga spržiti pa ako slučajno pobijedi a ja poživim još četiri godine poslat ću mu to kao materijal za kampanju za drugi mandat.

    A o zrelossi Zagrebčanaca? Pa oni su prezreli.

    avatar

    08.03.2013. (21:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...