Komentari

palamud.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Emmet

    Tako karakteristično za ovo podneblje. Ovakvih "mudrosti" možeš prikupljati svakodnevno...Mom kolegi na sistematskom nedavno doktorica rekla da bi mogao smanjit malo vino. On joj odgovori: Ma di ću ga više smanjit! Od trista litara ostalo mi samo 50!

    avatar

    27.02.2013. (08:39)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Kaže jedna baba kako liječnici nista ne znaju. Rekli da njen mužima nekakav čir na želucu. on pio. pelinkovac stalno i umro od. nekakve ciroze kakav čir, ništa. oni ne znaju

    avatar

    27.02.2013. (09:11)    -   -   -   -  

  • carla

    ...ili oni vic kad je likar predava liječenim alkoholičarima o štetnosti alkohola pa stavija crva u rakiju. Kad je crv crka pita ekipu koji je zaključak, a jedan se javlja: --znači da oni koji piju neće imat crve...a sunce, dobro si reka...baš ka da je izgmizalo...a bez fotosinteze nemoš živit :)

    avatar

    27.02.2013. (09:42)    -   -   -   -  

  • POGLEDAJ (portreti i slike)

    http://josipsabo1.blog.hr/

    avatar

    28.02.2013. (22:40)    -   -   -   -  

  • CRNA-LEGIJA-ŠTIT

    BILO JE I VRIJEME DA JADRANKU KOSOR IZBACE IZ HDZ-a.

    Jadranka Kosor jednoglasnom odlukom izbačena iz HDZ-a!

    "Visoki časni sud HDZ-a " ? Da umreš od smijeha!

    LIJEPO je kada sami sebe nazivaju ČASNIM!!! U Hrvatskoj još uvijek vlada TEŠKI PRIMITIVIZAM jedna od rak rana " BALKANSKOG SINDROMA "!!

    BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT: Prvi najdjelotvorniji zakon "Crne magije" je, da nagovoriš žrtvu da se sama "zaključa" a potom onda je zatražiš da ti preda ključ.

    Kad bi ona znala što je čast već bi davno otišla iz HDZ-a. Nema veze što je Kosorka bila članica Pokreta za Jugoslaviju. Nema veze što je Kosorka 1995. prekrštena "crnogorka" i poslije toga glumila Majku Božju Nema veze što je iz pozicije Sanaderove zapisničarke DOBILA poziciju predsjednice Vlade RH.

    Ima veze kako jedna osoba kakva je Kosor može neke ljude izbaciti iz stana samo zato da bi ona mogla imati veći stan.

    Kako kaže Karamarko, provodimo čistku, iskorijeniti ćemo kriminal i korupciju iz redova HDZ-a, pa pogledajte tko sve stoji iz njega! Tomislav Čuljak, (Vinkovci) "dipl. ekonomist", ma dajte ljudi, pa običan zidar, ni ne zna kako mu izgleda fakultet koji je "završio", eventualno ako ga je s fanglom i mistrijom uređivao.

    Marijan Coner je pokrao Bjelovar kao bivši župan, sad je on u predsjedništvu HDZ-a, do Tomislava Karamarka?! Ma, nema većega sranja. Coner je imao srednju školu, a od ukradenih novaca se je kupio "magisterij" ekonomskih znanosti.

    Jadranka Kosor je stipendistica "kumrovačke škole" i nosila je crvenu knjižicu. U Bućiju kod Pakraca joj je djed bio najveći četnik. Cijeli HDZ-e je takav. Franjo Tuđman kao partizanski major OZN-e u čazmanskoj šumi 1945., dao je poubijati 3000 hrvatskih vojnika i civila. I danas još se ne smije saznati istina o tome.

    Sve članove HDZ-a koji su se nakrali od 1990-te do danas i koji su sudjelovali u pljački 20 godina, uhititi, postrijeljati, zaplijeniti imovinu,otkriti tajne račune u inozemstvu, a njihovo glasačko tijelo protjerati odakle su došli jer su to ionako lažni invalidi i uhljebljenici zbog kojih zemlja propada i zadužuje se...

    Ma, nema problema za Jacu, ima ona veliki čin, pa će otići u VOJNO -SABORSKU mirovinu,..., i uživati u životu,.., a prašina će se već sleći... Uglavnom da je jedna "raspuštenica" bila predsjednica Vlade RH, jer ju je ustoličio ratni zločinac i kriminalac Stjepan Mesić.

    Karamarko je pomogao UDBA-šu Mesiću da postane predsjednik RH, sad tobože je on desničar, koji je protiv partuzanskih zločinaca i komunista, a glavna ikona im je Tuđman, utemeljitelj HDZ-a. Dok ljudi su bili bez posla i nisu imali što jesti Jadranka Kosor je u vrijeme predsjedničkih izbora za svoju kampanju potrošila 20 milijuna kuna. "Kud Ivo, tud' i ja" - obistiniše se njene vlastite riječi. No, najveći apsurd je naziv tog tijela "Visoki ČASNI sud" koji se NIKAKO ne može dovoditi u vezu sa kriminalnom organizacijom kakva je HDZ.

    Karamarko i Kosor i HDZ-e sve je to jedna te ista banda kao i SDP-e, Svi su oni krivi za ovakvo stanje u zemlji. Trebala je dati ostavku još tada, kada je izgubila predsjedničke izbore od Mesića.

    Koji su to ljigavci pogotovo ovaj Karamarko smući mi se kad ga vidim. Nastavili su za njim lizati pod kao i za Sanaderom, jer tko se suprotstavi šefu leti iz stranke. Samo se nadam jednom doživjeti da se ovaj narod jednom opameti i spozna da ima ŠTIT i drugih pokreta osim HDZ-a i SDP-a, te dvije stranke koje kao da se takmiče koji će biti pogubniji za ovaj narod.

    HDZ-e je "zločinačka organizacija" koja je u kriminalnoj pretvorbi i privatizaciji pokrala Hrvatski narod. Danas je opet na djelu antifašizam i Trg maršala Josipa Broza Tita u Zagrebu, u glavnim gradu Republike Hrvatske. HDZ: niti je Hrvatska, niti je demokratska, a najmanje je zajednica.

    Jadna smo mi država gdje stranka koja je najviše opljačkala narod i čiji su nekadašnji, a i sadašnji članovi u zatvorima ili na suđenju ima nekakav sud časti i sudi jednoj ženi koju su do nedavno svi iz te stranke podržavali.

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 26.02.2013.
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com
    URED: Masarykova 8

    avatar

    02.03.2013. (10:29)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    Ma da....zdravlja nikad dosta ..:)))

    avatar

    05.03.2013. (17:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...