Komentari

ar-ar.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • ina

    Kombinacija je super,ove hlače ti odlično stoje. Perika je lijepa,sviđa mi se jer je valovita,dobro ti stoji,izgledaš kao neka norvežanka ili šveđanka,ali te i dosta pomlađuje plava boja i šiške,možeš proć i kao tinejđerka. Ipak ti ostani na svojoj boji,prirodno je uvijek najbolje,ja sam se godinama blajhala,i napokon sam nedavno odustala,previše je to uništavanja kose.

    avatar

    23.02.2013. (18:06)    -   -   -   -  

  • netko

    Ovakva ti frizura odlično stoji! Kad sam vidjela na fejsu sliku, pomislila sam da si stvarno to napravila.
    Koliko mlađe izgledaš!! Mislim, ne kažem da inače izgledaš staro xD
    Znam da ne voliš dirati previše kosu (razumijem, meni je najveći problem raditi drastične promjene na kosi), ali mislim da bi ovo definitivno trebala napraviti... Problem bi ti vjerojatno bilo samo održavanje kovrči.
    Kako god bilo, odličan look! (Y)

    avatar

    23.02.2013. (18:06)    -   -   -   -  

  • StoneStory

    odlična promjena!!!

    avatar

    23.02.2013. (18:08)    -   -   -   -  

  • Vanja

    Stvarno te pomlađuje ova boja,ali po mom mišljenju ne na dobar način,djeluješ totalno djetinjasto s tom bojom,ma kao 15godišnjakinja. meni si puno draža sa svojom bojom,eventualno nijansu svjetlije i tamnije,ali ovo za sada nikako nemoj napraviti,možda kad budeš stara pa ćeš htjet izgledat mlađe ;)
    Btw,kombinacija je savršena.

    avatar

    23.02.2013. (18:13)    -   -   -   -  

  • bibi

    meni se šiške sviđaju,ali boja mi je ljepša tvoja prirodna,.fkt bi mogla razmislit o frizurici tak nekoj, odlično ti stoji

    avatar

    23.02.2013. (18:16)    -   -   -   -  

  • maja

    Ja mislim da nije stvar u boji,nego šiškama. Šiške svih pomlađuju i čine slađima. Dobro ti stoje,baš si slatka s njima.

    avatar

    23.02.2013. (18:28)    -   -   -   -  

  • kellypreston

    kažeš da najviše voliš svoju prirodnu boju, a farbaš se, to se vidi jer si još 2009. imala tamniju kosu kakvu poprave i imaš i mislim da ti ta nijansa ( prirodna) savršeno stoji....evo, nemoj se uvrijediti, samo konstruktivna kritika....

    evo npr. - https://blog.dnevnik.hr/ar-ar/2009/11/index.html
    mislim da ti je prirodna boja bez pramenova i ičega najbolje pristajala...

    avatar

    23.02.2013. (20:12)    -   -   -   -  

  • anela

    Nikako ne mogu da se odlucim da li mi se svidja frizura ili ne..Nekako mi izgledas previse blijedo i po mom misljenju previse te pomladi hehe, iako to moze biti i kompliment :D. Inace, super si, samo tako nastavi..:)

    avatar

    23.02.2013. (21:40)    -   -   -   -  

  • luci

    Vrlo ti čudno stoji ova boja kosa,nekako nedefinirano.,čini te bezličnom,a inače nisi takva i imaš jasne crte lica.Nemoj se nikada oblajhati,ja ti radije preporučam da ideš na tamnije nijanse(karamel smeđa,čokolada smeđa ili nešto kao boja koju sada imaš na korijenu kose-bez plavih vrhova)to bi ti stvorilo predivan kontrast s očima i bolje bi ti išlo uz ten.Ova boja kao da ti kvari i ten.

    avatar

    23.02.2013. (21:52)    -   -   -   -  

  • lee

    Puno bolja si s prirodnom, ili onom narančastom kosom, nego sa ovom bojom, nekako je presvijetla, ali super mi je ideja s naručivanjem perike. Več duže razmišljam da se ofarbam u karamelastu boju :) ovako bih ju mogla isprobati na licu mjesta. Mislim da bi trebala naručiti neku bob periku da vidimo kako ti stoji kraća kosa! :)

    avatar

    23.02.2013. (22:09)    -   -   -   -  

  • nata iz inata

    ne stoji ti perika nikako, prirodna kosa ti je mnogo bolja

    avatar

    24.02.2013. (02:57)    -   -   -   -  

  • Giovanna

    Jednom prilikom si rekla kako ti šiške ne stoje, ali po mom mišljenju ti izvrsno pristaju, naravno uz prirodnu boju kose...

    avatar

    24.02.2013. (09:18)    -   -   -   -  

  • blueblues

    ovakve hlače nosi bubimir (beetlejuice).........

    avatar

    24.02.2013. (09:19)    -   -   -   -  

  • mon

    neee, tvoja kosa je nešto predivno, nemoj se farbat :)
    po meni ti ovo stoji lošije nego tvoja prirodna, nekako i frizura nije neka, a i boja ti ne ističe crte lica. ali outfit je ženijal! :D

    avatar

    24.02.2013. (10:16)    -   -   -   -  

  • neo

    slazem se s luci

    inace outfit je savrsen

    ali molim te,daj se nasmij na jednoj od fotki bar! :) izgledas toliko ljepse kad se smijes.. ne mora svaka footka biti neko poziranje,daj jednu sa svojim lijepim osmjehom :)

    avatar

    24.02.2013. (12:56)    -   -   -   -  

  • kiki

    Izgleda da su se svi složili da ti ova boja ne stoji,šiškice da mogu proć,ali prirodna ti je boja puno bolje. Ali outfit je genijalan ;)

    avatar

    24.02.2013. (13:11)    -   -   -   -  

  • Barbara

    @kellypreston - i 2009. sam imala transparentne pramenove :) samo što je lošija kvaliteta fotografija pa se ne kuži toliko...od 2007. imam više-manje sličnu boju kose, sli sve ovisi o tome koliko često obnovim pramenove te o nijansi koju stavljam :D

    @luci - nene, tamna kosa mi još gore stoji, imala sam fazu u srednjoj školi kada sam slučajno ispala tamnokestenjasta i tek sa tom bojom izgledam kao smrt :D više nikad neću u tamno, u to sam sigurna

    @lee - taman sam planirala idući put naručiti riđu bob frizuru :D

    @kiki - ma znam da ne štima nijansa perike, pretopla je nijansa i "tuče" se sa mojim podtonom kože...probat ću je nijansirati u pepeljastije pa će biti bolje :)

    @neo - evo obećajem, bit će osmijeha :D

    ekipo, hvala vam na konstruktivnim kritikama, zakon je čuti ovako različita mišljenja :)
    što se tiče ravnih šiški, one mi doista ne stoje, isto kao ni tamna kosa..jednog dana možda skeniram staru putovnicu pa da se preplašite haha :D neprepoznatljiva sam :D

    avatar

    24.02.2013. (14:06)    -   -   -   -  

  • Sabaa

    Super je perika, ja već dugo planiram nabaviti jednu za bad hair day.
    http://sabaaphotography.blogspot.com/

    avatar

    24.02.2013. (15:01)    -   -   -   -  

  • anita cherry blossom

    da nisam procitala tekst ne bi te prepoznala :p
    je izgledas mladje i sladje :)
    bas ti lijepos toji valovita kosa!
    kiss
    http://cherryblossomtime.com/

    avatar

    24.02.2013. (21:28)    -   -   -   -  

  • http://davrilpoisson.blog

    A pa odlično ti stoji! =)
    Btw. Super si isfurala te prugaste hlače, moje još čekaju neke optimističnije trenutke :P

    avatar

    24.02.2013. (22:13)    -   -   -   -  

  • trilijan

    super bi ti stajale ovakve šiške. Izgledala bi i mlađe i nekako 60' retro.
    Ne sviđa mi se kombinacija pantalona i kaputa - prešareno i preoštro. Ustvari, mislim da bi ovo isto ali sa pelerinom umesto kaputa bilo strava.

    avatar

    25.02.2013. (10:04)    -   -   -   -  

  • Teeja

    Meni se sviđa definitivno kako stoji, ali me zanima kako uguraš svu kosu. Imam kosu dužine ko tvoju, samo duplo gušću i ricastu, a voljela bih malo ovako začiniti promjene. Jer iz istog razloga ne želim se šišati ili tko zna što raditi.

    avatar

    26.02.2013. (21:18)    -   -   -   -  

  • srale

    šareno, ali zanimljivo i u današnjoj pomutnji trendova definitivno prolazi...

    avatar

    01.03.2013. (20:34)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - Štit-5

    Zašto se mediji boje pozvati mene u jednu od svojih emisija u studij?!

    GLEDAM TO LICEMJERSTVO I NE MOGU VJEROVATI - KAKO ONO UBIJA SAMOPOUZDANJE I VOLJU ZA ČINJENJE PRAVIH STVARI.

    Ja između ostaloga stječem dojam da svi novinari su isti: bez obraza, časti i dostojanstva. Da oni su korumpirani i bez odgovornosti. Odakle tako malo sluha za istinu i pravdu, kad ovaj svijet strmoglavce pada i urušavanjem nestaje. Novinarski mentalni sklop je jako zagađen sa svim vrstama smeća. Gotovo bih rekao da sa tim "medijskim svijetom" upravlja sotona i đavo... Tko veli da poznaje istinu, a ne ljubi je svim srcem i njen smisao ne čuva, lažac je i pravi licemjer.

    Svjetlo treba da svijetli u tmini i nikakva crna tama ne smije ga obuzeti. Čudimo se, zašto se naše društvo raspada, jer u njemu nema pravih ljudskih vrlina i vrijednosti. Mnogi novinari su uzeli sebi pravo da budu "anđeli svjetla" a ne rade svoj posao kako treba. Oni motivirani su sa najgorim stvarima - a postali su i tuđe zle sluge: od bogataša, zvanih tajkuna, te zlikovaca i zločinaca... itd. Sa svojom smutnjom truju javno mnijenje, tj. šugave narod, jer mu ne donose prave vrijednosti. Vijesti uglavnom služe za obmanjivanje i lažne informacije.

    No, strah od istine je velik, na taj način određene "elite" dokopali su se kontrole nad velikim masama ljudi. Stvarnost je postala ono što oni prezentiraju svakodnevno. Tako zaokupljaju pažnju ljudi, brojnim medijskim ponavljanjem im sugeriraju "teme dana". Iako mediji siju zle laži - one su zamotane u "najlonski celofan". Mediji uživaju ugled - koji im ne pripada. Zanimljivo je, da mase ljudi slijede te "prljave svinje", koje rokću i kopaju s njuškom zemlju. Iza toga ne ostaje nikakva korist za čovječanstvo... Kopaju zemlju iz koje izlazi smrad đubreta - mnogi to udišu i misle da im to fino miriši.

    Takva situacija iziskuje intervenciju vlasti, ali u vražiju mater - kad vlast ne dolazi iz naroda, nego je ona dirigentska palica za opsjednute robove i poslušnike. Mediji su bili huškačka mašinerija za vrijeme rata. Zato dio krivnje, odnosno "krvi" pripada i njima; muke, znoj, suze i smrt... Na toj "Babilonskoj kurvi" počivala je politika, koja je išla pod ruku sa svećenstvom. Mediji baš nisu bezazlene institucije, koje uz muziku hvataju svoje "zmije koje plešu" u transu i ritualu.. Opčinjeni su sa demonskim notama. Sve je to jedna vrsta ništavila, gdje "trube" drže na okupu opsjednute i bolesne ljude. Njihova sugestija: nagovaranja, iskušavanja i obećavanja, je iluzija ovoga naivnoga svijeta. Prokletstvo hipnoze nam suklja iz televizijskih ekrana i radio prijemnika..

    U Bjelovaru, 19. travanj 2013. godine

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ

    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 19.04.2013.
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    ----------------------------------------------

    avatar

    19.04.2013. (14:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...