Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • borivoj

    SVAKI KRAJ GDJE CES MOZDA POBJECI, BITI CE POPUT KRAJA IZ KOGA SI POBJEGAO”. Robert Penn Warren



    Dragi prijatelji,

    Da nema vjere u Boga kako bismo dokucili bilo kakvu spoznaju o beskraju, o bezgranicju, o bezmjerju, o bezbroju. Sa vjerom u Boga otvaraju se obzori svih ovih dimenzija – bezdimenzija. To nam svjedoci i pjesma iz “Bijele kule” u danasnjem tihovanju:




    36. MISLILA SI DA IMA KRAJA

    Mislila si da ima kraja dan ili noc,
    koji sa Mnom provodis.
    Mislila si da ima kraja sapatni razgovor,
    koji sa Mnom vodis.

    Nista sto je sa Mnom nema kraja;
    niti ima medje, broja, ili mjere.
    Udji u molitvu Meni, i ne izadji,
    sve dok ju, beskonacnu, ne ispunim
    do kraja.

    „Bijela kula”, knjiga 89. Zapisala Vesna Krmpotic

    Stotinu i osam blagoslova neka dobiju svi oni
    koji ovo pismo posalju na sto vise adresa.


    Puno pozdrava iz Sombora od Josipa

    avatar

    19.02.2013. (08:15)    -   -   -   -  

  • borivoj

    From: Jadran Zalokar
    To: borivojbukva@yahoo.com
    Sent: Tuesday, February 19, 2013 8:14 AM
    Subject: Re: Fwd: Fw: l'apecheronza + zanimljivosti sa magicusa...

    -----------------

    hvala dragi boro

    lp jadran

    -----------------

    pozdrav dragom jadranu!

    lp, boro

    avatar

    19.02.2013. (08:18)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Hrvatsko književno društvo-Rijeka

    Dragi prijatelji i članovi HKD-a pozivamo vas u petak 22.02.2013. u 19 sati u Makedonsko Kulturno Društvo ''Ilinden'', Matačićeva ulica br. 5, 51 000 Rijeka na promociju dviju knjiga o hrvatsko-makedonskim književnim vezama našeg dragog prijatelja i dopredsjednika HKD-a prof.dr.sc. Vasila Tocinovskog.

    O knjizi će govoriti prof. dr.sc. Goran Kalogjera.

    Nakladnici knjiga '' Most od duge'', su Akademski pečat (Skopje) & Hrvatsko književno društvo (Rijeka), a za knjigu ''Stoljetni opstanak'', Zajednica Makedonaca u Republici Hrvatskoj, (Zagreb).

    Srdačno se zahvaljujemo i radujemo dolasku!

    HKD
    informacije na. 098 18 17 012

    avatar

    19.02.2013. (08:29)    -   -   -   -  

  • borivoj

    (VIDEO) Vanzemaljci su nas spasili katastrofe i razbili meteorit?

    Kada su vršene detaljnije analize pada meteorita u Rusiji, ustanovljeno je da se na snimku vidi da je možda NLO uticao na to što smo se spasili potencijlane katastrofe

    Mnogi smatraju da je vanzemaljska letelica možda pucala u meteroit koji se zbog toga raspršio prilikom pada na Zemlju. Među najluđim teorijama je ona koja obkašnjava da su vanzemljaci žrtvovali svoje živote da bi spasili ljude na Zemlji. Najbolje je da sami procenite o čemu se radi na video snimku. Ljudi koji su zaljubljeni u vanzemljace ukazuju da je sasvim izvesno da nas je spasio NLO objekat.
    198097

    avatar

    19.02.2013. (08:31)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Snimile ih NADZORNE KAMERE kako muče životinje na plaži

    San Diego, 19.02.2013., 07:19 Autor: G.K.

    Policija San Diega podigla je razinu osiguranje na javnoj plaži u Kaliforniji, čim je u javnosti objavljen video s napadom na trudne tuljanice. Ironično je kako su dvije mlade žene 'uhvaćene' noćnom webkamerom, koja je namijenjena upravo praćenju tuljana, koji tamo dolaze svake godine.

    Nepoznata žena napada trudnu tuljanicu na kalifornijskoj plaži (screenshot Dnevnik.hr)
    Na snimci se vide dvije mlade žene kako napadaju trudne tuljanice i maltretiraju ih baterijskim svjetiljkama.
    'Sjede na njima, vuku ih, udaraju, zasljepljuju ih baterijskim svjetiljkama i tako sve dok i zadnju tuljanicu nisu otjerale s plaže', ispričao je Larry Wan lokalnim TV postajama. Wan je suosnivač kompanije, koja sponzorira 40.000 dolara vrijednu webkameru na toj kalifornijskoj plaži.
    Policija pojačala nadzor
    Od incidenta, koji se dogodio 12. veljače, policija San Diega pojačala je ophodnje plažom, kako bi se osigurala sigurna udaljenost između posjetitelja i tuljana, što je propisano i zakonima.
    >> Ubijaju iz dosade, ali zato što su žrtve slabije
    Tuljani turistička atrakcija
    200-tinjak tuljana naseli kalifornijske plaže svakog siječnja i veljače, kako bi na svijet donjele male tuljane, a to je godišnje okupljanje postalo prava turistička atrakcija. Gradonačelnik San Diega Bob Filner otkriva kako je webkamera postavljena na spasilačkom tornju s mogućnošću noćnog snimanja, a sve 'kako bi fanovi tih divljih životinja diljem svijeta mogli uživati u jedinstvenom prizoru masovnog poroda tuljana'.
    Sporna kamera
    Međutim, upravo je ta specijalna kamera postala predmetom rasprava, obzirom da je riječ o javnoj plaži, koja po nekima ne bi trebala biti otkrivena oku kamere. No, donator Wan kaže da webkamera samo emitira snimku uživo, bez snimanja materijala, a snimku dvije žene, koje zlostavljaju trudne tuljanice je zapravo snimio korisnik internet stranice.

    avatar

    19.02.2013. (08:32)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Dragi svi,

    Grupa Markiz ima novi singl – pjesmu „Ne budi se“. Nakon uspješnih singlova „Par lijepih riječi“ i „Jutro“, šaljemo Vam link s kojeg možete skinuti našu novu pjesmu. Također Vam šaljemo linkove na sve dosadašnje spotove benda, kao i na FB stranicu. S obzirom da nismo bend koji će medije puniti skandalima, možemo Vam ponuditi „samo“ našu glazbu i dobru volju u komunikaciji s medijima. Vrijeme će pokazati da li je izvedivo da jedan bend uspije bez upotrebe guzica i sisa. Unaprijed se zahvaljujemo na svakom trudu koji ćete uložiti, pa makar to bilo samo preslušavanje novog singla.

    Za one koji žele imati i promovirati našu pjesmu :
    http://www.sendspace.com/file/4xshzx
    (kad učitate stranicu, kliknite na link )

    Za one koji nas samo žele preslušati :
    Ne budi se

    Info za press :

    Nakon uspješnog singla „Jutro“, grupa Markiz nastavlja s najavom skorašnjeg drugog studijskog albuma. Pjesmom „Ne budi se“ bend nastavlja s praksom objavljivanja singlova svaka 3 mjeseca. Novi album bi trebao izaći tijekom travnja u izdanju Croatije records. Snimljeno je 11 novih pjesama. Krenuli su prošle godine s pjesmom „Par lijepih riječi“ koja je osvojila vrhove top lista, a krajem 2012. objavljuju još uspješniji singl „Jutro“, koji je sjajno prihvaćen od strane publike i medija. Jedno vrijeme su bili na visokom 4. mjestu najemitiranijih singlova prema IHG listi Playkontrol, koje im je donijelo i nastup u često spominjanoj emisiji „Hit show Marka Tolje“.

    Pjesmu „Ne budi se“ možete poslušati na priloženom linku :
    Ne budi se

    avatar

    19.02.2013. (08:33)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Ulje origana - pomoć kod bakterija i gljivica

    Origano ili mravinac je samonikla mediteranska biljka koja slovi kao jedna od najljekovitijih biljaka svijeta.

    Osobito je cijenjeno njegovo ulje, koje se dobiva od divljih vrsta origana posebnim procesom destilacije da bi se sačuvala sva ljekovita svojstva.

    Postoji preko 40 vrsta origana. U kulinarstvu najčešće koristimo Origanum Vulgare.

    Međutim, najljekovitijom vrstom se smatra ulje Origanum Minutiflorum, koje sadrži i do 90% aktivnog ljekovitog sastojka karvakrola.

    Stari Grci primjenjivali su ulje origana za liječenje rana, zmijskih ugriza i tegoba dišnih puteva. U Srednjem vijeku postalo je popularno u Europi gdje se koristilo kao prirodno sredstvo protiv infekcija.
    Pročitajte više

    www.altenativne-novine-za-vas.com

    avatar

    19.02.2013. (08:34)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Dragi prijatelji konstelacijskog rada!

    Kratki i hladni zimski dani sa malo sunca idealna su prilika za kontemplaciju, za okretanje prema "unutra" i možda za rasvjetljavanje još ponekog zagonetnog kutka naše duše. Max i konstelacijska energija su vam na raspolaganju slijedeće nedjelje 24.2. u prostorijama Udruge s početkom u 10.00, uz topli čaj, naravno. Radionica će biti vođena na engleskom, uz pomoć pri prijevodu na hrvatski ukoliko bude potrebno. Prijave se primaju do petka navečer na Maxov ili moj email. Pri prijavi molimo navedite vaš broj mobitela. Svi detalji u privitku.

    S veseljem najavljujemo predstavljanje dvije novoobjavljene, krasno opremljene i s ljubavlju izdane Hellingerove knjige na hrvatskom koje će pomoći zimskoj kontemplaciji: "Meditacije" i "Nedjeljna razmatranja". Knjige možete kupiti na dan radionice ili direktno od izdavača.

    U privitku ćete također naći detaljnije informacije o programu edukacije za ovu godinu. Prijaviti se možete već sada za prvi modul u travnju. Rane prijave (makar i naznaka namjere) pomoći će nam u planiranju.

    Također podsjećamo na slijedeću tematsku večer 14.3.2013. sa temom RODITELJI I DJECA. Sadržaj ove i drugih večeri možete provjeriti na našoj web stranici, link http://harmonyinhumansystems.page.tl/Tematske-veeri.htm

    Javite nam se, pitajte, komentirajte, predlažite, sudjelujte, i prije svega, koristite se metodom sistemskih konstelacija da dođete do saznanja i uvida koji čine život bogatijim!!!

    Srdačan pozdrav

    Alemka i Max Dauskardt
    www.SystemicConnections.com
    Tel. 091 1266 545

    KONSTELACIJA – Udruga za psihološko sistemsku djelatnost
    http://www.facebook.com/Konstelacija

    PS Slobodno proslijedite ovaj mail svima za koje mislite da bi bili zainteresirani, a ako ste ga primili greškom ili više ne želite primati obavijesti od nas, samo nam ga vratite bez objašnjenja. Hvala!

    avatar

    19.02.2013. (08:35)    -   -   -   -  

  • borivoj

    22:44
    Brat Igor
    - Boro..hvala ti što si sudjelovao i dopustio da te bar malo upoznam
    blagoslov
    Igor+
    danas

    10:49
    Borivoj Bukva
    veliki si ti i dobar covjek, mnogo ocekujem od tebe! samo laganica i nema frke! lp, boro

    13:09
    Brat Igor
    hvala stari!!! ,inače uputi ljude na moj privatni mail i telefon pa da se svi skupa dogovorimo za termin!

    091 4 362 312
    lencovic@gmail.com

    --------------

    LIBERALNA (slobodna) katolička crkva u Rijeci.
    Vezano uz misu molim vas da se obratite na sljedeću adresu.

    lp, boro

    avatar

    19.02.2013. (08:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...