Komentari

plamen-ljubavi.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • sandra-vulin

    Doista je žalosno kako se čovječanstvo uljuljuškalo u drijemež moralnosti. Molitva i post pozivaju nas da im posvetimo pokoji trenutak u ovoj Korizmi. Kada bi svatko od nas izdvojio pa makar i pola sata iskrene kontemplacije u Božijoj svetoj tišini, ovaj svijet išao bi ka boljem. A kada bi svijet išao ka boljem i naši životi bi postali sretniji. Ujedinimo se stoga u molitvi i postu da se u našim životima sve zlo na dobro okrene. IHS!!!

    avatar

    16.02.2013. (16:16)    -   -   -   -  

  • sandra-vulin

    I ne samo to. Recimo NE ubijanju nerodjenih i prolijevanju nevine krvi. Naš Nebeski Otac dao nam je na znanje da je Sotona svaki dan sve bliži Božijem prijestolju. A zašto je to tako?! Upravo zato jer se on raduje ubijanju nevinih i zadovoljno trlja svoje ruke dok je Nebeski Otac žalostan i krajnje razočaran sa svojom djecom-nama ! Kada je naš Nebeski Otac na početku stvarao ovaj svijet, nije ga ovako zamišljao- on ga je stvarao sa ljubavlju a mi ga razaramo bez ljubavi.. Pružimo mu utjehu, mali skroman dar od srca. Jedna molitva i jedan post u ovoj Korizmi dovoljni su da se umanji Očev gnjev. Ne mora televizor biti upaljen konstantno, ne vlada on nama nego mi njime. Ugasimo ga na tren i obrišimo suze naše Nebeske Majke Marije dok je još vrijeme milosti..Bog vas sve blagoslovio!

    avatar

    16.02.2013. (16:23)    -   -   -   -  

  • bistre,misli.hr

    Potpuno se slažem,
    mislim da bi svaka mlada djevijka trebala pročitati knjigu talijanske
    spisateljice Oriane Falatschi ,PISMO NEROĐENOM DJETETU.
    nakon ove životne ispovjesti ni jedna žena a kamoli krščanka ne može ostati nedodirljive duše.

    avatar

    16.02.2013. (21:24)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    teško je diskutirati o ovako delikatnoj temi: slažem se da je abortus krvoproliće, ali postoji i druga strana medalje: djevojka se ne čuva, zatrudni, a ide u školu ili je nezaposlena... nema sredstava za odgajanje djeteta, ili jednostavno - nije voljela tog dečka sa kojim je zatrudnjela... i što će sad? radi te trudnoće da si upropasti život? ili je trebala misliti prije, nego je legla i zatrudnjela?

    mislim da cure nisu dovoljno još upućene u neke stvari... ima ih koje su vrlo svjesne promiskuitetnog ponašanja, ali ima ih i koje nisu...

    jedino mi se ne sviđa to da se moraš udati pa onda biti intimna!

    prošla sam takav život, udala sam se sa 19 godina, on 21 i onda bila intimna sa prvim mužem, bio mi je prvi dečko, tata me natjerao da se udam i rastali smo se nakon 20 mjeseci...

    na drugi brak me opet natjerao tata, sa 27, opet 7 godina neželjenog braka i opet rastava...

    nikad nisam imala djece, vjerojatno zato jer ih i nisam željela u dubini svoje duše, i kad sam si to osvijestila i priznala, sve mi je sjelo: svako "zašto" je dobilo svoje "zato"...

    zbog toga neka Bog odluči kome će dati djecu, a neka nerođena duša izabere mamu i tatu onako kako ona to želi...

    avatar

    17.02.2013. (11:30)    -   -   -   -  

  • bistre,misli.hr

    Tužna ispovjest, suosječam s tobom,ali ipak ti je sjelo....!
    To što kažeš da mlade djevojke neznaju,samo je slika svijeta u kojem
    živimo. Žalosno je što ne znaju ni njihove mame, pa im nije imao tko reći ili ponuditi knjigu o strahotama takvog života, kada već ne čitaju riječ Božju i ne žive po njoj.

    avatar

    17.02.2013. (14:24)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Beata vita perfecta sapientia efficitur

    avatar

    16.03.2013. (17:58)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Blagoslov, mir, svjetlost Isusova i blagoslov neka budu najveća zaštita života, koji nam je opet pokazao svoje tajanstvo i ljepotu.
    SRETAN i BLAGOSLOVLJEN USKRS
    Lijep pozdrav,
    Shadow

    avatar

    28.03.2013. (15:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...