Komentari

tricenasesvakodnevice.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • lion queen

    moje životno pravilo je da se družim s onima čija mi istina o meni paše. ostali koji nisu na mom levelu, brzo postanu stvar prošlosti. život je prekratak da bismo analizirali tuđa (loša) viđenja nas samih. fokusiraj se na pozitivne ljude, a ostale izbaci ili marginaliziraj. ljude koji mi oduzimaju životnu energiju nazivam vampirima i s njima se izbjegavam družiti.

    avatar

    10.02.2013. (16:19)    -   -   -   -  

  • skydiver

    Blago nam se; svi imamo licencu za turbo-serijsko stancanje istina. Nije li jedna od istina da drzave i stranke koje u imenu imaju rijec 'demokratska', u pravilu nemaju nista zajednicko sa stvarnom demokratijom.

    avatar

    10.02.2013. (16:45)    -   -   -   -  

  • Rebel With a Reason :P

    Ovdje vrijedi ona:Svi traže istinu,a niko iskren nije.
    lijepo!!

    avatar

    10.02.2013. (21:05)    -   -   -   -  

  • Neverin

    vidjela si i kako je bilo Jimu Carreyu kad je non stop govorio istinu..

    avatar

    11.02.2013. (17:32)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    bravo za tekst i komentar

    avatar

    12.02.2013. (07:19)    -   -   -   -  

  • Pogled izvana

    Činjenica da je netko iskren još ne znači da je u pravu. Od pet Rašomonskih priča, koja je "prava"? Moju istinu imam pravo reći sebi, a drugima samo ako me zatraže, a i tada treba dobro promisliti. Da li je moja istina o nekome od danas (kad sam neispavan i bole me leđa) jednaka mojoj istini o istoj osobi nakon što smo se okupali u bistroj vodi Mljetskog jezera?
    Tko od nas nije među svojim fotografijama birao onu na kojoj "dobro izgleda", da bi ju stavio na svoj Facebook?
    Puno pitanja, nešto manje odgovora. Nije u redu povrijediti ljude oko sebe zbog neke naše potrebe da iskrcamo svoju trenutačnu istinu. Valja biti blag prema ljudima, naročito prema onima koje volimo.

    avatar

    03.03.2013. (03:44)    -   -   -   -  

  • dordora2

    ...koliko ono ljudi ima na zemlji? šest-sedam milijardi? e pa toliko i istina postoji! svatko ima svoju i svaka je prava i jedina njegova! nit' me briga za tuđe istine o meni, jer znam da će biti sasvim drugačije od moje, nit' želim ikome govoriti svoju istinu o njemu, jer je sigurno sasvim drugačija od njegove! a da bismo se pozitivno u životu mijenjali i rasli u nastojanju da postanemo dobar čovjek, moramo učiti cijeli život, ali ne temeljem nečijih savjeta već temeljem vlastitih iskustava

    avatar

    12.08.2014. (10:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...