Komentari

turimti.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    a trešnja na torti? nemoj mi bez trešnje molim te. imaš generale, imaš benzin, imaš jutro, sve imaš, samo još fali miris napalma.

    avatar

    04.02.2013. (18:35)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Ah daa, pitam se pitam, samo ne preveć,
    da mi ne upadne kita.
    Baš se setim apokalipse i mirisa napalma u jutro, kad eto ti nje, cccccc.

    Neki dan mi se sused vratil sa Ibize, ima tetu tam, bogatašica, s čipkom zaradila, ....no udala se za nekog plantažera, a ovaj brzo umrl i zove na rakijicu i blablabla, pa mi pokazal tih eura, kovanih. Teta ima hacijendu sa 5.000 parkirnih mjesta, pa su tu događanja, a on je radil na naplati parkinga, jer mu bilo dosadno, pa je, no, tih kovanica donesel doma,
    ono kantu, i tek tada sam skužil da su € različiti.
    Ja mislil sve isto, kad ono, kurac.

    Kupila mu nekakvu bjesnoću od ure za 8.000 €, pa mu remen bil malo knap, no kad je došel doma, s poštom mu stigel drugi remen od 120 €,
    (stara ćorava, zaboravila cenu odlepit, odljepil joj se mozak) maspater buržujsku.

    avatar

    04.02.2013. (21:34)    -   -   -   -  

  • skydiver

    @rimtutituki, ako prosetas do @Huc (komentari na 'Teorija da jaja'), mozda otkrijes da ima bodilnika napetijih od zemljotresa. (i tunela 'mracnijih' od Butmirskog).

    avatar

    05.02.2013. (07:48)    -   -   -   -  

  • skydiver

    Ispravka; budilnika

    avatar

    05.02.2013. (07:50)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    gud morning @skydiver, ti baš kao da si pao s kruške, pa tek otkrivaš s čime se već godinama ovdje hrvemo. sve miomirisno smilje i bosilje XD

    avatar

    05.02.2013. (11:13)    -   -   -   -  

  • skydiver

    @modesti; ako kad otvoris pristup na svoj blog, mogao bih ti objasniti (i dokazati) da ama bas niko na blogu hr nije zucnuo ni rijeci o ovome o cemu ja govorim. No dogadjanja u bliskoj buducnosti (godinu - dvije) ce uciniti izlisnim potrebu da se tema unosi linkovima.

    avatar

    05.02.2013. (14:35)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @skydiver, pristup mog blogu je otvoren registriranim korisnicima. ako želiš ostaviti komentar, registriraj se (i bez problema komentiraj koliko ti duša želi). zatim, kategorički tvrdiš "ama bas niko na blogu hr nije zucnuo ni rijeci o ovome o cemu ja govorim". pa hajde da prvo razjasnimo o čemu ti uopće govoriš. u prvom komentaru govoriš - o komentarima kod Huca, točnije, ciljano navodiš našu domaćicu da tamo baci oko, na što se ja duhovito nadovezujem u skladu s tom temom. no zatim slijedi zaokret, u svom posljednjem (gore citiranom) komentaru ti više ne govoriš o komentarima kod kolege, već aludirajući guraš drugu temu koja s prethodnim komentarima (kako tvojim, tako i mojim) nema direktne veze (osim identične namjere navođenja, prvo domaćice, potom mene).
    zaključno, protiv te druge, ovdje nedefinirane (pa da je definiram: apokaliptične) teme, koju imaš žarku želju blogerima objašnjavati (i dokazivati), zaista nemam ništa, no vjerujem da bi bilo lijepo, pa i korektnije, čitati je na tvome blogu, izloženu transparentno, u pravom kontekstu, a ne podvaljenu pod druge teme (i tuđe postove) kao kukavičja jaja.

    avatar

    05.02.2013. (16:01)    -   -   -   -  

  • turimti

    @modesti, na tvoj komentar dodala bih kako treba imati jaja, točnije muda. kad vidim komentatora u crnom uvijek pomislim na modnu blogericu koja ima na stotine crnjaka...@sky, stisni muda i napravi blog pa da dođemo na TVOJ...

    avatar

    05.02.2013. (16:51)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    evala!

    avatar

    05.02.2013. (17:08)    -   -   -   -  

  • skydiver

    Dobro, da idemo redom; registriranim=razmjena originalnog za lazni identitet. ..Dalje; tamo stoji "jer ima zajeb za one koji se predomisle nakon sto otskrinu vrata" To je namjerno izabrana solucija kojom se onemgucuje nenamjernike da se spotaknu o nesto sto nisu kadri probaviti. Orlov je tu samo za test ustrajnosti i strucne sposobnosti da se preispita i KVALIFIKOVANO provjere stvarne cinjenice. .Dalje; ne, nemam zarku zelju to objasnjavati, nego skrenuti paznju onima koji bi bili kadri stvar prouciti i eventualno tako pomoci sebi i drugima. Ali mogu pomoci u pronalazenju pravih adresa za provjeru i preispitivanje jer sam 40 g uronjen u tu oblast (zato sam rekao: 'Za one koji nisu 100% sigurni da znaju sve sto je trebalo znati") Cini mi se da ne spadas u takve jer apriori stvar kvalifikujes 'apokalipticnom'. I kako rekoh, meni nije problem dokazati da stvar jeste vise nego ozbiljna, jer iza toga stoje najkompetentnije institucije i naucnici sirom svijeta - te se svakom (dovoljno obrazovanom) skeptiku pruza vise nego fer sansa da testira bilo koju sumnju. Svoj blog o tome necu otvarati jer to niti su moja 'otkrica', niti imam vremena za tako sta. Ja jos uvjek provodim desetak sati dnevno u hrvanju s bujicom novopristizucih podataka i grafikaona.

    avatar

    05.02.2013. (17:14)    -   -   -   -  

  • skydiver

    PS Dali ti mozda Dr. prof.Albert Bartlett [ The most important video You'll ever see - Full lecture ] lici na sarlatana, ili profesor Udo Bardi. Ako lice, imam jos makar stotinjak onih koji nikad nikom nisu licili na sarlatane, ako zanemarimo cinjenicu da Nobelova nagrada ima neko znacenje, barem kad je rijec o egzaktnim naukama.

    avatar

    05.02.2013. (17:25)    -   -   -   -  

  • skydiver

    PPS; Sklon sam vjerovati da @rimtutituki ne treba tvoju zastitu jer je prosla kroz skolu koja je tebi ipak samo "prica iz davnine" i da ona bolje zna kako se hrvati s kojekakvim 'apokalipticarima' i kukavicijim (i inim) jajima.

    avatar

    05.02.2013. (17:36)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ovaj konjićev preskok domaćice (kito, ispričavam se na uzurpaciji pisaone, pišulinca s jajcof i dalje nigdje na vidiku) tumačim kao direktno obraćanje meni. dakle da rezimiramo, ti si @skydiver jako zaposlen čovjek i "nemaš vremena za tako sta", jer "jos uvjek provodiš desetak sati dnevno u hrvanju s bujicom novopristizucih podataka i grafikaona", ali imaš vremena blogerima preko njihovih blogova, komentara i mailova spamarski nametati spike o "dogadjanjima u bliskoj buducnosti, pronalazenju pravih adresa, najkompetentnijim institucijama, naucnicima širom svijeta, testu ustrajnosti i strucne sposobnosti, stvarnim cinjenicama" i tako dalje i tako šire.
    ukratko, kao što već ustanovismo, blogosferi uvaljuješ smakičarsko trolanje par excellence, ali baš nikako ne bi htio da se i tebi uvali.

    avatar

    05.02.2013. (17:48)    -   -   -   -  

  • skydiver

    @modesti, imam vrlo jednostavno rjesenje; Ignorisi moje trolanje i daj se na PROVJERU cinjenica. Ad hominem u tom slucaju ne vrijedi ni pisljiva boba. Moji razlozi 'spamanja' su ocito nedokucivi tvojim rezonima.

    avatar

    05.02.2013. (17:59)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    i time @skydiver opet potvrđujemo prethodno zapažanje da agendaški podvaljuješ i nutkaš svoju temu pod tuđe postove i druge teme koji s njom nemaju nikakve veze. ne obadaješ što te nitko ništa nije ni pitao, no ti bi i dalje dilao svoju robu u tuđem dvorištu. ta što bi u toj definiciji spama bilo teško dokučiti :0))) bilo je lijepo družiti se s vama. ćaos.

    avatar

    05.02.2013. (18:10)    -   -   -   -  

  • skydiver

    @rimtutituki; Sorry, nisam vidio tvoj riplej. Mane mazi, zanemari. Zao mi je, ali stvarno nemam vemena ni volje za otvarati blog. Samo pokusavam primiriti savjest. Stvar i tako tece nezadrzivo svojim tokom. Htio sam pribliziti ljudima Ugovo objasnjenje 'fish effecta', (riba ne vidi vodu oko sebe) tj nasu kobnu nesposobnost da vidimo ocigledno.

    avatar

    05.02.2013. (18:23)    -   -   -   -  

  • skydiver

    @modesti, evidentno i nepobitno urusavanje civilizacije nije MOJA tema, tj nista vise moja nego tvoja, ili bilo koga od sedam milijardi ostalih jedinki. Spustis li adrenalin, ustanovices da sam vec unapred odgovorio na ovaj besmisleni pokusaj inzistiranja na ad hominem, (i ko to 'opet potvrdjuje' bjezanje od sustine problema.), tj razumnog razrijesenja. Istina u prednosti si jer ja preko dvije decenije nisam koristio nas jezik, niti znao sta se u medjuvremenu desava na Balkanu. Mnogo je lakse potuci mene nego neumoljive cinjenice.

    avatar

    05.02.2013. (18:47)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @skydiver, duboko disat. još samo fali da mi te herc strefi koliko si se usprojicirao. nemoj da drćem u straju za te. daklem, jedan, dva, tri, četiri, pet, čak je pet tvojih komentara trebalo da konačno definiraš tu tvoju drugu temu koju po blozju uporno nutkaš i podvaljuješ. dakle, glavom i bradom, imenom i prezimenom, naziv tvoje teme je, betovenovski tatata-taaaaaaa - "evidentno i nepobitno urusavanje civilizacije". ili, kao što već rekoh: apokaliptična. eto, zar je toliko teško bilo izići na čistinu? a sad još samo da je registriraš. tu svoju čistinu. kad na vrbi rodi grozdje, ha? ta tko ti brani? nitko. čak te potičemo. ali tebi je draže ovako, daviti iz crnjaka. ajde hvalablogu, imenovao si je, ali je se, eto đavlu, sad sirotice brže-bolje odričeš. mislim teme, naravno. pa kao ne inzistiraš to ti na njenom dilanju (spamanju), nego ti nalaže nemirna savjest i sudbina civilizacije to jest sama civilizacija koja se urušava i u čije ime baš ti govoriš. vau! nisi ti trol, nego smo eto mi mlajahni nesposobni skužiti tvoje sjedokose plemenite supermanovske namjere. ne spamaš to ti o urušavanju sirote civilizacije nego smo mi slijepci, jer ne bajamo po tvojim navođenjima dok definiramo što zapravo radiš. ti nisi spamar smakičar, ne, ne, ma kakvi, samo si se malo razmahao o urušavanju civilizacije na blogu koji nije tvoj. haha, baš veselo. ajde molim te još malo o temi o kojoj nije riječ i o nama koji ne kužimo "neumoljive cinjenice".

    avatar

    05.02.2013. (19:28)    -   -   -   -  

  • turimti

    @modesti & sky, ostajem po strani i nema problema da na uljudbeni način istjerate stvar na čistac. nije mi važan broj komentara već suština spora uz uvažavanje mišljenja one druge strane...

    avatar

    05.02.2013. (19:34)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    tenks @kito, s moje strane posao obavljen. sve definirah. skydiver slobodno može neometano nastaviti o njegovoj temi "urusavanje civilizacije" i "nasoj kobnoj nesposobnosti da vidimo ocigledno." kužim ja da on traži prostora, jer takvo što traži prostora, ako tebi ne smeta a što bi meni :0)))

    avatar

    05.02.2013. (19:54)    -   -   -   -  

  • NF

    civilizacija mora pasti ! (ili kultura, sve sam pobrkao)

    avatar

    06.02.2013. (09:27)    -   -   -   -  

  • skydiver

    @ rimtutituki; zahvaljujem na tolerantnosti. Pokusam odgonetnuti kako sam uvucen u ovo besmisleno prepucavanje sa tvojom temperamentnom (ali ocito i dokonom) kolegicom po blogu. Koliko vidim pocelo je tako sto sam TEBI na TVOM blogu ostavio kratku natuknicu u kojoj dominiraju rijeci 'ako' i 'mozda'. Zbog prepoznatljivog nik-nejma vec ranije sam zapazio tvoj blog, ali se nisam javljao, jer sam trazio osobu koja bi trebala odgovarati nekakvom maglovitom uzorku prosjecnog, obicnog, svakodnevnog covjeka. Iz tvojih postova je bilo ocigledno da ne spadas u osobe koje bi se dale vuci za nos od kojekakvih spamera. Naletio sam negdje na ono o butmirskom tunelu i to je prevagnulo da se ipak javim. (i sam imam svoju butmirsku katarzu). Naime, vjerujuci da je jedan 'Butmir' dovoljan za jedan ljudski zivot, htio sam ti diskretno, koliko se moglo, otskrinuti sansu (koju prvi put nisi imala, kao ni mi ostali) da blagovremeno skuzis sta se iza brda valja. ..Dakle, nakon kratke i povrsne pretrage ucinilo mi se da bi @Donin svijet, mogla odgovarati tom uzorku, i upustio se u nemogucu misiju (dobro znajuci iskustva mnogo sposobnijih od mene), ali smatrajuci da 'ne pokusati' nije dostojan alibi. .. I da nebih i dalje uzurpirao tvoj prostor, ostavljam ti na volju da pogledas tu (totalno promasenu) prepisku (od polovine decembra, do polivine januara) na Doninom blogu. Tu sam (cini mi se ) ostavio par linkova koji su dovoljni da zainteresirani mogi naci ono sto ih zanima.
    Jos jednom, sorry, zbog uzurpacije.
    PS, ..Posto par puta sedmicno navracam 'na Balkan' (virtualno) provirit cu i na tvoj blog, za slucaj da iskrsnu kakva pitanja.

    avatar

    06.02.2013. (09:28)    -   -   -   -  

  • turimti

    @modesti & sky, drago mi je ako je ovaj prostor omogućio raspravu iz koje izlazite sa zadovoljstvom. podržavam i sudjelujem u raspravama u kojima se čuva dostojanstvo sudionika makar imali suprotna stajališta.

    avatar

    06.02.2013. (11:36)    -   -   -   -  

  • skydiver

    :))

    avatar

    06.02.2013. (12:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...