Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Bookeraj

    čitam o "donesi filmove" tipu. i zabrinuta sam. pitanje je zapravo može li žena/cura/djevojka prozreti igru (svojedobno, ja sam ono što ti zoveš "igra" zvala "lov" i sjećam se da nisam bila loša) - imam dojam da bih bila u stanju prozreti takvog lika.

    avatar

    30.01.2013. (08:12)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Točno tako!

    Zapravo, jedan ispravak: "prozrijeti" je tehnički odgovarajući ali ipak ne sasvim točan izraz za tu situaciju, isto kao i "pada na", jer upućuje na to da se radi o nekakvom varanju gdje muškarac dolazi lažno se predstavljati ženi, a ona ga treba otkriti kao detektiv.

    U stvarnosti, žena jednostavno ima svoje preferencije, a on se trudi dati joj ono što želi. Recimo, "donesi filmove" tip nije ni na koji način zavarao one dvije nesretne ptičice, već im je jednostavno dao ono što su htjele: nestalnost, dramu, dominantnost, uzbuđenje i "ono nešto".

    U prijevodu, najbolja obrana od igre je ne tražiti igru. Naravno, nisu svi tipovi koji imaju igru loši i/ili nepouzdani, kao što nisu ni svi tipovi bez igre dobri i pouzdani, ali svakako ih među igračima ima znatno više "crnih".

    avatar

    30.01.2013. (08:39)    -   -   -   -  

  • kaZanova

    pogledaj zadni komentar http://www.blog.hr/komentari/post/1630925952/stvarno-zene-glume-orgazam-je r-ne-zele-povrijediti-muski-ego.html pozz

    avatar

    03.02.2013. (13:09)    -   -   -   -  

  • kaZanova

    pogledaj zadnji komentar https://blog.dnevnik.hr/komentari/post/1630925952/stvarno-zene-glume-orgaza m-jer-ne-zele-povrijediti-muski-ego.html pozz

    avatar

    03.02.2013. (13:57)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Evo odgovorio sam ti tamo.

    avatar

    04.02.2013. (09:45)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Slažem se više nego inače s tobom. Naime inteligencija nije apsolutna veličina u međuljudskim odnosima. Tu se radi o interakciji, odnosu i stupnju intrigantnosti. Kome je zanimljiv itko tko ga ne tjera na razmišljanje, na angažman sivih stanica, u bilo kojem odnosu. Pa je isto i u najvažnijem, sa svojim muškarcem. Dakle riječ je o tipičnom odnosu zadovoljavanja potreba, već kakve one pojedinačno jesu. Slažem se da je priprema također važna, opet u svakom odnosu, pa dakle "Igra" nije nikakvo zlo, dapače. Više je čista legenda priča o talentima koji uspješno reagiraju uvijek, a bez nje. Na koncu i mi igramo svoje igre, uvijek u novim odnosima. Dijelom zbog uspostave siguronosnih barijera, dijelom kao testiranje, dijelom kao običnu odgodu da same sebi razjasnimo stvari, posložimo ih da dobijemo potrebnu sigurnost u već koju odluku. Jedino mislim da IQ 140, ili više, nije baš dobar primjer za izvčenje ikakvih zaključak. To su extremi koji u stvarnom životu skoro pa ništa ne znače, mislim da "inteligentan" čovjek zapravo podrazumijeva nešto uobičajeno nadprosječno 110-130, što kod muiškaraca predstavlja vrlo solidan temelj za svaku ženu. Drugo, mislim da valja raditi distinkciju oko muško-ženskih odnosa u užem smislu od zajednica, napr. bračnih. Jer je posve drugačija ženska procjena za ta dva slučaja. Mene ne smeta objektivna nekvaliteta partnera u mnogim područjima, kada želim ljubavnika. Odnosno mogu biti zadovoljna kvalitetama potrebnim za tu ulogu, i to bez zadnjih misli i kalkulacija. Ili omalovažavanja. Ali to ne vrijedi za moguć brak ili trajniju zajednicu. Naprosto mi iskustvo ne da povjerovati kako je spomenute nedostatke moguće ičim kompenzirazi kroz duge čitave dane, tjedne, mjesece. To je objektivno, jer se život sastoji od mnogo stvari koje ovise o nizu karakeristika muškarca koje uopće ne moraju imati veze s njim kao mužjakom.
    Dakle ovdje smo najbliže priči o 2 u 1, 3 u 1, čistoj slučajnosti da se meni kao ženi, mojim potrebama i željama, uklopi koji muškarac. Na više zapravo različitih polja, čak i posve nevezanih.

    avatar

    06.02.2013. (13:08)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Hrvatice stranim očima

    avatar

    06.02.2013. (14:49)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Novi post: Ako ćeš biti išta, budi ljubazna

    avatar

    12.02.2013. (22:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...