Komentari

sagittariusclassic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • jelen

    Lijepo, samo to je s turneje od prije deset godina. Poglej ovaj intervju s njima i obrati pažnju na slike s njihovih novijih nastupa, koja zastava mota oko mikrofona "lately" (0:41, 0:58), a osobito na 4:27 i popratni komentar We're proud to be American that why we want to show our American flag.
    Ronnie se vjerojatno okreće u grobu ali izgleda da imaju novu koreografiju :-))

    avatar

    21.01.2013. (18:27)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...A gledaj, sila boga ne moli i njima vrijeme curi kroz prste. Treba se komerijalizirat i keširat što se još keširati da....:))))) Tko zna, možda i Tomson već na sljedećim izborima kompenzira porezni dug po sličnoj shemi...:))))))))))))))))))

    avatar

    21.01.2013. (19:04)    -   -   -   -  

  • jelen

    Ha gle, što se mene tiče samo nek keširaju kolko mogu i kak znaju zaslužili su. Koliko god se koplja lomila oko izvornog Skynyrda i ovog današnjeg, ko je bolji Ronnie ili Johnny, to su gluposti, što su sve prošli, legende su, čudo je da uopće još postoje. Mislim da se Ronnie ipak ne okreće u grobu, prije će biti da se na tu priču sa zastavama dobro smije u nekoj nebeskoj domeni, kao što se smijao i na priče o neprijateljstvu s Neilom Youngom :-D Veličine su veličine, a ovaj s porezne tjeralice kojega spominješ- ne griješimo dušu stavljajući ga u isti kontekst s Lynyrd Skynyrd! :-)

    http://www.youtube.com/watch?v=GcsROMfxNyY
    -e, ovo je prava stvar iz '77… Ronnijev nastup s vrlo kontroverznom majicom ;-)

    avatar

    21.01.2013. (19:31)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Ideeeš! Pa na 1'28" tvoje omiljene verzije je Obama u publici!!! Viš kak sam pogodil stvar za veselicu!...:))))))))
    Ili je to možda netko tko mu samo sliči, aviomehaničar koji je servisiral kobni avion...

    avatar

    21.01.2013. (21:30)    -   -   -   -  

  • jelen

    Bogme je on! Odlično zapažanje. Na 2:57 gore lijevo čini mi se da su još dva crnca, lijevi drži nešto u desnoj ruci pokriveno majicom, zacijelo gedore…
    A i jednu našu poznatu sjevernoameričku blogericu je uhvatila kamera (6:40), no mislim da ona nema ulogu u ovoj konkretnoj uroti, takvu razdraganost ne može se glumiti.
    Uglavnom, zaključak: mali je svijet i sve se dozna kad-tad :-D

    avatar

    21.01.2013. (22:15)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Nisu gedore, bit će ono ručno svrdlo. Avion je ostal bez juhe. A glede blogerice, maaa neeemreš bit tak zločest, ona je na 6'32" Btw. nije joj lako, sad računa nove poreze i razmišlja kak da se postavi kad joj oni u crnom SUV-u dođu po pištolje i puške. A jadna...:(

    avatar

    21.01.2013. (22:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...