Komentari

severinomajkus.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • jelen

    to kako don Gruba kaže o tome tako i jest. Nažalost to njegovo direktno i beskompromisno kazivanje o stvarima onakvim kakve jesu koliko god hvalevrijedno bilo ne čini ga uspješnim političarom... zasad ne. Ali ima još dosta kredita, barem kod mene.

    avatar

    19.01.2013. (23:19)    -   -   -   -  

  • Severino

    @vajrapani
    Vjerujem da je don Grubisic, kao intelektualna vertikala, dobro pozicioniran nad politikom, i tesko da ga se moze uvrstavati u dobre ili lose politicare. Ova zemlja naprosto nema stecenih drustvenih vrijednosti prema kojima se don Grubisic moze relativizirati; ni politicki ni intelektualno, ni moralno, vjerski mozda najmanje.
    Osobno ga percepiran, uz Vladu Gotovca, kao "mile stone" koji nas upucuje koliko nam jos dugo puta predstoji prevaliti do obicnog Covjeka.

    avatar

    20.01.2013. (00:30)    -   -   -   -  

  • jelen

    Jako lijepo elaborirano! Mislim da ga tako nekako svi percipiramo, barem mi koji ga cijenimo kao čovjeka. Čak i ako ne uspije ništa konkretno napraviti u politici već njegov lik je bitan miljokaz.
    Oni koji huškaju protiv njega su najzorniji prikaz svih silnih moralnih izvitoperenosti, najradije bih rekao turbo-dekadencije u našem društvu.
    Iako možda nećemo imati direktne koristi od Grubišićeva političkog rada, barem znamo kako stvari stoje i vidimo kako fino maske padaju iz dana u dan.

    avatar

    20.01.2013. (12:37)    -   -   -   -  

  • Severino

    @vairapani
    Super, narocito kad se zna da te ljudske dimenzije kliju u gubitnickim staklenicima evolucije zdravog razuma .

    avatar

    20.01.2013. (14:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...