Komentari

brigita3.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • sve je riječ

    Pošto sam muškarac, moj pogled na šminku je sasvim drugačiji, ja šminku ne koristim nego je gledam, u stvari ne gledam šminku nego osobu ispod nje.
    Sa šminkom je kao i sa rječima. Kao što suvišno brbljanje ima za posljedicu da sugovornik pomisli da ima posla sa glupom osobom, tako i suvišna šminka ima suprotan efekat od željenog.
    Iz ovog posta vidim da je ovo napisala osoba koja je sigurna u sebe i šminka se onoliko koliko treba i koliko to njoj pričinjava zadovoljstvo, a ljepotu već odavno posjeduje ...

    avatar

    12.01.2013. (12:50)    -   -   -   -  

  • marionetta

    Ma svejedno kojim redoslijedom...
    Jako li(je)po razmišljaš pred ogledalom, jako li(je)po sam se nasmijala s tobom :))

    avatar

    13.01.2013. (12:11)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    doručak je najvažniji (obrok dana). onda sve ostalo. ja znam još i ovo - šminka, kao i sve ostalo, ima rok trajanja, pa je nakon isteka valja baciti. parfemi također hlape :) činjenica je da (sve) više novca trošimo na to kako izgledamo, nego na to kako razmišljamo. ulažemo u one benigne stvari, poput kozmetike, pa sve do onih invazivnih, poput plastične kirurgije. ono kako izgledamo, a niti činjenicu da je starenje jednosmjeran proces, nijednom od tih tehnika ne možemo izmijeniti. radije trošim novac na ono što poboljšava moj mozak, a ne moje tijelo. iako, lažem - šminka i parfem za posao i u javnosti. doma - totalna opuštenost.

    avatar

    13.01.2013. (15:53)    -   -   -   -  

  • Neverin

    baš čitam Vita Romana od Ugo Enrico Paolo... i žene se šminkaju odvuvijek ali tada su boje bile prirodne: zemlja i pigmenti biljka. Rimljankama su fora bile plavuše u sjevernim germanskim zemljama a one kao mediteranke i tamnopute su se išle blajhat tako da je efekt sličan onom što ponekad vidim u našim romima. Zanimljivo mi je pitanje mode kao da se izbjegava ono sa čim se rodiš, kao da je to bit cijele mode. Baš mi je drago da kao muško imam mnogo manje tih kulturalnih potreba za razliku od žena..., mislim da bi mi to bilo jako naporno da sam žena. I što pišam stoječki, apsolutni plus :D

    avatar

    14.01.2013. (15:47)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    odrasla si zar ne?, zar ne misliš da bi bilo dosta da drugi misle i pretpostavljaju kaj bi za tebe bilo najbolje?:))

    avatar

    16.01.2013. (11:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...