Komentari

hocemocenzuru.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Neverin

    na Rukavcu pored matulja ima stanica sa spomen-pločom dizanja njemačkog konvoja u zrak. Predlažem da stručnjaci za terorizam dignu u zrak stanicu skupa sa pločom tako da ne bi bilo okidača koji bi ljude nagovaralo na dizanje vlakova u zrak. Znaš što je najtužnije? Da ovog stručnjaka Grgića plaćamo mi iz naših džepova...

    avatar

    11.01.2013. (23:44)    -   -   -   -  

  • Fotokultivator

    To da su partizanski filmovi razlog "terorističkih napada" je dušebrižnička demagogija na razini one da nasilne video igrice uzrokuju pokolje u američkim školama... Po toj logici bi onda čitava nacija trebala postavljat bombe ili radit pokolje... Idioti.

    avatar

    11.01.2013. (23:48)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    Fakat bi ljudima trebalo zabraniti gledati... ma, ne partizanske filmove... nego - HTV!

    avatar

    12.01.2013. (00:26)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    privedimo za svaki slučaj i Lawrenca od Arabije, fiju, koliko je taj vlakova digao u zrak. Tomica i prijatelji i dan danas zbog tog zločinca imaju vlačne noćne more. najbolje da pozovemo James Bonda u pomoć, ima licencu za ubijanje, a u zadnjem se filmu hrvao s neprijateljem na krovu jurećeg vlaka. ili još bolje, Stevena Seagala. on ipak ima iskustva u radu s teroristima, pa bi s Grgićem mogao u HŽu (i na HRTu) jednako loše glumiti stručnog kontrolora.

    avatar

    12.01.2013. (01:58)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    pa jel ne piše na svakom filmu ona oznaka za godine, i kojima se to ne preporučuje gledati?:P

    avatar

    12.01.2013. (13:50)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    A kaj ste se zakačili na vlakove. :-)) Meni je od dizanja vlakova u filmu bliži poticaj dan od strane jednog crkvenog veledostojnika. Zbog Zakona neću mu spominjati ime.

    avatar

    12.01.2013. (14:20)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Sve te reakcije raznih Grgića, Crkve i propalih političara su očekivana reakcija na veliko čišćenje koje se dešava u zemlji. Puno je likova pod istragom, dosta ih je već i iza rešetaka, mnogima se sudi, polako se ukidaju "prava" koja su ostvarivana na temelju lažnih dokumenata..... Puno je onih kojima je odgovarao nered... jer su od tog nereda oni ili njihov imali velike koristi. Hvata ih panika i ne biraju načine u nastojanju da prekinu ovo što je počelo i da vrate nered u kojemu se najbolje snalaze...

    avatar

    12.01.2013. (17:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...