Komentari

truelife.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • daniela1

    čudno je to - neovisno u kakva te sve životna iskušenja to može baciti -duša, jednom kad svoju srodnicu prepozna, tvrdoglavo uporno ne popušta, čak i kad druga strana iz nekog razloga situaciju možda vidi skroz drugačije.
    lijepo je voljeti, čak i kad nije uzvraćeno, iako je to bolnije. nikad nije uzaludno "gubljenje vremena", jer voljeti nikad nije pogrešno.
    osjećam (možda se i varam, ništa više ne uspijevam sa 100% sigurnošću iskazat), zato jer u tvom pisanju prepoznajem i svoje emotivne uzlete, da pišeš iz duboko proživljenog iskustva, a ne tek iz puke potrebe za literarnim egzibicionizmom. želim ti da tvoja ljubav bude najpotpunije uzvraćena, do onog stanja kada se gube jasne granice između tebe i nje. i da letite radosno, spokojno i bez straha.

    avatar

    11.01.2013. (20:07)    -   -   -   -  

  • truelife

    istina Daniela1 proživljeno i hvala ti na željama ,dobro kažeš lijepo je voljeti bez obzira na sve prepreke ,lijepo je živjeti zbog tog trena ,znaš ima nešto što sam napisao davno ,pisao sam njoj ,mada dalekoj tako bliskoj ,stvorila je u meni osječaj,to prepoznavanje i to je bilo to bez puno priče ,ali život radi svoje tako i svakodnevnica ali osječaj ne nestaje nikada zar ne u pravoj ljubavi se kaže !
    bez obzira koliko daleko ja i ti jedno u drugom postojimo na poseban način samo naš i samo nama poznat i neka zauvijrk tako ostane u tom trenu vječnosti ....

    avatar

    11.01.2013. (20:49)    -   -   -   -  

  • crossroadsoflife

    prekrasno..divno umiješ dušom ispisati ova slova, baš onako kako duša tvoja pjevuši tako prenosiš..živo..kada svo biće čezne..onda se tu nema više što pričati..;) baš divno, svom anđelu pjevaš..nema ljepšega..a anđeli..oni uvijek čuju, pa i ono što im tiho, tek šapatom duše izgovorimo, on će osluhnuti pjev duše tvoje i odgovoriti, ispružiti ruku i povesti te beskraju koji željom svom iščekuješ..ugodan ti ostatak večeri, truelife :)

    avatar

    11.01.2013. (21:21)    -   -   -   -  

  • truelife

    Hvala ti crossroadsoflife na lijepim riječima tim :)da nadam se da anđeli uslišit če želje jednom ako ne sada, tada u vječnosti u onom beskraju sreče i mira ...laka ti i ugodna noć i pozzz do čitanja

    avatar

    11.01.2013. (21:33)    -   -   -   -  

  • crossroadsoflife

    hvala ti što me upotpunjuješ svojim riječima..uvijek pogodiš ono što je još potrebno bilo možda izreći, reći, a negdje šutke možda ostane i s moje strane neizrečeno..i mene tvoje riječi uvijek na poseban način obraduju i odzvanjaju još dugo..sve do slijedećeg stiha, do slijedeće riječi koju izgovoriš jer je sve prožeto iskrenom ljubavlju, dušom ispisano...lijepi ti pozdrav uz veliki osmijeh ostavljam ;))

    avatar

    12.01.2013. (20:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...