Komentari

sexydama.blog.hr

Dodaj komentar (85)

Marketing


 • Saška London

  Uvijek brzo padnemo na našeg Mr.X-a i to je sasvim normalno. To je kao da nas pogodi teretni vlak a da se ni ne nadamo. Super ti je usporedba oko anđela i vraga :). Odlično! Reci mi kada nije u sexu da li se često sjetiš svog Mr.X-a? Meni svaki dan barem malo "protrči" kroz misli. Volim razmišljati o njemu, kako nam je bilo i kako uživam sa njim. Da li i je kod tebe taj slučaj?

  avatar

  11.01.2013. (08:50)    -   -   -   -  

 • Martina

  Kako je predivno menirpčitati da ti ie dečku drago da si uživala sa njim i kako razumije da te je otvorio sexualno. To je tolika rijetkost da mogu slobodno reći da si prava sretnica. Vas dvoje ste baš posebni. Da li misliš da ti je ta otvorenost nedostajala u prošlim vezama i da li misliš da si imala kočnicu kada nisi prije maštala o njemu? Što bi izabrala radije?

  avatar

  11.01.2013. (09:12)    -   -   -   -  

 • Martina

  Samo promjeni naslov. Krivo si napisala odgovori. Pusa

  avatar

  11.01.2013. (09:34)    -   -   -   -  

 • Ivana

  Zašto ga ne misliš kontaktirati? Vidjela bi reakciju dečka pa i njegovu. Da li bi imala strah ako bi ga krenula kontaktirati?

  avatar

  11.01.2013. (09:35)    -   -   -   -  

 • Helena

  Dobro sam te skužila kada sam napisala da su postojale emocije :). Odmah sam to pomislila jer smo ovdje većinom žene koje uživamo u sexu i volimo se prepustiti a to bez emocija baš ne ide. Nismo ovdje tipične droljice kojima je bitno samo da ga prime. Super je kada pomisliš na njega i kada te prođe nešto neobjašnjivo. Zar ne? Lijep osjećaj. Da li i dan danas imaš osjećaje prema njemu? Ne pričam tu o ljubavi već o tome neobjašnjivom a opet ugodnom. I imaš predivnog dečka uz kojeg možeš napredovati i uživati. Imaš veliku pusu od mene!!!

  avatar

  11.01.2013. (09:41)    -   -   -   -  

 • Tina

  Da li ti je više prisutan u sexualnim ili "normalnim" mislima? Gdje i kada češće pomisliš na njega?

  avatar

  11.01.2013. (11:09)    -   -   -   -  

 • Danica

  Draga hvala ti na odgovorima. Pedivna si na sve načine kao i tvoj dragi koji te toliko razumije. Ja sam za poslije novog članka napišeš na kraju kada ćeš biti na komentarima pa tko može od nas stalnih da se prilagodi da malo "live" komentiramo. Pusa od mene

  avatar

  11.01.2013. (11:11)    -   -   -   -  

 • Zorana

  Predivni i iskreni odgovori. Baš si pred svojim dragim ogoljena do gole kože što je stvarno unikatan slučaj. I dobro si rekla da sve treba koristiti u sexualnom životu za njegovo bogaćanje.

  avatar

  11.01.2013. (11:12)    -   -   -   -  

 • Petra

  Znači misliš da tvoj dečko ne bi mogao "izdržati" tvoj hall pass? Kako bi se ti osjećala tom prilikom? On je kao ti rekao da emocije ne da i ja se slažem sa njim. Što ti misliš da li bi ti se probudile emocije prema X-u da budeš sa njim?

  avatar

  11.01.2013. (11:14)    -   -   -   -  

 • Nataša

  Hvala na odogovoru i slažem se sa tobom u pristupu oko flerta. Mislim da je to ispravno. Mlo začiniš pa nestaneš, tek toliko da si podigneš ego i znaš da možeš. Da li si flertala kada od kada si sa sadašnjim dečkom?

  avatar

  11.01.2013. (11:15)    -   -   -   -  

 • Petra

  Mislim da bi bilo super da se dogovaramo za komentare i malo poboljšamo na taj način komunikaciju.

  avatar

  11.01.2013. (11:16)    -   -   -   -  

 • Una

  Da li bi rekla da ti je uvijek odličan sex kada se sexas sa dragim i tada misliš na Mr.X. Vjerujem kako imate i inače odličan sex i ne mislim na stvar usporedbe već baš na taj "začin" da li dobiješ dodatno nešto da sex bude ipak malo bolji nego uobičajen?

  avatar

  11.01.2013. (11:47)    -   -   -   -  

 • Tina Pula

  Hvala ti na odgovorima i stvarno je predivno čitati tvoje članke i odgovore. Baš se svatko od nas može pronaći u nečemu, ali ono što je posebno da ti sa svojim dragim imaš sve. Sve ono što bi sve mi željele. Jakonso strastvena i emotivna i ne sramiš se užitka u sexu. Ono što bi te ja pitala je kako te je Mr.X otvorio u sexu da li bi rekla da te je dragi otvorio potpuno da budeš ono što jesi i da otvoriš sve svoje potencijale i uživaš u svemu? Ako si me razumjela.

  avatar

  11.01.2013. (11:54)    -   -   -   -  

 • Danica

  Curke nisam se pohvalila da sam prošli vikend provela noć (za muža sam bila u izlasku) sa svojim Mr.X-om i bilo je prelijepo. Svršila sam dva puta. Došla sam oko 6 ujutro doma svom voljenom mužiću i tada je bio pravi vatromet. Svršila sam 7 puta i drhtala od užitka. Taj spoj X-a i kasnije voljenog muža me raspamećuje.

  avatar

  11.01.2013. (11:56)    -   -   -   -  

 • Saška London

  Bravo Danice! Ja sam potpuno sexualno ovisna o svom Mr.X-u i ne mogu da prođe tjedan bez njega. Barem jednom ga zjedno moram osjetiti u sebi. Kada ga predugo ne vidim stvara se napetost u meni koja je neizdrživa i prvi puta kada ga vidim i osjećam kako ulazi u mene kao da sve sjedne na svoje mjesto. Smao ja za razliku od tebe Danice ipak više i češće svršim sa svojim Mr.X-om nego sa svojim mužem. Ali važan je krajnji cilj (svršavanje) a ne sitnice (a ne skim). Sretnice smo Danice definitivno. Nadam se samo da se nikada ništa neće zakomplicirati. Nikada svog Mr.X-a ne vidim i ne bi voljela kao svoga muža,ali isto tako svoga muža ne vidim toliko sexualno i žudim za njim kao za svojim Mr.X-om.

  avatar

  11.01.2013. (12:15)    -   -   -   -  

 • Verica

  Sve ste predivne i blog je odličan definitivno. I moram priznati da je zadoovljstvo čitati sve ovo jer kako je netko gore napisao pvdje su većinom dame koje uživaju u sexu i ne srame ga se, a nisu droljice koje žele samo da ih što više da ih prime. Kako je Dama napisala bitna je energija za sve pa tako i od koga ćemo ju primiti jer se sve prenosi, a ne samo kita. Pusa svima.

  avatar

  11.01.2013. (12:31)    -   -   -   -  

 • Dragan

  Od 1 do 10 koliko ti je želja da probaš crnca? Od 1-10 latinosa? I šećer na kraju :-) kolika ti je želja da probaš još jednom svog Mr.X-a od 1-10?

  avatar

  11.01.2013. (13:28)    -   -   -   -  

 • Marina

  Dragan je postavio baš zanimljiva pitanja :-). Interesantno će biti vidjeti odgovore :-). Pusa

  avatar

  11.01.2013. (13:31)    -   -   -   -  

 • Danica

  Interesantna pitanja Dragane :). Ja bih ti odgovorila na njih. Latinos 6 ako bi bio zgodan, lijepo građen i šarmantan. Crnac 8 - uvjet bii bio boja čokolade i velika obdarenost 20+. A Mr.X 10 bez konkurencije. Draga čekamo sa nestrpljenjem tvoje odgovore!

  avatar

  11.01.2013. (14:06)    -   -   -   -  

 • Saška London

  Mr.X je uvijek kod žena bez konkurencije.

  avatar

  11.01.2013. (14:09)    -   -   -   -  

 • Tatjana

  Super odgovori na sva pitanja. Mr.X, anđeo i vrag, flert, crnci i latinosi. Ja sam oduševljena u svakom smislu. Koliko često ti anđeo pada sa ramena :).?

  avatar

  11.01.2013. (14:58)    -   -   -   -  

 • Jaca

  Super! Super! Super! Prava dama! Voli, mašta, uživa i želi!

  avatar

  11.01.2013. (14:59)    -   -   -   -  

 • Petra

  Danice blago tebi :). Ti ga baš znaš uživati u svakom smislu :).

  avatar

  11.01.2013. (14:59)    -   -   -   -  

 • Goga

  Vjerujem da si kao i sve žene u blizini svog Mr.X-a se osjećala bespomoćno i da si ga stalno željela u sebi. Zanima me da ga sada sretneš da li bi ti osjećaj bio isti? Znam da ćeš odgovoriti vjerovatno da ne znaš, ali sve to zna,o. Barem pretpostavljamo. Kada zamisliš tu situaciju da li misliš da bi se opet osjetila onako bespomoćnom?

  avatar

  11.01.2013. (15:05)    -   -   -   -  

 • Danica

  Draga Petra život je jedan, sex je užitak i treba uživati što više možemo. Mislim da je to što nas čini živima. Pusa

  avatar

  11.01.2013. (15:06)    -   -   -   -  

učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se