Komentari

sexydama.blog.hr

Dodaj komentar (69)

Marketing


  • Ivana

    Sigurno bi tu slobodu u jednom trenutku iskoristila. Baš kako si sama napisala radi znatiželje da zavirim u nečije tuđe bokserice. Možda ne i radi samo sexa. Možda bi mi bilo dovoljno da ga uhvatim u ruku, stavim u usta, da mu dopustim da me dira...

    avatar

    30.12.2012. (22:18)    -   -   -   -  

  • Tamara

    Poslije svega opisanog od vas oboje mislim da teško možeš naći boljeg. Možda možeš naći novu energiju, novi dodir i neku ludu strast koja bi mogla uzbubiti vaša čula. Sve to ovisi i jako je teško odgovoriti na to pitanje.

    avatar

    30.12.2012. (22:19)    -   -   -   -  

  • Ivančica

    Stvarno teško pitanje na koje je teško odgovoriti. Vjerujem da uvijek nas ta znatiželja privlači, ne samo zbog boljeg sexa već zbog izazova i primisli kako će biti. Zbog tog prvog dodira i ludila. Mislim da bi teško uspjela naći nekoga boljega od svoga dečka. To je savršenstvo. Nekako mi se čini da ako ti i napraviš da će ti vi obadvoje uživati.

    avatar

    30.12.2012. (22:20)    -   -   -   -  

  • Eva

    Sloboda da to imamo obično daje još veću vjernost. Naravno da znatiželja uvijek nas malo kopka i lijepo ju je probuditi, jer ona budi i samu strast. Možda baš taj dio pogledati što se nekome nalazi u boksericama, osjetiti kako nam raste u ustima bi bilo dovoljno ludo...Tko zna. Nisam pametna baš previše.

    avatar

    30.12.2012. (22:22)    -   -   -   -  

  • Sandra

    U pravoj situaciji, pravoj ludosti i svemu mislim da bi bilo interesantno imatu tu slobodu i prepusti se jednokratnom sexualnom užitku. Ne mora da će biti bolji jer kada imaš nešto toliko dobro teško da se tako nešto može dogoditi. Ali može biti drugačije. Može biti napaljivije...Treba probati.

    avatar

    30.12.2012. (22:23)    -   -   -   -  

  • Danica

    Draga moja treba iskoristiti tu slobodu za najluđe sexualno iskustvo jer ti se dogodi takva zbrka u glavi i napaljenosti da jednostavno se prpustiš do krajnjih granica užitka. To je sex i ako možeš to shvatiti kao sex trebaš znati i uživati u njemu.

    avatar

    30.12.2012. (22:24)    -   -   -   -  

  • Maja

    Damo slažem se sa tobom da je ta sloboda i mogućnost. To je ono što nas privlači da napravimo nešto ludo, da ne budemo osuđene i da uživamo i predamo se sexualno. Naravno uz pravo razumijevanje. Mislim da od te otvorenosti i slobode ne postoji veći afrodizijak na svijetu.

    avatar

    30.12.2012. (22:26)    -   -   -   -  

  • Vera

    Rijetko koja ima tu slobodu, ali vjerujem da mnoge varaju pa imaju pomiješane osjećaje. U toj slobodi mislim da se ne miješaju osjećaji već da samo osjećaš užitak. To je ono što je predivno i defintivno treba probati. Što se dragog tiče mislim da ćeš teško ikada u životu naći kompletniju osobu i to kako on tebe i kako ti njega doživljavaš sexualno je teško postići. Nekada neki to ne dožive za čitav život.

    avatar

    30.12.2012. (22:27)    -   -   -   -  

  • Tonka

    Ja mislim da bi većina žena iskoristile tu slobodu. Naravno da tu teško može netko biti bolji jer kompletnije nikome se ne bi predale na taj način niti bi bile otvorene na taj način. Ali želja za novim iskustvom i ludilom je ono što nas privlači u toj priči. I dragi ti je baš multiorgazmičan...ja nisam upoznala muškarca koji može toliko uživati i svršavati.

    avatar

    30.12.2012. (22:29)    -   -   -   -  

  • Una

    Lijep osjećaj imaš :), ako se tako osjećaš. Što se pitanja tiče uvijek imas ZA i PROTIV. Ne znam, mislim da se treba poklopiti neka situacija i da ne treba siliti već ako se dogodi neki sexy muškarac kojemu se teško odoljeva da se prepustiš i uživaš sexualno i više nikada ga ne vidiš. I nemoj to nikada napraviti u svome gradu. Definitivno ljudi pričaju i samo si uništiš sve što si gradila. Nažalost iz vlastitog iskustva ti pričam.

    avatar

    30.12.2012. (22:31)    -   -   -   -  

  • Olivera

    Ja bi voljela uvijek radi znatiželje staviti ponekad ruku u tuđe bokserice :). Čisto iz ludosti i strasti, samo da osjetim tuđu batinu u ruci. Nije sve u sexu, nekada je i u izluđivanju nekoga drugoga da pati, a sebi zadovoljiš znatiželju :). Dečko ti je luuuud draga, prejak je u svakom smislu. Jako lijepo za pročitati sve.

    avatar

    30.12.2012. (22:33)    -   -   -   -  

  • Vlatka

    Definitivno imaš pravo da je težak izbor u tome kada imaš ovako odličan sex i super dečka. Možda što neke curke navode da je dovoljni dio ludosti za strast, a u idealnoj situaciji pokušati i taj sex u slobodi koju imaš.

    avatar

    30.12.2012. (22:36)    -   -   -   -  

  • Tina Pula

    Da imam izbor, slobodu i sve što imaš odgovor bi bio baš težak iskreno. Možda bi iskoristila radi ludosti i znatiželje da vidiš što propuštam ili ne propuštam i da osjetim nečiju tuđu u sebi ili među usnama. Sigurno je lijep osjećaj promjena i u njoj svi uživamo. Dečko ti je prejeben, takvi više ne postoje.

    avatar

    30.12.2012. (22:38)    -   -   -   -  

  • Petra

    Dečko ti je WOW, pišem to i shvaćam sve više. Baš zato što je takav ja bi iskoristila tu slobodu i dopustila da se pojebem sa nekim kao zadnja droljica i onda voljela osjetiti kontrast ljubavi doma. Mislim da bi mu još više bila privrženija.

    avatar

    30.12.2012. (22:40)    -   -   -   -  

  • Jelica

    Vjerovatno ti je dečko najsavršeniji ljubavnik kojeg ćeš zauvijek imati...Ali nemoj zanemariti onaj naš ženski bitan dio koji govori da nema ljepšeg osjećaja nego kada drugi polako ulazi u nas a mi se cijedimo dok nam trnci prolaze uz kičmu...Znaš i sama da ti ne pričam :).

    avatar

    30.12.2012. (22:46)    -   -   -   -  

  • Dajana

    Ja mislim da bi koristila tu slobodu i po prvi puta u životu disala punim plućima. Kakvog ti to dečka imaš? Sve što napišeš o njemu govori o samo još većoj perfekciji. Ne razumijem kako je to moguće da tako netko postoji?!

    avatar

    30.12.2012. (22:47)    -   -   -   -  

  • Tanja

    Uh, baš teško pitanje jer niti jedna od nas čini mi se nema toliko dobrog dečka. Ali znatiželja bi sa vremenom prevladala sigurno čisto da osjetimo uzbuđenje.

    avatar

    30.12.2012. (22:51)    -   -   -   -  

  • Daliborka

    Ja kao trudnica mogu reći da bi sada uživala da imam tu slobodu. Potrebna mi je neka promjena da se osjetim nekome sexy i da vidim ludost u njegovim očima i da me ispuni svojom vrućom spermom. Uživala bi. To je trenutak za ispuniti tu slobodu.

    avatar

    30.12.2012. (22:55)    -   -   -   -  

  • Karla

    Uh, pa ti izluđuješ sve nas sa pisanjem o svom Mr.McDreamy-iju koliko je savšren. Sve je predobro i preludo kod njega. Sve što opišeš samo mi tjera još veću želju da ja imam tako nekoga. Pokraj njega teže bi se odlučila da iskoristim slobodu baš kao i ti. Jedno je sigurno, ne bi ju sigurno zloupotrebljavala već bi možda što su neke cure već rekla zavukla ruku da osjetim, flertala i izluđivala muškarce...A da li bih imala sex sa nekim drugim, ne znam.

    avatar

    30.12.2012. (22:57)    -   -   -   -  

  • Sandra

    Ideju da zavirimo u tuđe bokserice je stalno prisutna kod žena. Vjerujem da stalno maštamo o tome kada se pojavi neki zgodan frajer. Damo da li si ti dobila tu želju od kada si sa svojim McDreamy-ijem? Mislim da je to najnormalnije.

    avatar

    30.12.2012. (22:59)    -   -   -   -  

  • Gordana

    Pitanje na koje je teško dati pametan odgovor jer koji god da je odgovor je dobar i nije krivi. Što god odlučile mislim da ovisi od trenutka, osjećaja ili želje. Naravno da u mašti stalno želim drugoga i promjenu jer je najpredivniji osjećaj za ženu kada drugi ulazi u nas. Damo slažeš li se sa time?

    avatar

    30.12.2012. (23:00)    -   -   -   -  

  • Vjekoslava

    Savršen muškarac za savršenu ženu...Ja bi sigurno koristila slobodu, ali ne prečesto. Povremeno kao začin u našoj čorbi strasti. Sigurno bi bio dobrodošao. Damo kakva je tvoja želja? Maštaš li o tako nečemu? Da li si nekome željela već zaviriti u bokserice?

    avatar

    30.12.2012. (23:02)    -   -   -   -  

  • Princezica

    Mislim da se odgovor nameće sam po sebi jer i mi koje imamo sve savršeno i koje volimo biti princeze svojim ljubavima ponekad volimo osjetiti promjenu u vidu žestokog sexa punog kemije. Što misliš o tome damice?

    avatar

    30.12.2012. (23:06)    -   -   -   -  

  • Helena

    Mislim da svaka žena voli promjenu, novog muškarca u sebi i da samim time je odgovor da bi iskoristila slobodu. Opis govori da ti je dragi stvarno savršen, ali ipak promjena je promjena :). Pogotovo je odlična u situaciji gdje nema opterećenja već je samo sloboda i užitak. Da li misliš da bi ti teško palo da se posexaš sa drugim i zaviriš nekome u bokserice kako si i sama napisala?

    avatar

    30.12.2012. (23:10)    -   -   -   -  

  • Svjetlana

    Rijetko koja žena bi odbila da osjeti dodatnu strast, napaljenost i želju da proba drugoga. Mislim da u tome nema ništa loše. Kakav osjećaj bi ti bio da se drugi nađe u tebi? Da li bi pomislila na svog dečka?

    avatar

    30.12.2012. (23:12)    -   -   -   -  

učitavam...