Komentari

sexydama.blog.hr

Dodaj komentar (69)

Marketing


 • Ivana

  Sigurno bi tu slobodu u jednom trenutku iskoristila. Baš kako si sama napisala radi znatiželje da zavirim u nečije tuđe bokserice. Možda ne i radi samo sexa. Možda bi mi bilo dovoljno da ga uhvatim u ruku, stavim u usta, da mu dopustim da me dira...

  avatar

  30.12.2012. (22:18)    -   -   -   -  

 • Tamara

  Poslije svega opisanog od vas oboje mislim da teško možeš naći boljeg. Možda možeš naći novu energiju, novi dodir i neku ludu strast koja bi mogla uzbubiti vaša čula. Sve to ovisi i jako je teško odgovoriti na to pitanje.

  avatar

  30.12.2012. (22:19)    -   -   -   -  

 • Ivančica

  Stvarno teško pitanje na koje je teško odgovoriti. Vjerujem da uvijek nas ta znatiželja privlači, ne samo zbog boljeg sexa već zbog izazova i primisli kako će biti. Zbog tog prvog dodira i ludila. Mislim da bi teško uspjela naći nekoga boljega od svoga dečka. To je savršenstvo. Nekako mi se čini da ako ti i napraviš da će ti vi obadvoje uživati.

  avatar

  30.12.2012. (22:20)    -   -   -   -  

 • Eva

  Sloboda da to imamo obično daje još veću vjernost. Naravno da znatiželja uvijek nas malo kopka i lijepo ju je probuditi, jer ona budi i samu strast. Možda baš taj dio pogledati što se nekome nalazi u boksericama, osjetiti kako nam raste u ustima bi bilo dovoljno ludo...Tko zna. Nisam pametna baš previše.

  avatar

  30.12.2012. (22:22)    -   -   -   -  

 • Sandra

  U pravoj situaciji, pravoj ludosti i svemu mislim da bi bilo interesantno imatu tu slobodu i prepusti se jednokratnom sexualnom užitku. Ne mora da će biti bolji jer kada imaš nešto toliko dobro teško da se tako nešto može dogoditi. Ali može biti drugačije. Može biti napaljivije...Treba probati.

  avatar

  30.12.2012. (22:23)    -   -   -   -  

 • Danica

  Draga moja treba iskoristiti tu slobodu za najluđe sexualno iskustvo jer ti se dogodi takva zbrka u glavi i napaljenosti da jednostavno se prpustiš do krajnjih granica užitka. To je sex i ako možeš to shvatiti kao sex trebaš znati i uživati u njemu.

  avatar

  30.12.2012. (22:24)    -   -   -   -  

 • Maja

  Damo slažem se sa tobom da je ta sloboda i mogućnost. To je ono što nas privlači da napravimo nešto ludo, da ne budemo osuđene i da uživamo i predamo se sexualno. Naravno uz pravo razumijevanje. Mislim da od te otvorenosti i slobode ne postoji veći afrodizijak na svijetu.

  avatar

  30.12.2012. (22:26)    -   -   -   -  

 • Vera

  Rijetko koja ima tu slobodu, ali vjerujem da mnoge varaju pa imaju pomiješane osjećaje. U toj slobodi mislim da se ne miješaju osjećaji već da samo osjećaš užitak. To je ono što je predivno i defintivno treba probati. Što se dragog tiče mislim da ćeš teško ikada u životu naći kompletniju osobu i to kako on tebe i kako ti njega doživljavaš sexualno je teško postići. Nekada neki to ne dožive za čitav život.

  avatar

  30.12.2012. (22:27)    -   -   -   -  

 • Tonka

  Ja mislim da bi većina žena iskoristile tu slobodu. Naravno da tu teško može netko biti bolji jer kompletnije nikome se ne bi predale na taj način niti bi bile otvorene na taj način. Ali želja za novim iskustvom i ludilom je ono što nas privlači u toj priči. I dragi ti je baš multiorgazmičan...ja nisam upoznala muškarca koji može toliko uživati i svršavati.

  avatar

  30.12.2012. (22:29)    -   -   -   -  

 • Una

  Lijep osjećaj imaš :), ako se tako osjećaš. Što se pitanja tiče uvijek imas ZA i PROTIV. Ne znam, mislim da se treba poklopiti neka situacija i da ne treba siliti već ako se dogodi neki sexy muškarac kojemu se teško odoljeva da se prepustiš i uživaš sexualno i više nikada ga ne vidiš. I nemoj to nikada napraviti u svome gradu. Definitivno ljudi pričaju i samo si uništiš sve što si gradila. Nažalost iz vlastitog iskustva ti pričam.

  avatar

  30.12.2012. (22:31)    -   -   -   -  

 • Olivera

  Ja bi voljela uvijek radi znatiželje staviti ponekad ruku u tuđe bokserice :). Čisto iz ludosti i strasti, samo da osjetim tuđu batinu u ruci. Nije sve u sexu, nekada je i u izluđivanju nekoga drugoga da pati, a sebi zadovoljiš znatiželju :). Dečko ti je luuuud draga, prejak je u svakom smislu. Jako lijepo za pročitati sve.

  avatar

  30.12.2012. (22:33)    -   -   -   -  

 • Vlatka

  Definitivno imaš pravo da je težak izbor u tome kada imaš ovako odličan sex i super dečka. Možda što neke curke navode da je dovoljni dio ludosti za strast, a u idealnoj situaciji pokušati i taj sex u slobodi koju imaš.

  avatar

  30.12.2012. (22:36)    -   -   -   -  

 • Tina Pula

  Da imam izbor, slobodu i sve što imaš odgovor bi bio baš težak iskreno. Možda bi iskoristila radi ludosti i znatiželje da vidiš što propuštam ili ne propuštam i da osjetim nečiju tuđu u sebi ili među usnama. Sigurno je lijep osjećaj promjena i u njoj svi uživamo. Dečko ti je prejeben, takvi više ne postoje.

  avatar

  30.12.2012. (22:38)    -   -   -   -  

 • Petra

  Dečko ti je WOW, pišem to i shvaćam sve više. Baš zato što je takav ja bi iskoristila tu slobodu i dopustila da se pojebem sa nekim kao zadnja droljica i onda voljela osjetiti kontrast ljubavi doma. Mislim da bi mu još više bila privrženija.

  avatar

  30.12.2012. (22:40)    -   -   -   -  

 • Jelica

  Vjerovatno ti je dečko najsavršeniji ljubavnik kojeg ćeš zauvijek imati...Ali nemoj zanemariti onaj naš ženski bitan dio koji govori da nema ljepšeg osjećaja nego kada drugi polako ulazi u nas a mi se cijedimo dok nam trnci prolaze uz kičmu...Znaš i sama da ti ne pričam :).

  avatar

  30.12.2012. (22:46)    -   -   -   -  

 • Dajana

  Ja mislim da bi koristila tu slobodu i po prvi puta u životu disala punim plućima. Kakvog ti to dečka imaš? Sve što napišeš o njemu govori o samo još većoj perfekciji. Ne razumijem kako je to moguće da tako netko postoji?!

  avatar

  30.12.2012. (22:47)    -   -   -   -  

 • Tanja

  Uh, baš teško pitanje jer niti jedna od nas čini mi se nema toliko dobrog dečka. Ali znatiželja bi sa vremenom prevladala sigurno čisto da osjetimo uzbuđenje.

  avatar

  30.12.2012. (22:51)    -   -   -   -  

 • Daliborka

  Ja kao trudnica mogu reći da bi sada uživala da imam tu slobodu. Potrebna mi je neka promjena da se osjetim nekome sexy i da vidim ludost u njegovim očima i da me ispuni svojom vrućom spermom. Uživala bi. To je trenutak za ispuniti tu slobodu.

  avatar

  30.12.2012. (22:55)    -   -   -   -  

 • Karla

  Uh, pa ti izluđuješ sve nas sa pisanjem o svom Mr.McDreamy-iju koliko je savšren. Sve je predobro i preludo kod njega. Sve što opišeš samo mi tjera još veću želju da ja imam tako nekoga. Pokraj njega teže bi se odlučila da iskoristim slobodu baš kao i ti. Jedno je sigurno, ne bi ju sigurno zloupotrebljavala već bi možda što su neke cure već rekla zavukla ruku da osjetim, flertala i izluđivala muškarce...A da li bih imala sex sa nekim drugim, ne znam.

  avatar

  30.12.2012. (22:57)    -   -   -   -  

 • Sandra

  Ideju da zavirimo u tuđe bokserice je stalno prisutna kod žena. Vjerujem da stalno maštamo o tome kada se pojavi neki zgodan frajer. Damo da li si ti dobila tu želju od kada si sa svojim McDreamy-ijem? Mislim da je to najnormalnije.

  avatar

  30.12.2012. (22:59)    -   -   -   -  

 • Gordana

  Pitanje na koje je teško dati pametan odgovor jer koji god da je odgovor je dobar i nije krivi. Što god odlučile mislim da ovisi od trenutka, osjećaja ili želje. Naravno da u mašti stalno želim drugoga i promjenu jer je najpredivniji osjećaj za ženu kada drugi ulazi u nas. Damo slažeš li se sa time?

  avatar

  30.12.2012. (23:00)    -   -   -   -  

 • Vjekoslava

  Savršen muškarac za savršenu ženu...Ja bi sigurno koristila slobodu, ali ne prečesto. Povremeno kao začin u našoj čorbi strasti. Sigurno bi bio dobrodošao. Damo kakva je tvoja želja? Maštaš li o tako nečemu? Da li si nekome željela već zaviriti u bokserice?

  avatar

  30.12.2012. (23:02)    -   -   -   -  

 • Princezica

  Mislim da se odgovor nameće sam po sebi jer i mi koje imamo sve savršeno i koje volimo biti princeze svojim ljubavima ponekad volimo osjetiti promjenu u vidu žestokog sexa punog kemije. Što misliš o tome damice?

  avatar

  30.12.2012. (23:06)    -   -   -   -  

 • Helena

  Mislim da svaka žena voli promjenu, novog muškarca u sebi i da samim time je odgovor da bi iskoristila slobodu. Opis govori da ti je dragi stvarno savršen, ali ipak promjena je promjena :). Pogotovo je odlična u situaciji gdje nema opterećenja već je samo sloboda i užitak. Da li misliš da bi ti teško palo da se posexaš sa drugim i zaviriš nekome u bokserice kako si i sama napisala?

  avatar

  30.12.2012. (23:10)    -   -   -   -  

 • Svjetlana

  Rijetko koja žena bi odbila da osjeti dodatnu strast, napaljenost i želju da proba drugoga. Mislim da u tome nema ništa loše. Kakav osjećaj bi ti bio da se drugi nađe u tebi? Da li bi pomislila na svog dečka?

  avatar

  30.12.2012. (23:12)    -   -   -   -  

učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se