Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Hm

    Naravno da centar nije zapaljen, a zaposlenici protjerani nego je koncept doživio rekonstrukciju na temelju nedostatka činjenica, a koje su se ogledale od preseljenja kod novih naivaca do smanjenja financija.
    Pustimo to načas, kakova god da je sudbina Nordijskog centra, činjenica je isto tako da ih je laik uspio prikazati nekompetentnima i dokazati da su ono u što sam duže vrijeme sumnjao, skupina šarlatana kojima je poveznica sa znanosti istovjetna onoj kao i navijačkih skupina sa sportom. Promatraju i prate sport, znaju nabrojiti sportaše, ali ih se ne može smatrati sportskim kolektivom samo zato jer nasilno nameću vlastito mišljenje. Nasilno u retoričkom smislu.

    avatar

    29.12.2012. (02:17)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @Hm: Ja sam u svojem tekstu dao poveznice, koje dokazujud da je ono za što ti tvrdiš da je "činjenica", zapravo laž. Oni koji to šire, ako su kršćani, svjesno krše 8.. zapovijed. Da, salžem se, to je nasilje. Vi koji ga činite, svakako mislite da za to imate dobre razloge.

    avatar

    30.12.2012. (01:36)    -   -   -   -  

  • Hm

    Gospodine Oštriću ja jesam za zdravstveni odgoj, ali vi ste previše iskusan čovjek u aktivizmu da ne bi uvidjeli da se radi samo o formi suština je da su lansirani dalje od Norveške. Jednostavno rečeno radi se o ljudima koji su svoj životni put i uvjerenja nametnuli drugima na račun države. Sinekura drugim riječima, a argumenata nigdje.
    Zdravstveni odgoj sa znanstvenog, a ne pedofilskog stajališta. Da mastrubacija, da objašnjenje pojave pornografije, da afirmacija homoseksualizma i jednakih uvjeta te ravnopravnosti spolova, ne pranje mozga.

    avatar

    30.12.2012. (16:59)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    @Hm: suština je naprosto u tome, da ti lažeš. Ako si katolik, moraš to ispovijediti na idućoj ispovijedi i primiti pokoru! Dakako, i svoje pedofilske mokre snove, koje očito imaš, inače ti ne bi ni palo napamet to spominjati.

    avatar

    30.12.2012. (21:26)    -   -   -   -  

  • Mm

    Sustina je u tvojem ad hominemu i nekulturi, a argumenata nigdje. U vezi uvreda ti kao pokoru mozes napuhavat penis kad god hoces ne moras cekati ispovijed.

    avatar

    10.01.2013. (00:07)    -   -   -   -  

  • Mm

    Naravno moj prvi nick je blokiran. Hvala na permisivnosti licemjeru.

    avatar

    10.01.2013. (00:08)    -   -   -   -  

  • Mm

    Isprika ipak nije blokiran, ali prvi komentar stoji.

    avatar

    10.01.2013. (00:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...