Komentari

sexydama.blog.hr

Dodaj komentar (44)

Marketing


 • Danica

  Do sada smo znali da imaš predivnog dečka, ali ja se stvarno moram zapitati da li on stvarno postoji? Da li si ti napisala ovaj post. Sorry draga, ali ovo je presavršeno. Ja znam da imam ovo bi plakala od sreće, emotivno bila predana ogoljena, a sexualno bi imala neugasivu želju. Ako on postoji ne daj ga nikome. Stisni ga uz sebe, ludujte i uživajte. A tvom dečku poruka (ako postoji) ovo je što mi žene smatramo savršenim muškarcem.

  avatar

  28.12.2012. (14:33)    -   -   -   -  

 • Marijana

  Ovo za pročitati i znati da postoje ovakvi muškarci na svijetu daje nadu. Nadu da nije sve benadežno. Pogodio si me u najdublje dijelove duše i najdublje dijelove moje sexualnosti. To postići u članku, mogu reći samo WOW. Damo sretnica si! Vjerovaratno nisi svjesna koliko!

  avatar

  28.12.2012. (14:36)    -   -   -   -  

 • Tamara

  Očekujući damim članak mi dobijemo "eye-opener" i pročitamo najdivnije nešto napisano IKADA od strane jednog muškarca. Hvala ti na tome, ovo je savršenstvo odnosa, ljubavi i sexualnost.

  avatar

  28.12.2012. (14:37)    -   -   -   -  

 • Sanja Zg

  Damo ako si ti ovo pisala svaka čast, ako je to "on" pisao vjeruj mi da bolji ne postoji i nikada nije. Mogu ti to reći sa iskustvom 3 propala braka i bezbroj veza i mnogo pokušaja. Ako je ovo istina sve ti imaš ono o čemu svi sanjamo. Vjerujem i da nije uvijek sve bajka. ali ovo imati onda sitnice postanu smiješne. Čuvaj ga kao najsajniji biser svog života.

  avatar

  28.12.2012. (14:38)    -   -   -   -  

 • Jelena

  Ja sam se rasplakala čitajući ovaj članak...U nadi i želji da će me netko voljeti na ovaj način i da će me netko razumiti na ovaj način željela bi to doživjeti barem jednom u životu.

  avatar

  28.12.2012. (14:39)    -   -   -   -  

 • Olivera

  Ovo kada čitam osjećam ugodu kako mi prolazi tijelom, kako me trnci dodiruju kao tisuće iglica...Pobuđuje erotičnost u meni i osjećam ljubav. Pročitajući tri puta ovaj članak dobila sam želju da se predam kao nikada do sada...

  avatar

  28.12.2012. (14:41)    -   -   -   -  

 • Petra

  Ma daj damo...Pa šta je ovo? Mislim da će ovaj blog rasturiti svima veze i brakove :) jer ćemo svi shvatiti što nemamo i da savršeno ipak postoji u ovom nesavršenom svijetu. Da postoji muškarac iz bajki i da ne dođe uvijek samo konj već ponekad i princ se pojavi na tom konju i naš svijet postane kao iz bajke. Ne znam da li si svjesna ali ti imaš svoj svijet, imaš svoju bajku a vjerovatno toga nisi ni svjesna.

  avatar

  28.12.2012. (14:43)    -   -   -   -  

 • Katarina

  Izgleda da nas je dama navikla da klikamo ovdje jer kada god dođe novi članak samo nastane bujica komentara. Meni je ona u bookmarku od prvog dana kada sam posjetila njen blog. Do sada je u meni budio senzualnost, ženu i sve ono sexualno lijepo..:Danas je njen dragi probudio nešto drugo. Probudio je u meni ljubav i otvorio mi oči na način da znam što želim. Ja želim muškarca poput njega. Ništa više i ništa manje!

  avatar

  28.12.2012. (14:44)    -   -   -   -  

 • Tonka

  Naježila sam se čitajući ovaj članak...Ostala sam speechless

  avatar

  28.12.2012. (14:45)    -   -   -   -  

 • Marina

  Ako bi mi netko rekao da opišem kakvu ljubav želim, kakav odnos želim i kakvu sexualnost želim mislim da ne bi uspjela pronaći riječi da ga opišem i da sve opišem...Damin dečko je upravo to učinio za mene i ovo ću si kopirati i držati na svom radnom stolu da dnam i ne zaboravim što želim.

  avatar

  28.12.2012. (14:47)    -   -   -   -  

 • Dajana

  Eh, ja izgleda nisam znala do nedavno niti što je sex, niti što je sexualnost, niti što je užitak žene...Do sada sam mislila da znam što je ljubav i uvijek mislila da to imam. Poslije ovoga sada znam ne znam ni što je ljubav niti sam ju ikada imala.

  avatar

  28.12.2012. (14:50)    -   -   -   -  

 • Nera

  Danas sam surfajući naletila na blog i čitajući sve članke moram reći da ovaj blog ide u bookmarks i na mail listu svih mojh frendica. Prikaz ženske sexualnosti, muško razumijevanje i ljubav. Uljepšali ste mi dan oboje. Ovo je predivno!

  avatar

  28.12.2012. (14:52)    -   -   -   -  

 • Jana

  Ja kroz sve moje sexualne partnere i veze nikada nisam doživjela niti približno osjećaj koji sam ovdje pročitala. Sretnici ste obadvoje. Žene se inače ne otvaraju tako da je njen dečko sretnik po tom pitanju, a ona je sretnica što se može otvoriti i biti žena uz njega. Ne znam tko je savršeniji od njih dvoje, a koliko se da zaključiti još se obožavaju u vole. Sexajte se za sve nas i volite se za sve nas. Budite posebni zauvijek i vratite nam vjeru u ljubav, sex, ženstvenost, da muškarci razumiju žene i sve ostalo...Nastavite nam pisati, a mi ćemo vas nastaviti vjerno pratiti.

  avatar

  28.12.2012. (14:54)    -   -   -   -  

 • Stana

  Mnogo lepe rečeno i lepo stavljeni osećaji u reči. Predivno! Damo sretnica si i u ne zloj nameri, ali zavidimo ti na ovakvom muškarcu :).

  avatar

  28.12.2012. (14:55)    -   -   -   -  

 • Irena

  Uz svu opisanu ljubav ja sam osjetila toliku erotičnost u članku da je to strašno. Baš želju da se nekome predam, da mu kažem o svojim užitcima, najskrivenijim maštanjima i svemu ostalom. Opisano znači LJUBAV!

  avatar

  28.12.2012. (14:59)    -   -   -   -  

 • Darija

  Ja sam na preporuku frendice danas prvi puta na blogu i dok čitam članke sam u pozitivnom šoku. Kakav ste vi predivan par i koliko je tu ljubavi, sexualnosti, ludosti, granica...to je fascinantno. Ja vjerujem da vi imate vatromet od sexa u svakom smislu. A kada se ne sexate sigurno se samo gledate, dodirujete i mazite kao male mace. Tako vas ja vidim.

  avatar

  28.12.2012. (15:01)    -   -   -   -  

 • Dunja

  Irena i ja se slažem sa tobom i moram priznati da me je ovaj članak "smočio". Budi nešto u meni na neki novi, poseban način.

  avatar

  28.12.2012. (15:03)    -   -   -   -  

 • Edita

  Ne znam više koje riječi iskoristiti da se ne bih ponavlja ovdje u kometarima pa ću samo reći dami da je sretnica i da ima nekoga o kome svi sanjamo i maštamo.

  avatar

  28.12.2012. (15:04)    -   -   -   -  

 • Danica

  Vidim da nisam jedina koja je u šoku pa i nevjerici da netko ovakav postoji. I da je još muškarac :). Mislila sam da su ovakvi muškarci izumrli kao i dinosaurusi.

  avatar

  28.12.2012. (15:05)    -   -   -   -  

 • Petra

  Draga ja sam u šoku. Čak sam mislila da ga dama previše hvali i na trenutke sam sumnjala malo da on može tako funkcionirati kao muškarac, a pazi ti ovo. On je savršeniji od savršenstva u mojim mislima. Zar je to moguće?

  avatar

  28.12.2012. (15:06)    -   -   -   -  

 • Una

  Predivno! Prelijepo! Savršeno!

  avatar

  28.12.2012. (15:07)    -   -   -   -  

 • Nena

  Mnogo lepo izražavanje i pretakanje osećaja, misli i razmišljanja u slova. Prelep blog puno erotike, ljubavi i osećaja prožimanih strašću. Članak je predivan jer govori o ljubavi, razumevanju, nesavršenosti odnosa koji je najbliži tom savršenosti i obožavanja žene u njenom najlepšem izadnju...golom u potpunosti...

  avatar

  28.12.2012. (15:08)    -   -   -   -  

 • Karmen

  Srce, ljubav, sex, dodiri, želje, mašta, iskustva...Sve imamo na ovom blogu. Svaka čast dami što ga je pokrenula. Uz ovakav dodatak muškog dijela povremeno je najzanimljivije nešto što sam čitala u zadnje vrijeme.

  avatar

  28.12.2012. (15:10)    -   -   -   -  

 • Danica

  Draga Petra ja još uvijek čekam da nam se dama javi i da kaže da li je ovo ona pisala i opisala svog Mr.Savršenog ili je to stvarno njen dečko. Ma je ne mogu vjerovati da stvarno postoji ovak muškarac.

  avatar

  28.12.2012. (15:11)    -   -   -   -  

 • Tijana

  Prelepi osećaji su ovde, prelepo razumevanje žena i priznanja da i on ponekad greši. To je čudno za muškarca da on prizna da pogreši ponekad..Šokantno. Sve ovo čini ovog muškarca savršenim. Damo sretnica si!

  avatar

  28.12.2012. (15:12)    -   -   -   -  

učitavam...