Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • jelen

    Koliko puta me samo zabezekne ljudska tupost bilo mladih, bilo starih bilo onih u sredini… dob nije garancija ničega.
    Koliko puta pomislim pa koji vrag se to događa?
    Ali onda opet toliko je susreta s bistrim i briljantnim ljudima koji nagovještaju da ima nade za čovječanstvo. Jednostavno moramo ih vrednovati, dužni smo to njima i sebi dok ne bude prekasno. Jedan od takvih je i tvoj mladi prijatelj, zbilja fascinantno je to sročio, s 15 godina ja bi eventualno nabrojao sve nogometaše Europe prije nego tako nešto uspio napisati.

    Naravno uredništvo nije našlo za shodno ovaj tekst staviti na naslovnicu da ga više ljudi može pročitati. Big surprise :-(
    S druge strane neki pojedinci (ili da kažem preciznije pojedinke) koji su najglasniji na blog.hr po pitanju „roditeljskog bunta“ protiv zdravstvenog odgoja i po pitanju apologetiranja crkvenog stava, su čudnog li čuda oni isti koji na svoje blogove često stavljaju sadržaj sa lascivnim seksualnim aluzijama da se najljepšim riječima izrazim. Takve se stalno reklamira na blog.hr-u radi njihovih „sočnih“ tema, pretpostavljam jer to ima odličnu prođu i donosi zaradu, radi pameti sigurno nisu eksponirani. Ne muči ih da djeca mogu takve bizarnosti pročitati na blogovima svojih vlastitih roditelja ali im smeta ako se o nekim stvarima uči na smislen način u školi?

    avatar

    18.12.2012. (19:02)    -   -   -   -  

  • Nitko i ništa

    Takav oblik zdravstvenog odgoja u svakom slučaju treba podržavati i sprovesti u dijelo. Na žalost negiranjem ljudske prirodnosti i podržavanjem neznanja nastale su grozne društvene anomalije (opogledajmo samo Crkvu), a također i osobne. Na svojem primjeru znam kako je odrasti u konzervativnoj obitelji u kojoj se sex ne spominje, u kojoj klinci ne znaju što je to, kako je to. Odrastanje u obitelji koja se vodi samo učenjem sveznajuće Crkve je meni stvorilo mnoge probleme. Ne mislim samo na nedostatak samopouzdanja nego gotovo fizičku nemogućnost uspostavljanja normalnih odnosa s djevojkom. I dobro je da si objavio ovaj tekst, dobro je da ima mladih koji shvaćaju, koji nisu podlegli učenju Crkve jer mi se čini da onda još uvijek ima nade. Za mnoge, uključujući i mene je kasno i predstoji nam duga životna borba da iz glave izbacimo osjećaje krivnje i grijeha koji se javljaju pri pomisli na prakticiranje seksa sa osobama koje su nam privlačne... Znam da zvuči jadno, ali vjerujte još je gore nego što mi se sad dalo opisati u tekstu. Samo ja znam desetke takvih primjera. mnogi su završili kao krajnja suprotnost u razvratu i nepoštivanju ljudske osobe, a zašto? Jasno je, to je očekivani rezultat suzbijanja ljudske seksualnosti u djetinjstvu... Crkva neka radije šuti, na ovom primjeru je izgubila svaki legitimitet, a bojim se i na mnogim drugim područjima. Moralni autoritet svećenici svakako nisu.

    avatar

    20.12.2012. (08:17)    -   -   -   -  

  • POGLEDAJ (portreti i slike)

    http://josipsabo1.blog.hr/

    avatar

    20.12.2012. (18:53)    -   -   -   -  

  • mickwar

    crkva si je samo naštetila s ovim zadnjim istupima...
    (promjeni malo nijanse bijele i crne jer su ove malo prenapadne...)

    avatar

    27.12.2012. (10:06)    -   -   -   -  

  • Neverin

    baš mi je drago da netko mlad razmišlja na taj način
    Crkva radi na vlastitiu štetu, ponaša se ko aristokrat usred francuske revolucije i jako mi je drago što s vremenom ostaju bez pastve... sami su si krivi

    avatar

    27.12.2012. (14:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...