Komentari

sexydama.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Klada

    A u što da se kladimo :)? Prijedlozi.

    avatar

    13.12.2012. (18:41)    -   -   -   -  

  • Sex: Mašta, želje i iskustva

    Pa ja bih se najradije kladila na 1X ako smo kod mene :P
    A vi kako hoćete.... :)

    avatar

    13.12.2012. (18:50)    -   -   -   -  

  • Realan

    Ovaj blog je odličan za sada. Samo da na kraju ne nestane kao i mnogi drugi koji su dobro počeli, pa bez strpljenja nestali. Piše da ćeš pisati o svemu, pa bi bilo lijepo da podijeliš sa nama neko svoje iskustvo.

    avatar

    14.12.2012. (11:18)    -   -   -   -  

  • Znatiželjan

    Vidjeli smo dolje TOP maštarija sexy dame, a bilo bi Ok da napišeš i TOP 5 sex iskustava. Gdje i što je posebno u njima? Ukratko, kao i maštarije. Pozz sexy dami!

    avatar

    14.12.2012. (11:21)    -   -   -   -  

  • jurica

    mogu se kladit da će žena svršit najmanje tri puta dok ja ne svršim jednom

    avatar

    14.12.2012. (12:19)    -   -   -   -  

  • Steva

    Ovi što obećavaju obično kažu a drugi puta bi bilo bolje :). Klasika. Jel tako Jurice :)? Tebi svaka čast, ali ja bi volio da znam tvoj opis barem otprilike, da na kraju znamo barem sa kakvim tijelom raspolažeš :).

    avatar

    14.12.2012. (13:03)    -   -   -   -  

  • Sex: Mašta, želje i iskustva

    Realan

    Hvala ti na mišljenju i komentaru, drago mi je da ti se sviđa moja ideja o blogu i da je podržavaš, to je svakako motivacija za dalje. Eto, tako će duže trajati :))) Prati nas i dalje...

    avatar

    14.12.2012. (14:18)    -   -   -   -  

  • Sex: Mašta, želje i iskustva

    Prihvaćam sugestije :) Objavim uskoro Top 5 iskustava.

    avatar

    14.12.2012. (14:19)    -   -   -   -  

  • avanturist37zg

    Bok ,

    malo prije smo chatali na chatu pa zelim i ovdje podijeliti jednu temu s tobom. Dosta sam dugo korisnik chata i volim komunicirati na taj nacin, te upoznavati nove ljude ne samo radi avantura nego opcenito. Imao sam dosta susreta, a cak su se izrodile i tri veze... jedna je bila kratka, druga duga, treca jos traje. Nikad nisam isao za tim da imam samo sex sa osobom koju upoznajem preko chata, ali u vecini slucajeva je bilo samo to.
    Priznajem, nisam bas neki naocit tip uzivo, tako da me se cesto i ne primjecuje od prve kad smo negdje vani, ali na chatu , s obzirom na svoju komunikativnost i elokventnost, imam jako puno uspjeha pa tako i avantura.
    Ono sto mene fascinira, a to su mi mnoge cure rekle, jest da vjerojatno ne bi stupile sa mnom u kontakt da smo se upoznali uzivo, ali ovako je moja komunikacija pobila onaj prvi eye kontakt koji je , budimo realni najbitniji...
    Zanima me sto se to dogadja kod zena po tom pitanju.

    Nadam se da sam bio jasan, a ako zelis nesto pitati , mozes me kontaktirati... pozz

    avatar

    14.12.2012. (14:28)    -   -   -   -  

  • Sex: Mašta, želje i iskustva

    Avanturist
    Baš mi je drago da si to rekao i podijelio! Ja sam dosta chatala ranije i uvijek sam tražila osobu koja može podnijeti razgovor i koja je jaka na riječima. Osobno smatram da koliko god to izgledalo neiskreno, možda je upravo chat najiskreniji jer tu osobe procjenjuješ po onome što kažu, a ne po tome kako izgledaju, barem na prvu. Zato ja volim chat kao način komunikacije (dokle god je pristojna i ima granice ukusa). Drago mi je zbog tebe, i super si se profilirao. U konačnici tvoja cura je sigurno sretnija s tobom koji znaš složiti dvije normalne rečenice nego što bi bila s nepismenim ljepotanom koji voli samo ogledalo. Svaka čast! :)

    avatar

    14.12.2012. (14:37)    -   -   -   -  

  • Igor

    Avanturist

    Imaš pravo u potpunosti i to je čest slučaj. Ali obično žene su većinom površne, pa onda na kraju takvog jednog ljepotana uhvate, udaju se za njega a neko popu tebe im bude igračka. Pazi se tih žena.

    avatar

    14.12.2012. (15:29)    -   -   -   -  

  • Predrag

    Imam prijedlog :). Ti objavi kada ćeš se sexati i neka ljudi kroz anketu pogađaju između tri prijedloga i ako točan odgovor bude bio sa najviše glasova objaviš još svoji h fotkica ovdje.

    avatar

    15.12.2012. (14:06)    -   -   -   -  

  • Sex: Mašta, želje i iskustva

    Predrag

    Može, poslati ću vam tjedni raspored sexa pa se vi kladite. Ček sek, samo da pogledam u rokovnik...

    avatar

    15.12.2012. (19:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...