Komentari

truelife.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • crossroadsoflife

    Pjesma iz duše ispjevana.. Divno.. Umiješ s riječima u dušu dirnuti..
    Lijepi pozdrav ti ostavljam!

    avatar

    09.12.2012. (15:03)    -   -   -   -  

  • truelife

    eto po zna koji put hvala ti :) možda i ta bol koja stanuje u njoj to potakne jer kažu samo prave ljubavi i osječaji bole sve ostalo je prolazno samo ta duša vječna je ..pozzz i tebi crossroadsoflife :)

    avatar

    10.12.2012. (11:29)    -   -   -   -  

  • crossroadsoflife

    i sama mislim tako, da je ta bol pokretač svega, a duša koja pati izrodi onda najbolje, samo bilo bi lijepo kada bi manje boljelo...no, valjda mora biti tako..ipak neku nadu treba imati i gajiti unutar duše svoje, u vječnost i beskraj gdje se dvije duše koje se traže stapaju u jednu i žive ljubav...tako nekako ja to doživljavam, ne znam jesam li u pravu..vrijeme će valjda pokazati..
    ugodan i lijep ti dan želim :)

    avatar

    10.12.2012. (12:02)    -   -   -   -  

  • daniela1

    "gdje se dvije duše koje se traže stapaju u jednu i žive ljubav"- lijepo kaže crossroads. mnogi se toj boli rugaju, jer nisu okusili njene uzroke, tu strašnu glad za još i još onih neprocjenjivih uzleta radosti koje susreti takvih duša potaknu. zbog njihove vrijednosti nijedna bol nije preteška, dok god postoji vjera u novi takav susret koji nema zastare ni nadomjestka. reko bi johnny, "jer kopija nije original, niti sredstvo najbolje."

    avatar

    10.12.2012. (15:09)    -   -   -   -  

  • truelife

    prelijepo si to opisala crossroadsoflife eto i ja se pridružujem tvojim mišljenjima i nadanjima jer nada i vjera nam jedino ostaje :) ugodan dan i tebi crossroadsoflife :)

    avatar

    10.12.2012. (16:28)    -   -   -   -  

  • truelife

    Da daniela iskreno mislim da se ljudi boje osječaja i emocija svi se zatvorili u ljušture i čekaju ali upravo ljubav i glad za nekim ,nečim taj osječaj koji vlada našim svemirom zbod tog trena ,spoznaje isplati se sve ...ta vjera nada i ja vjerujem u bolje dane u bolji svijet pozzzz Daniela1:)

    avatar

    10.12.2012. (16:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...