Komentari

teobaldinteatar.blog.hr

Dodaj komentar (57)

Marketing


  • Sredovječni udovac

    Nije problem dok lakiraš nokte uz blog, nego kad ih zbog bloga prestaneš lakirati.
    Ona žlica je nekakva tvoja sprava za mučenje.
    A baš si mogla poslati koju knedlu...

    avatar

    02.12.2012. (19:58)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Knedle izgleadaju odlično; odavno nisam redovna na blogu - ne stižem, ali da znaš - opet pročitam meni drage ljudove, samo - više nemam vremena za lijepe i dugačke postove kao ranije.....No, nečega se moraš odreći da bi dobio nešto drugo, zar ne?! :))))Pusa, pozdrav od L+B+G

    avatar

    02.12.2012. (20:00)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Jako smo slične Teo.Več sam rekla više puta da je blog moje virtualno igralište,a kako sam u stvarima koje volim pravi kontrol frik sve mi mora biti na oku,pa švrljam ovuda,komentiram,smijem se i tugujem s vama i sve moram vidjeti i znati.Zanimljivo mi je da van okvira bloga uopče nisam nešto znatiželjna ni sveprisutna,više sam onaj pustimestat tip osobe.
    I mene je rastužio odlazak i ToxFox i Nataše i Kojotice (iako je rijetko komentiram rado je čitam) i tvoj,naravno.
    Vežem se za ljude jako i iskreno me rastuže odlasci blogera koji su mi jako dragi.Malo tko tko nije tako zagrižen ovdje može to razumjeti.
    Kada sam se makla s bloga nisam uopče provirila na blog danima i nedostajalo mi je prošvrljati preko vaših stranica,ali sam se namjerno suzdržavala i nisam htjela,ali onda više nisam mogla izdržati:) I čim sam počela komentirati znala sam da ću opet početi i piskarati:))

    A djeljenje muža ili dva muža istovremeno ne bih ja to mogla.Ima dana kada mi je i ovaj moj previše,a još da moram dvojicu trpiti,ma bacila bi se kroz prozor:))
    Ne bih ga mogla ni djeliti...jako sam ljubomorna,jako.Tako često gušim svog ljubomornog zmaja,a najradije bih vatru iz sebe izbacila:)
    Kada volim onda previše volim i nema mjesta trećoj osobi,ma kojeg spola bila

    Ove knedle su mi njami,rekla sam i Cookici onda da jako volim rogač,a još tijesto.Stvarno ću ih morati napraviti jednom i sad mi zazubice rastu

    avatar

    02.12.2012. (20:04)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Promjeni ovaj Goodbye :))
    (Hvala Nisa) :)
    Joooj, odakle početi...
    Evo recimo, kad odem pa me nema ni na mom blogu ni na tuđima, svako malo mi padne na pamet da bih se trebala javiti ljudima.. ali onda znam da ću biti ljubomorna dok čitam postove ... ne zločesto ljubomorna, nego bit će mi krivo što svi imaju nešto za reći, a ja 'prazna'... pa onda počnem misliti da bih trebala nešto napisati...a onda se nanerviram zbog grižnje savjesti, pa ne otvaram da ne bih vidjela, jer ako vidim morat ću se javiti, privući će me naslovi, pitat ću se što radite.... komplicirano... dok ne počnem..a kad počnem, kao da nikad nisam otišla :)
    Doduše, prije mjesec i pol, uvela sam pravilo da nema fumanja u kući..pa me i to malo odvratilo, jer kad nešto odlučim, onda se toga i držim..
    Sad mi je već bolje, puno bolje, zapravo...
    Sad sjedam za komp da ne bih pušila, prije je bilo obrnuto, mislila sam da neću moći biti na kompu bez duvana i kave....
    Ali svejedno, 's pola uha' slušam ove svoje kad sam na kompu, a oni to iskorištavaju...
    Dogodilo mi se da sam čak i otovrila vrata sinu, vratila se za komp, nastavila tipkati... a onda, oko 21, kad sam napokon digla glavu sva zabrinuta uzela mobitel i zovem ga da mu kažem da ide kući!
    Baš mi je bilo neugodno kad su moji rekli da 'ne vidim ništa oko sebe'... sad radim i na tome da prekinem tipkanje ili čitanje na kompu kad mi netko nešto govori i da stvarno poslušam....
    ajme jesam se raspisala....
    e..još samo harem... nema šanse! ;)

    avatar

    02.12.2012. (20:27)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Oooo ima prednosti ima....hahaha a ne kontaš koliko bi 'knedli' više
    bilo..i to s jajima. Bili bi sve iste rase ili...?:))
    Blog je veliki dobri virus!:)

    avatar

    02.12.2012. (20:35)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Ta žlica je za neke kolače, neke mekane, ili tipa baklava.
    Rupice nisu samo za ukras, nego i tehnički za cijeđenje, manje trenje, ljepljenje. Ha, sad sam se setil, viš ti prirode, pimpeki bi trebali biti perforirani.
    I mene pere depra.

    avatar

    02.12.2012. (21:05)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    sve je ok dok je i on na blogu. nego zamisli što bi bilo da onako, preko bloga, ne znajući partnerove nikove ugovorite sastanak na slijepo?

    avatar

    02.12.2012. (21:07)    -   -   -   -  

  • cookandplay

    Hej Teo pogleč ove dve kaj su kakti otišle s bloga kolko su se raspisale hahahah
    I ja obožavam knedle! :)
    Baš mi je drago kaj si isprobala moje knedlice. Super su ti uspjele!
    samo me čudi da ti je fila tak rijetka?

    avatar

    02.12.2012. (21:31)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Je i evo baš sad idem napokon zapaliti.. cure gledaju neki dokumentarac na nac. geo o Znakovima o kraju svijeta... ;)

    avatar

    02.12.2012. (21:37)    -   -   -   -  

  • suncokreti na oblacima

    Ma i ja sam se navukla do jaja na blog. Ja svaki dan moram pročitati da vidim ima li što novog a pisanje, onako - kako mi dođe. Ali da je ovo navlakuša, jeste. Baš sam večeras napisala post o tome ... pozdrav...

    avatar

    02.12.2012. (22:10)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    @Sredovječni udovac - Bolje da lakiram nokte na kompu, nego da tamo negdje grizem nokte što nisam na kompu!
    Knedle nestale u tren! Ja uzela dvije... bile jako fine, rekoh idem po još, kad nema... eto, ne smije čovjek ni na komp otići, ovi tamo odmah sve pojedoše! :))

    @luki 2 - Primjećuje se da te nema, i te kako! Ali, ako je bolje negdje drugdje, neka je... lijepo je od tebe da se povremeno javiš!
    Pozdravi i vama! :))

    @Nisa - Kada sam počela pisati blog... bilo je između ostaloga i iz znatiželje, da vidim je li ja to mogu... i mislila sam da će me brzo pustiti, kao i mnoge stvari prije... ufuram se do daske, ali me i pusti, pa prelazim na nešto novo... Ali, vežeš se za ljude, a to je onda nešto sasvim drugo... tako je barem kod mene! :))

    @ToxFox - Hahaha, Toxica, vidiš kako si se raspisala... to je zato jer si apstinirala... sada se ispucavaš u komentarima...
    Svaka čast što si disciplinirana kod pušenja... ja sam i tu zakazala...

    @fra gavun - Hahaha, vidi ti to, tko će znati zašto baš te knedle stalno delam... možda je to nešto podsvjesno... Tko zna što bi to po Freudu značilo! I to stalno neke nove isprobavam... joj, joj! :))

    @alexxl - Alex, pa ti si fakat u depri. To je žličica za posluživanje apsinta (sada je jasno, zar ne!?). A što se tiče perforacija na onom organu.. pa ja mislim da je trenje baš poželjno i da ne trebaju rupice! :))

    @bocacciozg - Ovaj moj nije na blogu... to je za njega gubljenje vremena!
    A ova priča o dogovoru... pa vjerujem da ima i takvih zgoda... kao što ima i slučajeva da čovjek krišom ode u posjet bordelu, kad gle - tamo njegova žena (zarađuje dodatnu lovu, jer joj ovaj doma ne daje dovoljno)... hahaha! :))

    @cookandplay - Izgleda da sam se malo zanijela sa mlijekom... ja ti to sve od oka, ali svejedno su bile odlične!
    Raspisale se cure... a ni moj post nije baš kratak, hahaha! :))

    @ToxFox - Ajme meni, pa prehladit ćeš se... ti sada stalno vani!
    Hajde, pa se vrni... na blog!
    Što kaže NG, hoće li biti smaka!? :))

    @suncokreti na oblacima - Budem došla pogledati post. (Eto vidiš kako sam znatiželjna!) :))

    avatar

    02.12.2012. (22:41)    -   -   -   -  

  • Cvjetna

    Eto, neka bude mužek sretan šta umjesto harema imaš svoj blog :))

    avatar

    02.12.2012. (22:41)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    @Handmade cvjetići - Hahahaha... je, je, na blogu samo pasem... čitam i gledam... i ništa više! (žalosno!!) :)))))

    avatar

    02.12.2012. (22:53)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Jedna zena i dva muza bi bila zanimljiva kombinacija u seksualnom smislu. Kad jedan zakaze, upada drugi, vjerojatnost da ce obojica biti nizasto je manja. No, zagrizenim blogericama bi bolje pristajala varijanta muz i dvije zene, pod uvjetom da ona druga ne bloga. Tako muz ne bi ni primjetio da si stalno na blogu.

    avatar

    02.12.2012. (23:06)    -   -   -   -  

  • Lido

    Do knedli sam još držao koncentraciju, a od njih...žene sultanove i niš viš:))

    avatar

    02.12.2012. (23:09)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Hm....zgodno pitanje! Harem mi se nikako ne sviđa. Osim dijeljenja, nisam baš niti poklonik hijerarhije igdje gdje je ne mora biti. Suprotna opcija već zvuči intrigantnije, zbilja otvara neke nove mogućnosti. Čak i ne vidim sa svoje strane posebno loših strana. Sex bi mogao biti super, kako god uzmeš. Dobro, trebalo bi preživjeti prvih nekoliko mjeseci, ali poslije bi, sigurna sam, bilo sasvim izdržljivo. Osjećaji? Pa zapravo sam imala razdoblja kada sam voljela dvojicu, nećkala se i vagala. Ili bar željela podjednako. Koliko god je to obično bilo na dvije suprotne putanje koje su se negdje preklopile. Pažnje mi pak, uzimajući muški prosjek sigurno ne bi bilo previše. Niti dobrih ideja. Možda bi i njima bilo lakše usredotočiti se s pauzama između. Praktične svakodnevne strane bi sigurno bile bolje. Doduše teorija mi vjerojatno stoji na staklenim nogama jer je nemoguće naći praktično istovremeno dvojicu muškaraca dovoljno samouvjerenih da ih iznad vode ne mora držati kakv vid potvrde njihova isključiva vlasništva nadamnom. Koliko ih poznajem, izjela bi ih stalna pitanja i usporedbe. A vjerojatno bi se i prebrzo umorili i zaželjeli kakve klasične šeme makar deklarativnog vodstva i veće važnosti.

    avatar

    02.12.2012. (23:11)    -   -   -   -  

  • Teobaldin teatar

    @kojotica
    O, Kojoooo, eto tebe! :))))))
    Hahahaha, umrla sam od smijeha... kako to misliš kad jedan zakaže, ulijeće drugi... a žena kao ne može zakazati, mislim, ona cijelo vrijeme samo jedva čeka!?
    I želiš li reći da je meni draži blog od sexa?! :)))

    @Lido - Hajd malo predahni... pa nastavi! Hahahaha! :))

    @podijeljena1 - I meni se znalo dogoditi da mi se sviđaju dvojica muškaraca istovremeno, ali ipak je to više bilo samo na nivou sviđanja i srećom nisam bila u sitaciji da se ne mogu odlučiti. Što se pažnje tiče, e tu bih ja mogla podnijeti jedan pristojan harem... u pravu si tu! A što se sexa tiče, razmišljala sam, možda ne bi bilo loše da su u tom slučaju muškarci bisexualci, pa da se ženu malo rastereti! :))

    avatar

    02.12.2012. (23:17)    -   -   -   -  

  • Euro

    pozdravljam blogo ovisnicu hehe..

    avatar

    03.12.2012. (07:23)    -   -   -   -  

  • ruhrundemscher

    Nije loše biti uz blog i internetom komuncirati kad se komunicira uljudno bez da se drugom zanoveta.Eto uspila si napraviti i knedle,koju proćakulati,ipak se nađe vremena i za druge stvari.A nervoza,tko još nije nervozan sad pred Božić iako mu se radujemo...
    Pozdrav tebi Teobaldin!

    avatar

    03.12.2012. (07:57)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    zagrljaj ti ostavljam i ugodan dan želim

    avatar

    03.12.2012. (08:22)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Pa ne znam, baš mi se i ne sviđa bisexualna ideja. Rado si umišljam da je sasvim dovoljno ženskih u igri kada sam samo ja opcija. Zapravo i samo jedan po jedan muškarac, ali bi me se ovdje možda moglo nešto lakše nagovoriti na experiment ?! S pravim argumentima i u pravom trenutku......tko zna? Neki dobro uigrani dvojac jako usredotočen samo na mene....uopće ne zvuči nezanimljivo. Bar u teoriji.

    avatar

    03.12.2012. (09:56)    -   -   -   -  

  • NF

    al meni se počelo događati nešto zanimljivo, što sam duže na netu više toga i uspijem obaviti ;)

    avatar

    03.12.2012. (09:57)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    samo ti ostani ovdje s nama, ali malo manje, jer živi svijet te isto tako treba, kao i mi, samo puno puno više...
    inače, ovo je super - mislim na knedle :) :)

    avatar

    03.12.2012. (13:15)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Meni je blog način života. Upalim komp kad otvorim oči jutrom, ugasim ga naveće kada sam siguran da ću zaspati. Často znam reči: Jednom bloger, zauvijek bloger.
    Blog smatram odmorom ( a od čega, barem meni), kratko štivo koje će uljepšati trenutak bez previše razmišljanja. Zbog toga volim kratke postove koji sve kažu u malo riječi. Tako i sam nastojim pisati.
    Što se pak tiče knedli: Bolje knedla na tanjuru nego knedla u grlu. (Ajme kada ovo napisah pade mi na pamet orhidea)

    avatar

    03.12.2012. (14:04)    -   -   -   -  

  • Simplica

    koja je ova mjuza? sviđa se mom kolegi (toliko o bloganju kada čitam svake slobodne minute na poslu :) :)

    avatar

    03.12.2012. (14:32)    -   -   -   -  

učitavam...