Komentari

geoterma.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Kiko

    Fantastično!
    u ovom trenutku bih volio da sam imao i ja to rješenje na razmatranju kada je trebalo.

    doma sam intenzivno već dva mjeseca i fino imam vremena kurit, a opet ta energija mogla se rasipavati po većoj kvadraturi u tom trenutku. Nije da mi je hladno, ali ovo je super opcija.

    avatar

    04.12.2012. (21:40)    -   -   -   -  

  • www.keramikaart.com

    Tip koji je ovo radio , vidi se da je pravi amater , dosta stvari je krivo napravio , a tu dijeli pamet drugima ,kao zna , ljudi se povedu za njm ,a poslije je kasno.! Jedino što je u redu je ovaj kotao s toplom vodom iza kamina .... sve ostalo je krivo napravljeno, a to će on skužiti kasnije kad sve zatvori i onda nema nazad . Najosnovnija stvar koju je zaboravio je šuber (klapna za zrak) na dimovodnoj cijevi ,jer nije ugrađena u samom ulošku...(drva će mu planut ,a ,on će se čudit kak kamin tak puno troši drva-ko ruska lokomotiva ,jer naravno ne može smanjit cug dimnjaka ,kad nema klapne!!!Druga stvar ,ne vidim dovod svježeg zraka iz vana ,pa se može dogoditi da mu kamin izvuče sav zrak iz sobe i onda samo zaspeš i ne probudiš se!!!Da ne govorim o šamotu koji se ne zida sa ljepilom (kaže nije popucao -pa naložio si jednu vatru???) , da ne govorimo o tome da uložak sa svake strane mora imati min.20 cm. praznog prostora ... sa siporexom koji on ljepi oko kaminaa se ne radi termo brana ,nego sa kamenom vunom ,koja na jednoj strani ima alu foliju ....itd ,itd ,.... da ne nabrajam dalje ....,pa sad ko ga hoće slušat ....samo napred!!!!

    avatar

    31.12.2012. (14:56)    -   -   -   -  

  • geoterm

    Ima nas svakakvih , al ak želi na mom blogu reklamirati svoj obrt nek barem pročita sve što je napisano.

    avatar

    04.02.2013. (00:24)    -   -   -   -  

  • kiconio

    super resenje,ja sam u toku sa izgradnjom nove kuce,gde je predvidjen kamin,uradio bi ja podno grejanje,ali mi treba vise detalja,koje loziste moze itd..moj mail je kiconi72@gmail.com.unapred zahvalan

    avatar

    15.10.2014. (16:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...