Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • bijeli vir.hr

    Škabrnju svake godine Vukovar doslovno zasjeni zato Ante svaka čast za ovaj prilog. Škabrnja ovo zaslužuje. Pozdrav od bjeloviraca!

    avatar

    19.11.2012. (21:29)    -   -   -   -  

  • GRGA

    Na Youtubeu je postavljen video pod nazivom Zima u Nuštru 91 - 92...
    U njemu možete vidjeti pokojnog Jumu, preporučio bih da pogledate.

    avatar

    20.11.2012. (15:18)    -   -   -   -  

  • Hrvatska

    Bravo, bravo veliki "demokrato"!

    Sram me bilo!

    avatar

    22.11.2012. (08:19)    -   -   -   -  

  • Hrvatska

    Sram te bilo.*

    avatar

    22.11.2012. (09:22)    -   -   -   -  

  • Hrvatska

    Prijatelju neretvanine jesi li procitao?

    Sto ti rekoh a?!

    Jesi vidio nasega velikoga demokrate?

    A ?

    avatar

    22.11.2012. (09:33)    -   -   -   -  

  • Seminar

    Nego šta nego da vas treba brisat. Dopizdili ste svakom živom na svakom blogu i gadite se ljudima zbog vaše zadrtosti, jednoumlja, mržnje, nesnošljivosti, uvrijeda a prije sve zbog vaše NEPISMENOSTI. Sjašite više i otpepajte prema Jugu!

    avatar

    22.11.2012. (14:13)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Tako je Spasoje, ali nije ni tebi i slicnima lako. Gotovina i Markac su na slobodi a uz to je i Hrvatska koju ne podnosite.

    avatar

    22.11.2012. (20:41)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Bijeli vir.hr
    Tebi se je Vukovar nesto gadno zamjerio, pa spominjes zasjenjivanje Skabrnje. U Vukovaru je Hrvatska dobila rat i nadam se da ti je to jasno. Nitko nema protiv da se u Hrvatskoj svi sjete pokolja u Skabrnji, ali Vukovar je grad koji je nemoguce nadvisiti. Na Vukovaru su srbo- cetnici polomili zube, jeli tako?

    avatar

    23.11.2012. (11:00)    -   -   -   -  

  • Hrvat!

    Mislim da time Bijeli Vir nije nista lose mislio.

    Skabrnja jeste u sjeni Vukovara, ne umanjujuci veliku zrtvu Skabrnje i njenih nevinih mucki ubijenih ljudi koji su tenkovima gazeni i ubijani na svom vlastitom pragu, sve te zrtve su svete zrtve, pocivali u miru. Amen

    Vukovar je ipak Vukovar, stradalnik kao i Skabrnja koji je zaustavio jugosrbocetnickofasistickonacisticku armadu ( onu koja je lagala kako ce cuvati i braniti sve svoje bratske ( koje li "bratske" armade a) narode i narodnosti a na kraju neslavne proslosti - pobila ih sve).

    Posto su se zlocini dogodili u Vukovaru i u Skabrnji istoga datuma, oni koji su obvezni doci na oba mjesta zlocina nad hrvatskim narodom ne stignu doci. Iako bi morali doci, barem poslije podne. Nazalost na dva mjesta ne moze se biti istovremeno.

    Medjutim kao da je njima stalo do hrvatskih zrtava . Oni sada pokrecu istrage o zlocinima iza Oluje a ne istrazuju zlocine ( neki dan su opet pustili na slobodujos jednoga cetnickoga zlocinca iz Gline, zlocin bez kazne, Hrvati su se samoubili).

    Ne zele istraziti, kazniti i zatvoriti zlocince iz BNoprova sela, iz Dalja, Erduta, Aljmasa, Lovinca, lovasa, Antina, Bogdanovaca, Bacina, cijele Banovine u kojoj su Hrvati skoro sasvim istjrebljeni i pobijeni, Cetekovca,Cojluga, zaledja Zadra, Benkovca, Skabrnje, Like ( ubili su domaci cetnici djeda nogometasa Luke Modrica i zene kojima je svjedok bila srpkinja udana za Hrvata, nju su postedili ( postedio je jedan cetnik jer je znao da je srpkinja, rekao joj je da nju ne zeli nositi na dusi) iako je ona zeljela biti s ostalim zenama i otici skupa s njima u smrt i koja je svjedocila zlocinu.
    Kada je dosla u Knin, cak su je pitali kuda zeli ici ili na slobodni teritorij pod hrvatskom vlascu ili ostati na okupiranom podrucju prije nego je otisla muzu Hrvatu i djeci na slobodni teritorij u Zadar na koji su oni prije otisli a ona ostala cuvati staru svekrvu i ostale starce i svoju kucu da je na opljackaju domaci cetnici i kada su je cetnici pitali od koga je i sto je po narodnosti rekla je da je Hrvat'ca. Iako nije!

    Sve je ona ispricala hrvatskim vlastima. Zlocinci se znaju, ma bajic i izdajnicka politika ne rade namjerno nista. Pustaju cetnicke zlocince a Hrvate lazno optuzuju, sude, zatvaraju i ubijaju u zatvorima. FUJ! Bog mu/im platio. Suditi ce se i njima izdajnicima.

    avatar

    23.11.2012. (23:08)    -   -   -   -  

  • Hrvat!

    http://www.youtube.com/watch?v=sz6E5k6LM_0

    Koji je pokojni Juma?

    Je li se to On borio u Nustru i u njemu poginuo?

    Bog mu dao pokoj vjecni i slavu na i na Nebu i na zemlji!

    avatar

    24.11.2012. (03:27)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Hrvat,
    Kakav razlog je imao Bijeli vir.hr govoriti o nekvoj sjeni Vukovara nad Skabrnjom? Nitko nikome ne brani svake godine ici na komemoraciju u Skabrnju i zato ne vidim razloga usporedjivati Vukovar i Skabrnju. Grad Vukovar kao i selo Skabrnja bili su zrtve srbocetnicke agresije, bar je to svima jasno i sve daljnje rasprave i usporedbe su suvisne

    avatar

    24.11.2012. (09:12)    -   -   -   -  

  • YEEE

    Pokonji Juma je bija tenkist neretvanin koji je vodija borbe po slavoniji i poginija ,koliko se sjecan ,

    avatar

    26.11.2012. (23:34)    -   -   -   -  

  • gost

    juma i grga, juma je brko iz kamiona pri kraju snimke

    avatar

    29.11.2012. (08:13)    -   -   -   -  

  • Hrvat pravi!

    Bog Mu dao pokoj vjecni. Svjetlost vjecna svjetlila Njemu. Hvala, slava i cast pokojnom Hrvatskom Branitelju Jumi!

    avatar

    30.11.2012. (23:44)    -   -   -   -  

  • Hrvat pravi!

    A sto je s Grgom? Je li Grga ostao ziv i prezivio srbocetnicku agresiju? Odakle je Grga?

    avatar

    30.11.2012. (23:45)    -   -   -   -  

  • gost

    je,isto nas neretvanin

    avatar

    01.12.2012. (06:31)    -   -   -   -  

  • Hrvat pravi!

    Hvala prijatelju na odgovoru. Hvala Bogu sto je prezivio. Pozdrav Mu veliki. Nadam se da je zdrav! Bog ga blagoslovio. A ima li obitelj? Koliko djece? I gdje zivi? U istom mjestu odakle je pokojni Hrvatski Branitelj Juma? Je li promptno zbrinut od Hrvatske Drzave?

    avatar

    01.12.2012. (09:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...