Komentari

putkasvjetlu.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Marcela

    Mnoge žene teško prihvaćaju ulogu žene i majke. Napumpane su feminističkim idejama. Idealno bi bilo da uopće ne radiš, nego da si doma s obitelji, i da im s radošću služiš. Ovako si frustrirana. Ne vidiš smisao žrtve, zaboravljaš odlike ljubavi. Kad bi sve to činila s ljubavlju, nestao bi cinizam iz ovih redaka. Trebala bi biti sretna što imaš kome služiti.

    avatar

    17.11.2012. (19:37)    -   -   -   -  

  • Kella

    Lijepo je kada je mama kući( i sama sam doma) ali je lijepo se urediti otići na posao i malo zaboravit svakodnevicu. Mamama koje su kod kuće rijetko tko pomaže i radno vrijeme je od 0-- 24 i ona će sve obaviti kad "ništa" ne radi. Sad ce vam možda biti teško ali sve će se sredit i doći na svoje. neka vas ne peče savijest jer zadovoljna mama je svima dobra. Mužić će biti zadovoljan jer ćete se lijepo uredit i malo vas bolje primjećivat a ženska djeca lijep uzor u životu a neka buduća snaha će vam biti zahvalna naučite li mušku djecu da pomažu u kući.
    Lijepo je nekom služiti ali djeca odu, muž još mora radit a vi ćete se naći izgubljena. sada malo napora a poslije će vam biti lakše.
    Ne dajte se pokolebat.
    Lijep pozdrav
    ps
    Nadam se da ćete naći i malo vremena za svoje kazalište

    avatar

    07.12.2012. (11:32)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Nikako, nikada NE odreći se posla!!!
    Sredim se, odvezem dječicu u školu, na poslu kako-kada, ali sam među ljudima. I dani lete, djeca rastu...
    Pozdrav s juga!

    avatar

    18.12.2012. (16:18)    -   -   -   -  

  • osmijeh1

    Sanja, ako slučajno vidiš ovu poruku volila bi da mi odgovoriš na moj blog. Nisam često tamo, ali evo danas me nešto sjetilo na ta vremena. Često promislim na Andjela...i znam da si ti bila u vezi sa njom. Mislim da je imala malu dicu. Samo bih htjela čuti da su dobro...ako si u vezi sa njenom familijom. Vidim da si ti povećala familiju.Čestitam. I želim vam svima punooooo zdravlja....

    avatar

    07.07.2013. (18:20)    -   -   -   -  

  • Anna

    uhvatila me nostalgija za ovim vidom komunikacije... a i za onim na andjel... :) niko vise od stare ekipe ne pise blog... smrc smrc
    A komentar na tvoj post: zene su cudo! :) pozdravcici

    avatar

    07.10.2013. (17:27)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Priča je uobičajena. Ostaneš doma, baviš se kokošima, smrdiš po kuhanom kupusu, a dragi ode na posao, među netom namirisane i napirlitane dame, pa mu one mirišu, nigdje ni traga kiselog kupusa, s njima može razgovarati o viskom temama, a s tobom samo o ocjenama i prehladama....pa ti da nogu brzinom munje...i hop...evo još jedne razvedene i samohrane mame s nekoliko djece i još k tome nezaposlene. ženo, čuvaj posao.

    avatar

    06.11.2013. (06:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...