Komentari

gosponprofesor.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • NF

    majstori bi znali za razliku od nas uspostaviti mrtvačku tišinu

    avatar

    08.10.2012. (22:23)    -   -   -   -  

  • tičerica

    yup, nf - pritisnuli bi "mute" na daljinskom xD

    avatar

    08.10.2012. (23:44)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Da, ja sam negdje cca 2 godine nakon što sam maturirala nekim poslom svratila u svoju srednju. Majkomilaidraga koja buka i dernjava. Dok sam bila srednjoškolka nisam uopće čula taj žamor i buku, a sada bih si kosu počupala od muke.

    Još tijekom srednje sam mogla primijetiti koliko je profesorima teško, bez obzira koliko voljeli svoj posao ili bili sposobni održati disciplinu na svojim satovima. Potrebno je toliko energije i živaca. Divim se tome iskreno.

    Jedino, priča se da profesori jedini ostanu u duši mladi, baš zato jer su stalno okruženi djecom. Pitam se samo isplati li se to, obzirom na cijenu?

    avatar

    09.10.2012. (01:40)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Dobra vježbica i zanimljiv odgovor!
    Ma, koliko se god mi trudili, odrađivali nerijetko i ono što nisu roditelji, a ne samo ono za što smo se školovali, mi smo i dalje samo hrpa neradnika koja bi velike plaće, a imaju praznike cijelo ljeto!
    S tim se neprekidno susrećem pa više i ne objašnjavam :)
    Pozdrav

    avatar

    09.10.2012. (02:03)    -   -   -   -  

  • odmak

    Odlično.
    Davnih godina pokušavala sam osnovnoj školi mojih sinova od prvog do osmog razreda svake godine održati jedno predavanje o pranju zuba. Što je to kvar zuba. Kako ga spriječiti i puno drugih stvari na tu temu. Pratio me kolega sa dijapozitivima. Dakle!?
    Uvještili smo se pa smo na kraju pričali zanimljivije, ali svejedno to je bilo 45 minuta najdužeg vremena koje se činilo da traje i nikad neće prestati.
    Mislim da je učiteljski (svejedno nastavnik, profesor- vrtićke tete i koja je dobna skupina u pitanju- možda baš ne fakultet iako i tamo postoje određeni problemi) jedno od najzahtjevnijih zanimanja. Zato palac, pardon plaću gore, a nikako ne dolje.

    avatar

    09.10.2012. (17:40)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    @ kolege, šerajte :)

    @ odmak: hvala, znao sam da na tebe možemo računati.

    avatar

    09.10.2012. (18:51)    -   -   -   -  

  • blade777

    Imam osjećaj, kako odmiće vrijeme, da su profesori sve kvalitetniji i kvalitetniji, a učenici sve lošiji i lošiji.
    Smisao edukacije je obrnuti slijed: sve kvalitetniji i kvalitetniji učenici, a profesori da postanu poput uzora, vještih usmjeritelja i sabiratelja sinteze kvalitetnih mišljenja - istinski učitelji.

    avatar

    10.10.2012. (08:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...