Komentari

cerovac.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • jelen

    Dokle se on bude kandidirao dotle ćemo i mi glasati za njega i to je cijela priča o Grubišiću u politici. :-)
    A da mu je osobno teško sigurno da mu je, trebao se na vrijeme cijepiti protiv morala, dosljednosti i potrebe da služi drugima više nego sebi… sad ne bi propitkivao krive i prave putove nego bi zajedno s ovim facerima koji mu sude i on možda radosno sudio nekom zabludjelom propitkivaču savjesti :-(

    avatar

    18.09.2012. (19:25)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Don Grubišić bi napokon trebao smoći petlje sam sebi priznati da je vrijeme za pravu stranku. A uz mudro vodstvo ta bi stranka na slijedećim izborima pomela sadašnju kukuriku vlast i kokodak opoziciju.
    Na žalost, sve mi izgleda da on nema petlje završiti što je počeo, pa se postavlja pitanje zašto je započeo nešto što nema hrabrosti završiti?

    avatar

    18.09.2012. (19:29)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Za Don Grubišića sam ja glasala. Rekao je da neće uzimati plaću on ni onaj s njim, pa uzima, rekao je da će otvoriti Ured saoborskog zastupnika u Splitu pa nije, rekao je da će govoriti u Saboru i upozoravati na moral, pa nije....Don Grubišić je naprosto lažov.... još jedno razočarenje...

    avatar

    18.09.2012. (19:32)    -   -   -   -  

  • jelen

    Trebao bi zaista ustanoviti pravu stranku, program i sve po „ps“-u, ovako je ni tu ni tam… apstrakcija totalna, više je ko neki duhovni vođa nego čelnik stranke, a to nije dobar recept.
    Nemam toliko vjere u hrvatsko biračko tijelo, u doglednoj budućnosti što god se dogodilo sdp i satelite mogu pomesti samo hdz i sateliti i onda opet obrnuto, no Grubišićeva stranka bi mogla biti neki zalog za budućnost za vrijeme kada dozrije svijest za nešto drugo osim ova dva bloka koji su lice i naličje istoga i cijele vojske promašenih „trećih“ stranaka koje se pacaju u smradu vlastite irelevantnosti. To bi trebao biti dugoročni projekt ali pitanje da li je Grubišićeva karizma dovoljna za sve to jer čovjek je u politici iz „krivih“ razloga tj. ima neke filozofske ideale koji nisu uhljebljenje sebe, svoje rodbine i kumova, tak da pitanje da li će biti što od toga.

    avatar

    18.09.2012. (20:02)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    @vajra, svijest u ljudima postoji jednako kao i želja za promjenama no na horizontu nema ništa. bez obzira koja ideja stoji iza stranke, za provedbu je potrebna jaka osoba, frontman, koji će biti lokomotiva. a za tako nešto treba prvenstveno imati petlje.

    avatar

    18.09.2012. (20:16)    -   -   -   -  

  • jelen

    bocacciozg- čini mi se da on sve to dosta emotivno proživljava na osobnoj razini, nisu to dječje poluinteligentne emocije kakve i očekujemo od političara (primjer Čačić, a i Milanović nije daleko, od prošlih mi je npr. ostao u sjećanju Mladi Lav Jandroković itd…) nego duboka proživljavanja koja su i logična, pa čovjeku je većinu života struka, ako se tako može reći, bila duhovnost, a ne politika, ekonomija, pravo. Bilo bi jako dobro da smogne snage i za taj korak koji spominješ, da bude lokomotiva, ali neću ga osuđivati niti ako to ne učini niti bi ga smatrao izdajnikom ideala da se sutra povuče iz politike i podvrgne se opet volji Crkve. Mislim da je zavrijedio glas više od bilo koga drugoga, dok je glasanje građanska dužnost i dok don Gruba bude na listi ima moj glas, a ako ga na listi ne bude prekrižen listić hitnem u kutiju i bok.

    avatar

    18.09.2012. (21:05)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Ja sam svoj glas bacil na njega.
    Jednostavno zato, kaj nisam vidil nikakvog frontmena.
    Od onda, nit sam ga čul, nit vidil, do danas, jebi ga.
    Baš sam bacil glasa.

    avatar

    18.09.2012. (22:43)    -   -   -   -  

  • edo

    Sjediti u Hrvatskom saboru i uvjeravati okolinu da to nije bavljenje politikom - to može tvrditi samo debelokoži političar. Problem je samo što je Hrvatska za sada sekularna država i nije moguće sjediti na dvije stolice, i svećeničkoj i saborskoj. Uz profesionalne jebivetre koji već 21 godinu sjede u Saboru, sad im se pridružila i nova svita politikanata i frazera - jedan izgnani svećenik, jedan propali sindikalac i pajdaši osuđenog ratnog zločinca. Što je sljedeće?

    avatar

    18.09.2012. (22:52)    -   -   -   -  

  • teuta

    Iako nisam vjernica, smatram da u Saboru mogu i morali bi djelovati oni koji rade za dobrobit cijele Hrvatske, bez obzira na vjerska uvjerenja, "boju kože" itd. Nažalost, takvih nema u našem Saboru, zasada. Čast iznimkama ali oni samo potvrdjuju pravilo. Uvijek sam bila tog uvjerenja i tada u bivšoj Jugi.
    Sve mi se čini, iako takvih ljudi ima, da Sabor ne želi takve ljude više im odgovaraju neki drugi a zna se koji su to.

    avatar

    18.09.2012. (23:56)    -   -   -   -  

  • blade777

    I ja se radujem, što nakon toliko vremena, napokon imamo u Hrvatskom saboru, čovjeka od naroda, a koji nikada neće iznevjeriti narod.
    Jedino što mogu izreči; taj istinski narodni zastupnik, dok god živi, ima moj glas.

    avatar

    19.09.2012. (07:19)    -   -   -   -  

  • Ema

    Svećenik je svećenik i to treba biti. On ima svoj poziv.

    avatar

    24.09.2012. (17:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...