Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Astrotrain

    Ignisse, stvarno me oduševljava ceo tvoj blog koji pratim već par meseci, i zamolio bih te da daš svoj komentar a možda je dobra tema za ceo jedan blog unos sledeća situacija koja je ovde u Srbiji pravi hit.

    Veliki pozdrav!

    http://www.youtube.com/watch?v=mgfGajaY-T4

    avatar

    17.09.2012. (22:55)    -   -   -   -  

  • -

    Nevjerojatan profil. Ali ako su i druge oko nje takve, očigledno dotična gospođica (ili gospođa?) smatra kako je prosječne mase, "plus size" kako je novi PC fad.
    Zanimljiv je komentar ove video blogerice, podsjetio me na tvoj post o preživjelim s Titanica...
    Feminism and the Disposable Male
    ...koji sam pronašao sljedeći njen komentar Roissyjevog posta:
    Transcript of "Men not marrying? How deep does "the problem" go?"
    Men not marrying? How deep does "the problem" go?

    avatar

    17.09.2012. (23:47)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Astrotrain: hvala puno! Drago mi je čuti da sam čitan i izvan ovih granica.

    Uoči kako s čežnjom gleda u nju dok ona priča... koje držanje... geeky, opuštena ramena... apsolutno nema šanse s njom... ah, a jadničak :( Svejedno, ne mogu baš da ga opširnije komentiram kada ne znam koji je njihov prijašnji odnos.

    Pozdrav!

    p.s. kome se ne gleda njen pokušaj svađanja sa žirijem, samo prevrtite na 6:45 za glavnu scenu.

    @-: hej, tehnički gledano će jednoga dana ona biti "prosječna"! Naposljetku, prosjek se povećava kako se povećava masa svih ili dijela njegovih članova...

    Kao što primjećuješ, "man up" horde su u RH vrlo snažne, tako da ću definitivno još pisati o toj temi.

    avatar

    18.09.2012. (11:43)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @ Astrotrain

    Igniss je vrlo dobro opisao tog mladica iz videa. Ja dodajem da nema apsolutno nikakve sanse da je taj tip iz videa ikada poljubio tu djevojku ili da ce to ikada uciniti prije njezine 35. godine (ako ikada), a da ne govorim da nece uspjeti bilo sta vise od poljupca s njom napraviti. On sa njom nema nikakve sanse.

    Pazi sta ona govori:
    “Svaka bi ga majka za zeta pozeljela.” – Svaka majka, ali ne i ja.
    “On je jedno divno stvorenje.” – Stvorenje je imenica srednjeg roda. Dakle, nema cak niti spol.

    Ovo je primjer koji odlicno ilustrira zasto je jako glupo biti prijatelj s djevojkom za koju imas romanticna/seksualna osjecanja. To jednostavno ne radi. Tocka.

    Posve je u redu da imas prijateljice, ali pod uvjetom da ti one pasu samo kao ljudi i da s njima ne zelis spavati ili biti u vezi. Takvo prijateljstvo moze onda odlicno funkcionirati (to je i moj osobni primjer). Imati prijateljicu ima i svojih dobrih strana, povrh toga da imas osobu s kojom se razumijes na prijateljskoj osnovi: ona ima svoje prijateljice koje mozes upoznati, ona moze biti odlicni “wingwoman” (preselekcija), i moze ti dati savjete kako kupiti odjecu koja ti dobro stoji ili kako privlacno dekorirati stan (ako si na polju estetike, kao mnogi muskarci, malo zakinut).

    Ali, ako ti se djevojka dopada kao zena (zelis s njom biti u vezi ili ti je seksualno privlacna), onda je vrhunski idiotizam pokusati biti s njom prijatelj s ciljem da se zadrzis u njezinoj blizini tako da joj mozes pokazati koliko si ti super/odlican/puno bolji od kretena koji joj se udvaraju, te da ce ona sve to uvidjeti i onda ti jednog dana pasti odusevljeno u narucje i biti tvoja. To je samo jedna gorka iluzija. A realnost je da ces slusati njezine jadikovke kako ju je frajer s kojim trenutno spava ili je u vezi ne postuje, kako je kreten i “zasto on ne moze biti tako dobar kao ti.” Jer ti si “dobar” – pa “svaka majka bi te za zeta pozeljela.”

    Prema tome, ako neku djevojku pitas za dejt (tj. neces ju pitati, nego ces tome drukcije pristupiti, ali pisem “pitati” jer je to konvencija), a ona ti odgovori da joj se dopadas kao prijatelj, tada se sjeti da si musko pa ovako odgovori: “Imam dovoljno prijatelja. Nisam zainteresiran.” Okreni se i odi. To je jedino sto mozda moze upaliti. Sve drugo je glupost.

    avatar

    18.09.2012. (19:39)    -   -   -   -  

  • Astrotrain

    @Igniss
    @Vuk

    Naime, postoji uvodni deo koga nema u ovoj verziji videa, gde se saznaje da su se upoznali tako što on prodaje na kiosku valjda a ona htela da kupi Bingo/Loto šta li već, pa su tako krenuli u komunikaciju no nije to ni toliko važno.

    Ja ne znam da li vi niste hteli da budete suviše oštri, ali meni se ovde čini da on ima i problema malo drugačije vrste (možda i neku vrstu blagog mentalnog hendikepa ili pak neke patološke naivnosti koja se graniči sa istim) a da je ona zapravo ili :

    1. totalni ženski egomanijak koji to bezdušno zloupotrebljava.

    ili

    2. ni ona nije sasvim „svoja“.

    Naravno, da ne postoje takve sumnje, ovo bi bio „samo“ klasičan primer (i to javnog) „friendzoniranja“. (ouch!) :)

    avatar

    18.09.2012. (21:23)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Astrotrain: svakako sam i ja pomislio na... uhm.... hendikep. Ali ne znam, ako je biti Beta ili bez dovoljno samopoštovanja hendikep, onda je barem polovica populacije retardirana. Zato ga ne želim previše kritizirati, iako ću ga naravno rado navesti kao primjer svega što ne treba raditi.

    Ako su se tako upoznali onda hej, možda nije uspješan ali barem je rekao nešto! :P

    Novi post:
    Ženomrzstvo kao ženska osobina

    avatar

    19.09.2012. (14:06)    -   -   -   -  

  • -

    Ona je već napola M, bez obzira na atribute Ž ljepote. Prilično slično Ž ponašanju u USA, što kaže @Vuk?
    Nisam odmah shvatio kako je nježni glasić zapravo njegov, mislio sma kako je to još uvijek ona ili njena frendica. Što bi ju moglo privući kod njega kad je lik sav nesiguran?
    Vidi li ga kao nekog kvazi-"best gay boyfrienda", neutraliziranog hetero tipa (i vjerojatno djevca) koji se odrekao svojih nagona i podredio sve njoj?
    Ili ga je stavila u ulogu osobnog ljubimca, "stvorenja" kako ga naziva, koje skače na njezin mig i raduje se gospodarici jer mu je, eto, posvetila par minuta pažnje?
    Što je lik uradio od sebe, strašno nešto. Ona radi ono što joj dopušta, ne izgleda mi Ana nešto posebno zlobno ili prepredeno. Ne misli valjda kako će joj ulizivanjem i submisivnošću postati nešto više?

    avatar

    19.09.2012. (18:05)    -   -   -   -  

  • Astrotrain

    Konačno sam došao do celog snimka, uključivši početak koji mnogo toga objašnjava. Kad saberem sve okolnosti, na kraju mislim da je ženska očigledno sve savršeno dobro osmislila kao sopstvenu promociju, manipulacija dostojna vrhunskih majstora! Svaka joj čast zaista! Ona je čak i navodnu „raspravku“ sa žirijem iskoristila ne bi li „ukrala“ još koji sekund svog boravka na televiziji. Savršeno!

    On je, sa druge strane, samo ono što bi se u modernom vojnom rečniku nazvalo „kolateralna šteta“, a u Ignissovom rečniku „nedužna omegica“ ili tako nekako. :)

    http://www.youtube.com/watch?v=pFQEF3vfses

    avatar

    19.09.2012. (22:46)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Vrlo je detaljna, svaka čast :D Nedužna omegica je točan izraz!

    Novi post: Hrčak mjeseca: rujan 2012.

    avatar

    21.09.2012. (10:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...