Komentari

navijachajduka.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • ante smokvica

    uz dužno poštovanje i za rešpekt prema hajduku
    ča je ovdi napisano a da se nezna, ča je novo. di su istraživanja, pregledi, kantuni, periferije, šporkice .
    ovo gori napisano i sa,zr, i ostali znaju, pa napišu okolokole.
    ovo se raspravlja na portalu sd godinama, pa sad još triba i ovdi. pa još postavit reklamu nu dođi i pročitaj.
    ala

    .......
    mafija, ddržava pa sve nadoli. balun - lova, kladionice, menađeri, platimi.
    klub. - prodane duše, novcoljupci.
    napiši kako tata nema kuvertu za sina u tičima i mali ode u zg ili bilo di drugdi. kako onda tako i sad, pa uništavanje kluba zbog staroga placa i zamišljenog šoping ventra sa podtemnon garažon u srcu grada. lova, mafija, prisidnici, gradonačelnici, župani, pi z de materine. svi su skupa, s r t i muljat, samo in je lova sveta.
    držite glavu u pržini i pitajte se kako ovo, kako ono. zašto ovo, ono?
    eto zašto: profit. i svako ko se nađe na putu mora bit kirurški odstranjen, da nema ni primisli o nekakvin repovima (pitajte kirurga).
    profit i oni koji ga tražu od doba rata, kurcen priko pogače prodavat strano nama OVOD, a ne pripoznat istinske vridnosti i kulturu življenja, pa usput i profitirat. ne nego odman biljune isparznit iz žepa slipaca, koji spavaju i odaju polumrtvi prema konačnon cilju - kapsilu.
    pisat o vlasništvu, o potribi igrališta sa tribinon iza branke a ne atletske staze, o navijačima koji bi istresli govna iz gostujuče momačadi, da stoju uz teren. ne sve je obrnuto.
    ha, i šta je tu novo.
    nova budala koja se uvati na baaketinu, a pauk je siše živu.
    nadan se 23.9 če bit radikalna promjena. možda se ništa neče prominit, jer onima gori nikakvo bolje ne paše nego status quo i mazanje svime i svačin.

    ---------
    nakraju ču citirat pokojnoga Cyrus-a:

    Can you caunt, suckers?!
    I say the future is ours.....
    if you can count!

    .....................
    Naprid Bili

    avatar

    15.09.2012. (02:30)    -   -   -   -  

  • Zungul

    Pozdrav hajdukovcu Armandi!
    Tocno kako je i "smokvica" napisao.Tisuce i tisuce puta ponavljani tekstovi i zalopojke,kao pokvarena ploca....i naravno,sve ce i dalje ostati isto.
    Moje misljenje je da "promjenu" moraju uciniti ...NAVIJACI...TORCIDA!..
    a ne netko iz Hajduka.Iz Hajduka to nitko ne moze napraviti,jer su to uglavnom ljudi,koji samo simpatiziraju Hajduka iz kojekakvih razloga,pa ga dugo nisu pratili iz tko zna kojih razloga,ali u svakom slucaju,vole bilu boju....onako,pomalo...diletantski.Oni su pravnici,ugostitelji,trgovci...dokazani u svojim bransama i na svojim poslovima...ali Hajduk,Hajduk je nesto drugo...
    I HAJDUK JE PUNO,PUNO VISE !
    Navijaci Hajduka,Torcida,jedino ona to moze,isto onako kako je i proslavila 100.rodjendan...sva druga ocekivanja su iluzorna!!!!
    Do tada...nacekat cemo se....i slijede novi proglasi,peticije,kukanja i zalopojke...a lopovi su jos jaci,jos mocniji,a mi sve slabiji...venemo...sahnemo...i ovisimo o tome jeli se Rico ustao na lijevu ili desnu nogu...ili hoce li tamo neki redikul podici ili ne ruku ...
    ...ZA SPAS ILI SMRT NASEG HAJDUKA !!!!!
    Malesu svaka cast...ali...on je visdio da nema s kim....
    Radosevic je prelijepa prica,da bi trajala.....MAMIC-MAFIJA ce vec nekako naci nacina da ga "poklopi"...neka mafijaska spletka ce biti...samo ostaje da se vidi koja.A mislim da necemo dugo cekati.
    (evo,izisla prva...da je mali rasist...u sledecoj epizodi vjerojatno ce biti i silovatelj...) .
    Zato i ja cekam 23.09.!!!!
    Ja necu nikoga citirat,ni zivog ni pokojnog...samo se nadam da nas mafijas nece upokojit....mislim da mu je osim vlastita dzepa,to najveci cilj....a on je u ovakvoj drzavi sve svoje ciljeve do sada ispunio...kao i zloruka prorocanstva.
    HAJDUK ZIVI VJECNO !

    avatar

    15.09.2012. (09:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...