Komentari

missillusion85.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • NF

    i ja sam, sad mislim da su neke bile antologijske ali su potpuno lažne iz današnje perspektive, ne bih želio da me kao pozitivca pamte u povijesti :P

    avatar

    13.09.2012. (07:43)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    I ja sam nekoliko puta mislio da sam na nekim prekretnicama, spalio bih pjesme, papire, pisma, fotografije, jer, smatrao sam, ceka me nesto bolje, ali nista se ne bi promijenilo.
    Onda je doslo do toga da, ne svojom voljom, ostanem bez proslosti, da nestane sve napisano, fotografirano, cuvana pisma, neposlana, tada sam zalio za tim...
    Nesto kao kad mi ovih dana nije bilo bloga, nekoliko puta sam pomisljao odustati od njega, ali kad mi se ucinilo da je on odustao od mene, bilo mi je zao...

    avatar

    13.09.2012. (10:14)    -   -   -   -  

  • Odsutnost matične ploče

    Poseban talent, još ako si ekspert...

    Žalim za uništenim pjesmama, kad stradaju riječi koje nisu krive, u katarzama sve izgori (dok nije postojao delete, opus se palio), i što treba i ne treba.

    Maslačak je dobra biljka. Imati maslačkovu haljinu želja je djevojčice, koristit ljekovitost maslačka traži odraslost.
    Sretno u opipljivom, držim ti palčeve :)

    avatar

    13.09.2012. (10:29)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ja sam i prije trenda američkih filmova imala izmišljenu prijateljicu Marinelu. Kako je se dugo nisam sjetila, baš mi je drago da si mi ju ovim tekstom malo izvukla iz prošlosti. :) A uništiti čitav svoj opus (kako sad pretenciozno zvučim)... hm, ne bih mogla. Ne iz neke samodopadnosti, već sam sa svakim svojim crtežom ili tekstom provela neko vrijeme, družila se, ulagala, a to me nekako asocira na prijateljstva kojih se također lako ne odričem pa ne bih mogla ni ovoga. :)

    avatar

    13.09.2012. (11:37)    -   -   -   -  

  • Wall

    nas nekoliko pod jednom zajedničkom kožom, svim svojim krhotinama, zubima, opeklinama...dobro koegzistiramo s ovom pameću; ne pokušavamo orwellovski mijenjati prošlost, uljepšavati je, ne tražimo vremeplov, ni vremenske policajce (daj, zadrži ga, da ne napravi onu glupost!). ako na vrijeme odustaneš od sinkronizacije 'mlade','starije' i 'današnje tebe' (uzaludno, nemoguće, a i da uspije, to bi tek bila šizofrenija), vremenom komotno živiš u podstanarstvu sa svim tim svojim prošlim, ali neumrlim facama. nekad pričaju urnebesne priče, nekad zaprepaste, postide...ali sam sretan da su postojale, postoje...

    avatar

    13.09.2012. (11:53)    -   -   -   -  

  • tessa k od tesara

    kako volim tvoje pissanje, kad nolje od mene pišeš o nama...

    avatar

    13.09.2012. (12:55)    -   -   -   -  

  • Neverin

    saboteri su elitna postrojba :)

    avatar

    13.09.2012. (15:37)    -   -   -   -  

  • missillusion

    @NF, svojedobno su ipak bile autentične. Ali, kužim poriv. :)

    @Sredovječni, ja sam od svog bloga odustajala kriminalno mnogo puta. Fotografije čuvam, s njima postupam čak i s više strahopoštovanja nego s riječima.

    @Odsutnost matične ploče, ja sam zapravo kukavica, nikad nisam ništa obrisala ni spalila, uvijek imam back up, zato sam bila tužna i ljuta na njega, ali me zanimalo kako se to napravi uopće.
    Hvala na palčevima. :)

    @Kinky, ja sam ih nadoknadila virtualom. :D Iako je to naravno poluironično rečeno na svoj račun jer i to je stvarno, nismo botovi. :)
    Kužim te oko opusa, posve. ;)

    @Wall, ponekad ih idealiziram, te prošle sebe, ponekad se svađam s njima jer su trebale dovesti me možda na neko drugo mjesto, ali sve u svemu ipak mi se čini da ih polako počinjem shvaćati. Samoprijekor uvijek ostaje negdje u pozadini, nekad je glasniji, nekad tiši, ali barem više nije jedina emocija.

    @tessa, samo uzvraćam. ;)

    @neverin, lijepo rečeno :D

    avatar

    13.09.2012. (18:34)    -   -   -   -  

  • dubinama

    sve nestaje, ali ipak ostaje zauvijek tu negdje
    u nama, oko nas, na nama, pred nama
    dišemo to prošlo i hranimo se time a da toga i nismo svjesni...
    tako je i sa riječima, tako je i sa pjesmama, onim izbrisanim posebno
    moramo priznati...sve je u nama
    mi smo nepresušni izvor nestalog vremena....

    avatar

    17.09.2012. (00:06)    -   -   -   -  

  • Sarah Bernardht

    Mislim da se sabotiramo bezbroj puta u životu. Jedino tako možeš krenuti iz početka. Iz početka? Okej, praviti se da krećeš iz početka, neopterećeno i lagano poput maslačkove haljine. Često puta sanjam vatru. To su moji piromanski afiniteti. Nekog smiruje akvarij s ribicama, rijeka koja teče i odnosi sve, beskrajno plavetnilo ravnodušja budućeg.
    Mene nadahnjuje vatra, njeni plamičci koji bi mogli zauvijek uništiti tragove, privid početaka. Ono kao, nešto sam naučila.i nije mi neophodan balast prošloga. Sažvakala sam ga, iza je, dobro je.
    Još balansiram ko velika, mala.
    I vjerujem da će me budućnost iznenaditi.

    avatar

    19.09.2012. (00:19)    -   -   -   -  

  • Toni M

    Kao uvijek, prepuna opipljivih, prepoznatljivih, živih detalja.

    avatar

    19.09.2012. (14:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...