Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • peljesac

    koji jadnici,suica,braco milosevic,barba luka,idiot do idiota.

    avatar

    09.09.2012. (15:00)    -   -   -   -  

  • YEEE

    oni koji izdase i prodase sve a napunise dzepe sebi protestiraju protiv onoga sto su sami napravili i podpisali ,E MOJ ZAMANTANI NARODE ,

    avatar

    09.09.2012. (17:05)    -   -   -   -  

  • Edip

    Onaj što je potpisa predaju škoja nije moga doć.

    avatar

    09.09.2012. (17:12)    -   -   -   -  

  • otok

    jos da je dosa cacic ,vesna jos kompletnija ekipa idiota

    avatar

    09.09.2012. (20:01)    -   -   -   -  

  • YEEE

    ista je to gamad,briga njizi za trupine i za mostove ,vrana vrani ne kopa ociju ,da se ne zavaravate ,

    avatar

    10.09.2012. (03:51)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    bez uvrede ičijoj redateljskoj maštovitosti, idejama i lokalpatriotizmu, ali konkretan veličanstven doprinos razvoju Neretve bi bio dovršiti zadnjih 10km ukradene (opljačkane) autoceste od Vrgorca do Ploča. ovo spontano događanje naroda promašuje smisao, adresu i vrijeme. ali druga lokacija nije toliko razvikana, pa fotke ne bi bile atraktivne, a ni face zapažene, zar ne.
    u tom i svakom drugom smislu, barba Lukin apel s mjesta zločina, da se završi most, kojega on i njegova vlast nisu namjeravali (niti bili u stanju) izgraditi, je najblaže rečeno - gadljiv. jer ga upućuje baš on, baš u ime lopova koji su se omastili nedovršenim i basnoslovno skupim projektima, baš sa pet puta otvaranog i zatvaranog lažnog gradilišta pelješkog mosta (odnosno klasičnog mjesta HDZovog lopovluka). ovako, još jednom pred lokalne izbore, licemjerna politika odnosno licemjerni političari (lopovi) bestidno i prljavo igraju na sentimente i očaj prevarenog naroda kojemu prodaju rog pod sviću. sve pod krinkom busanja u domoljubna prsa.

    avatar

    10.09.2012. (10:51)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Politiku neću komentirati, ali ostatak autoceste od 10-ak km hoću.
    Koliko znam ostatak autoceste Vrgorac-Ploče se planira završiti do kraja iduće godine.
    Također se radi i na čvorištu Mali Prolog, odnosno Čvoru Metković. Taj dio se također radi u fazama.
    Međunarodni granični prelaz u Novim Selima će biti gotov do kraja ove godine

    avatar

    10.09.2012. (11:53)    -   -   -   -  

  • peljesac

    barba luka navija za most jer su on i jegovi ortaci kupili zemlju na peljescu di trasa prolazi a ove budale,ladjar i ostali idioti idu sa zastavama i pjevaju uz thompsona koji je duzan drzavi milijon i po kuna poreza,nema ludjeg naroda od hrvatskog,sto ih vise kradu budale jace aplaudiraju.

    avatar

    10.09.2012. (12:29)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    do kraja iduće godine veliš? ostvarilo se dablogda. ali iskustvo nas naučilo drugačije, pa sumnjam. jer isti su rok (do kraja iduće godine) najavljivali i prije dvi, tri, četiri i pet godina. u međuvremenu farbanje papilo lovu i vuk izija magarca. što se graničnih prijelaza tiče, njih diktira EU (Schengen) tako da tu kašnjenja neće biti, jer ih ne smije biti.

    avatar

    10.09.2012. (13:34)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Modesti takav je plan. Obično te planove uzimam s oprezom, ali izvođaču radova su odblokirani računu,a u državnom proračunu su osigurana sredstva za tu dionicu, tako da je ipak realno očekivati (iako se u nas nikad ne zna :-)
    Bit će o toj temi u dogledno vrijeme i članak

    avatar

    10.09.2012. (13:46)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    već znaš kako to u nas ide, opeklo nas i previše puta, pa sad pušemo i na hladno. stoga, vjerovat ću kada vidim. neka oni to konačno izgrade, pa će biti razloga i za hvalu.

    avatar

    10.09.2012. (14:02)    -   -   -   -  

  • vesna

    Hrvatska bila ona na sjeveru ili jugu ili istoku ili zapadu je zaslužila da bude 1 cjelina.

    Možda je most skup, možda ima drugio rješenje, nije važno, ali je važno da ne moram pokazivati putovniku na putu do Dubrovnika !!!!!

    Želim putovati svojom zemljom bez putovnice ! Bez carine, bez kontrole itd itd. Ovako ispada kao da je Du grad za sebne i kruzere ...

    avatar

    10.09.2012. (14:24)    -   -   -   -  

  • YEEE

    pa kad je barba luka kupija zemlju na drugu stranu peljesca koju su mu hdz lopovi namistili a dubrovcani prodali turcin izlaz kod neuma ,NEKA ZAJEDNO INVESTIRAJU U IZGRADNIU PELJESKOG MOSTA, a ovdje je ,napis ,,,peljesac,,,, odnosno njegov komentar opsezan i objasnjava zasto je hrvatska u ovon situaciji ,i misto da se odgovorni za korupciju i kriminal kao barba i drugovi pozovu na odgovornost i odgovaraju krivicno ,oni vas lukavo infiltriraju i kupe profite,a vi sa njima idete i demonstrirate , NARODE MOJ BLAGO MOJE ,

    avatar

    10.09.2012. (15:22)    -   -   -   -  

  • svoj

    Možda je narod i blesav, ali on najviše pati kad ide u DU, onaj tko putuje iz Neretve u DU još kad nekoga vozi u bolnicu zana koliko vrijedi i koliko mu treba most. Kad se na GP čeka ljeti sat vremena i malo manje na drugoj strani i opet tako nazad sve skupa otić u DU i nazad je samo čekanja i izgubljenog vremena na GP 3-4 sata. Političari to neosjete, oni putuju avionom i najščešće o našem trošku. Nekome će sigurno dobro doći most jer će mu porasti cijena zemljišta ali običnom narodu to nije važno, most je neophodan i treba se napraviti. Niti jedna zemlja na svijetu nebi se toliko lomila oko toga, pa i one na koje se često pozivamo da su napredne i demokratske, izgradili bi oni most sve da je na drugoj strani obična morska hrid kada treba spojiti svoja dva dijela!

    avatar

    10.09.2012. (15:44)    -   -   -   -  

  • doktor

    tko još viruje politicarima?

    avatar

    10.09.2012. (16:03)    -   -   -   -  

  • Mato

    Da je HDZ osta na vlasti most bi bija davno gotov.

    avatar

    10.09.2012. (17:56)    -   -   -   -  

  • peljesac

    da je HDZ osta na vlasti ne bi vise bilo hrvatske jer bi pokrali i ovo malo jada sta je ostalo,najace su ove budale sta djuskaju na thompsona i vicu zivila hrvatska a on pun love a oni nemaju za kruva,daboga takvim idiotima jos gore bilo.

    avatar

    10.09.2012. (18:59)    -   -   -   -  

  • Mato

    Nisi valjda ti gosp. "peljesac" doslovno shvatio moj komentar? Ja mislim da nema normalnog čovjeka koji ne zna da je HDZ najveća elementarna nepogoda za Hrvatsku i njene (poštene) žitelje. Njih mogu pravdati samo lopovi kojima je dobro ili totalno glupi i zatucani ljudi. To su oni koji slušaju Thomsona, Matu Bulića i Cecu Veličković.

    avatar

    10.09.2012. (19:20)    -   -   -   -  

  • peljesac

    mato apsolutno se slazem..

    avatar

    10.09.2012. (20:00)    -   -   -   -  

  • patriot

    Kad vidim spodobu Bebića i Co., i kad premotam film unazad, pomišljam da su on i ona cijela garnitura sa Sranjom na čelu bili incijatori mazanja meda (plaća 2000 DEM) oko usta (glupom) Hrvatskom Narodu, i projekta i inženjeringa „Domovinski rat“ samo sa ciljem da se opljačka Narodna imovina.
    Sranjina porodica za deset godina njegove vladavine, od skromnog načina života postaje jedna od najbogatijih u Hrvatskoj. Bebić ni sam nezna koliko se lopovštine nakupilo pod njegovim krovom.
    Sada bi HDZ-enjare glupom Hrvatskom narodu Pelješki most prodavali na cente. Opet su skontali neku mogućnost pljačke. Da je netko drugi, čak bi i podržao tu inicijativu.

    avatar

    10.09.2012. (22:02)    -   -   -   -  

  • YEEE

    DEMONSTRIRAT SU TREBALI nereyvani i drugi sve do dubrovnika,1999 kad su ZNA SE ,ADZ LOPOTINE predali hrvatsku teritoriju ,avnojske hrvatske ,sarajevu ,a sad pivajte ,SAD JE KASNO DA SE KAJEN ,POSLIE J,,,,a nema kajanja ,

    avatar

    11.09.2012. (04:20)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Ti si Patriot kivan na Hrvatsku drzavu samo sto to neces izravno reci. Sada su na vlasti oni koji misle i rade kao i ti, pa sto cekaju, zasto lopove ne strpaju u zatvore i otmu im sve sto su pokrali. Svaki dan nova optuzba protiv Sanadera, a ja mislim poslije svih dokaza o njegovom kriminalu on ce se izvuci neokrznut. Sud ce se voditi toliko dugo da ce se njegov kriminal proglasiti zastarjelim. I sve kriminale u Hrvatskoj ti bi lako podnosio da ti u oku nije trn a to je Hrvatska drzava. Jeli tako Patriot? Ti si sigurno patriot ali sigurno ne hrvatski.

    avatar

    11.09.2012. (08:29)    -   -   -   -  

  • klek

    pavelica pamtimo i po tome šta je proda dija hrvatske a pamticemo i pusicku

    avatar

    11.09.2012. (12:47)    -   -   -   -  

  • Bozo glupan!

    Ne smijemo zaboraviti da je nekima stalo da je dubrovnik odvojen od Hrvatske. Kako bi ga lakse sebi prisvojili. Ima jos onih i u samom hrvatskom Dubrovniku koji jos uvijek mastaju o dubrovackoj republici. Nikada to ne smijemo smetnuti s uma! Nikada!

    avatar

    13.09.2012. (15:04)    -   -   -   -  

  • Jerko

    Eto i nas na balvanu ubrzo vec smo blizu Otranta.

    avatar

    19.09.2012. (13:47)    -   -   -   -  

učitavam...