Komentari

malenazvijezdice.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • emocija

  Ovisi o količini emocija, netko je jednostavno emotivniji, netko manje, iako... rekla bih... majke, pa i očevi su posebnim sponama vezani sa svojom djecom. Nije to samo ljubav, tu je i osjećaj pružanja zaštite, brige.. sve do kraja njihovog života, neovisno o godinama.Emocije postoje kod svih samo ih iskazujemo na različite načine.Netko će djelovati hladno a u sebi kipi, netko to mora dijeliti s drugima. Slažem se međutim s konstatcijom da drugima brzo dosadi tuđa bol i žalost. No ja sam to povezala s bojazni i strahom da se to i njima ne desi. Ne žele razmišljati, ne žele dijeliti, ne žele se povezivati. Egoizam doba u kojem živimo.

  avatar

  02.10.2012. (21:20)    -   -   -   -  

 • Stelina mama

  Slažem se i ja s tim da drugima brzo dosadi tuđa tuga.. na žalost i osobno sam to osjetila.. ima ljudi pred kojima više uopće ne smijem pričati o Steli.. o tome koliko mi je teško bez nje... jer iako ne pričamo o tome svaki put.. i onaj deseti kad se dotaknem toga ispada kao da je to stalno.. tako da jednostavno moraš prestati.. jer nema smisla.. "najbolje je zaboraviti".
  Jer ja nemam ništa novog za reći o svojoj Steli.. mogu se samo vraćati na ono što je nekad bilo.. ili jednostavno šutjeti.

  avatar

  06.10.2012. (13:28)    -   -   -   -  

 • ivana

  šaljem ti zagrljaj draga sandra....

  avatar

  06.10.2012. (17:59)    -   -   -   -  

 • Maja

  DRAGA GOSPODJO SANDRA, PROČITALA SAM VAŠ BLOG.. I NEKOLIKO PUTA..MISLILA SAM DA ĆU NAĆI PRAVE RIJEČI. NISAM. BESKRAJNO MI JE ŽAO.. MOGU SAMO PRIMJETITI DA STE DIVNA MAJKA. POZDRAV I ZAGRLJAJ IZ SLAVONIJE.

  avatar

  14.10.2012. (13:50)    -   -   -   -  

 • Rada

  Draga Sandra, mnogo puta sam dolazila na Vas blog i vise puta pokusala nesto napisati, ali sam na kraju sve izbrisala.
  I ja sam jedna majka koja je izgubila ono najdraze, svoje djete. Nas je
  pobjedila bolest. Krajem ovog mjeseca ce biti pune cetiri godine. Nama
  kojima su nasa djeca jos uvijek tako ziva u sjecanju to ponekad izgleda tako kratko dok nasoj okolini, pa nazalost i nasoj blizoj rodbini to djeluje kao da je bilo odavno i vise i ne pitaju kako se nosimo s tim? Topli pozdrav. Rada.

  avatar

  17.10.2012. (18:49)    -   -   -   -  

 • Antonijina mama

  Vama se približava tužna godišnjica, a meni Antonijin 21. rođendan. kako izdržati ovo, a kako dalje? Pa opet Božić, Nova godina, rođendani, godišnjice..... Grlim te i mislim na naše mile i drage

  avatar

  27.10.2012. (19:27)    -   -   -   -  

 • Stelina mama

  Nema načina.. tj. nema rješenja kako izdržati.. mi više ne hodamo kroz život već se vučemo na koljenima.. nema dizanja više.. ako samo i pokušaš već se nešto nađe da te baci na njih ponovo.. mene to prati već šest godina.. i ne vidim načina da prestane.. stalno nešto čekamo.. a ne znamo zapravo što više. Često mislim na tebe Miro.. i na Katarinine roditelje.. Paulinine.. Leonardine.. i svih naših anđela..

  avatar

  27.10.2012. (21:35)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...