Komentari

jeremija30.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Tiana

    uživala ..:D

    avatar

    19.08.2012. (12:10)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Sinoć sam vodila sličan razgovor s bratom (inače rođenim,ali i školovanim filozofom) uz čašicu vina i branila tezu identičnu tvojoj,hihi mislim da smo se poslužili i istim primjerom...pa mi je današnji post odmah nabacio osmjeh na lice zbog zrcalnih misli;)
    Pa ne mogu ni završiti ovaj komentar bez da te citiram
    Woodstock živi negdje u meni svojim tajnim životom....živi kao ideja da je drugačiji svijet moguć.
    U glazbi ne da uživam nego je 3.put puštam:)

    avatar

    19.08.2012. (13:41)    -   -   -   -  

  • Milion pages...

    Ajme super slike. Ova prva kao flyer je stvarno super.
    Hvala na pozitivnim komentarima za prošlu pjemsu

    avatar

    20.08.2012. (11:11)    -   -   -   -  

  • Potok42

    Utopije su kapitulirale pred idejom o multikulturalizmu. Utopije su prestale zanimati ljude nakon neuspjeha prosvjećenosti. Ljudi imaju toliko raznolikih lica i interesa da je nemoguće postići utopiju bez ukalupljivanja/nasilja. Ali, težnja k utopiji (kao silazak iz Kafkinog Dvorca!) je odveć ljudska; stalni je mentalni pravac k zadovoljenju. Partikularna rješenja koja ti predlažeš vs šogora romantična su egzotika.

    Woodstock da kao muzika, kao predah, kao dodir braće i sestara na polju ljubavi, ali ne kao trajni model življenja koji je u svojoj osnovi parazitizam.

    avatar

    21.08.2012. (08:21)    -   -   -   -  

  • Floyd Pepper

    @Plicak....sister golden hair.....znao sam..:)

    @Nisa...hej.... drago mi je da si se vratila....pa da....otkako sam krenuo pisati blog....imam taj neki osjećaj....povezanosti s nekim ljudima....ne mogu to opisati....hehe...siguran sam da je brat bio na sto muka...:)

    @Milion pages...pišeš tako lijepu direktnu poeziju...tako blisko onome kako je ja doživljavam...hvala tebi...

    @Potok.....ma mislim da je u osnovi svakog nasilja strah....i niti jedna nasilna revolucija nije uspjela upravo zbog nasilja....samo je jedan režim zamijenio drugi....dok su odnosi u biti ostali isti...nekada smo imali robove....danas su to radnici....slika svijeta je uvijek ista....ali danas je znanost....fizika prednjači u tome....... sve bliže otkrivanju onoga što je Jung prozvao "kolektivnim nesvjesnim".....polja kojim smo svi i sve nerazdvojno povezani....i ako bi saznanje o tom polju bilo osviješteno .....onda mislim da je slijedeći evolutivni skok samo tren daleko.....nekada je i put na mjesec bio ezoterija....a Woodstock je danas neponovljiv....upravo zbog razine straha među ljudima....makni strah i dobit ćeš slobodu....parazitizam...?...zbog čega...?

    avatar

    29.10.2012. (13:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...