Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • borivoj

    Riješenja na pomolu...

    http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/316-t he-world-peace-invitation-and-release-of-technology

    avatar

    16.08.2012. (08:08)    -   -   -   -  

  • borivoj

    “COVJEK NE SAMO DA PROSTO POSTOJI, NEGO SE UVIJEK ODLUCUJE KAKAV CE BITI NJEGOV ZIVOT I STO CE POSTATI U NAREDNOM TRENUTKU”. Viktor Frankl





    Dragi prijatelji,
    Duhovna vjezba otvaranja sirokih vrata srca je sredisnja teznja danasnjeg tihovanja. U formi savjetnika pjesma iz „Bijele kule” nas vodi kroz raznolike primjere pomoci bliznjima. Finale pjesme je maksima kao zivotni putokaz:





    49. NEKA SE TVOJE SRCE GANE

    Neka se tvoje srce gane nad bolom onih,
    koji ne znaju osjetiti bol,
    zbog udarca, kojega zadase drugima.

    Neka se gane nad tjeskobom onih,
    koji od straha sve rade naopako,
    pa napadaju tamo, gdje bi morali braniti.

    Neka tvoje srce bude sire od uskoce,
    kojom se stite od vlastite nade,
    da ce biti prihvaceni takvi kakvi jesu.

    Neka tvoje srce pronikne masku lava,
    iza koje cuci uplaseno zvijere,
    i krijesti, a rado bi gukalo.

    Neka tvoje srce otvori siroka vrata
    onima, koji se plase biti sretni,
    jer se osjecaju sigurniji u nesreci.


    “Bijela kula”, knjiga 107. Zapisala Vesna Krmpotic





    Stotinu i osam blagoslova neka dobiju svi
    oni koji ovo pismo posalju na sto vise adresa.


    Puno pozdrava iz Sombora od Josipa

    avatar

    16.08.2012. (08:11)    -   -   -   -  

  • borivoj

    "BOG JE NOC I DAN, ZIMA I LJETO,

    RAT I MIR, PREZASICENOST I GLAD".

    Heraklit iz Efesa, grcki filozof
    (535(?)-475(?) p. n. e)







    Dragi prijatelji,
    Danasnje tihovanje nam donosi dio samospoznaje i navjesta nam put do nje. Stisati um je prethodni korak pravom izboru. "Bijela kula" nas vjezba u tomu:






    102. SEDAM JE KORAKA

    Sedam je koraka do stisaja uma: kad ih prebrojis bosim tabanima, uzmi, de, olovku, srp, kist, metlu, iglu, frulu, motiku, stap... ili naprosto uzmi prvoga covjeka pod ruku.
    I obzor ce se odmotati kao svitak papirusa, na kojemu je ispisano ime i podrijetlo onoga, tko cita.
    Sedam je koraka do otkrica da ne treba birati nikoga i nista, kad si jednom sebe izabrala.


    "Bijela kula", knjiga 26. Zapisala Vesna Krmpotic





    Stotinu i osam blagoslova neka dobiju svi
    oni koji ovo pismo posalju na sto vise adresa.


    Puno pozdrava iz Sombora od Josipa

    avatar

    16.08.2012. (08:18)    -   -   -   -  

  • borivoj

    THRIVE: What On Earth Will It Take?
    To:
    Date: Wednesday, August 15, 2012, 2:00 PM

    neki od nas su na facebook - u neki nisu, neki imaju vremena gledati objave, neki ne, ovo je nešto što me uistinu dotaklo u dušu pa osjetih da vam to trebam i ovako proslijediti, bez ikakvih želja, namjera, očekivanja, samo potreba da proslijedim predivne poruke dalje.
    prvo sam pomislila još jedna priča o zavjeri koja je dobro dokumentirana, no još jedan način širenja straha, no ovo je uistinu nešto posebno znam da traje dugo no vrijedi jer priča završava s predivnim zagrljajem ljubavi, vjere, nade i optimizma uistinu je prelijepo :)) ljubav je ono što nas stvara, pokreće, uzdiže sve što trebamo je pogledati u svoje srce i otvoriti ga prvo sebi a samim tim otvaramo ga svima

    http://www.youtube.com/watch?v=y5CQHk4eJi4

    hvala vam,
    od srca s vama u srcu
    Ksenija

    avatar

    16.08.2012. (08:23)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Milijon podpisov za "Evropo solidarnosti"

    NAMEN:
    Zbirka enega (1) milijon podpisov v elektronski obliki. Podpisi morajo zajemati čim več evropskih regijah, kot je mogoče na podlagi geografije in prebivalstva. Spodaj navedeno besedilo skupaj s podpisi bo poslano predsedniku Evropske Komisije.

    POMEN PODPISOV:
    Podpisovanje peticije bo pokazalo NASPROTOVANJE revščini in podrejanju posameznika in narodov. Evropska solidarnost: to je velika obveznost in odgovornost za vse nas.

    PODPIŠITE!
    http://www.1millionsignatures.eu/?a=en

    Več >>>

    avatar

    16.08.2012. (08:45)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Udruga Prijatelji životinja, Gajeva 47, Zagreb , 060 446644, www.prijatelji-zivotinja.hr hosted by Iskon
    __________________________________________________________________________ _________________

    Dragi prijatelji zivotinja,

    pozivamo vas na Vege izazov, od 7. i 8. rujna 2012., odnosno od ZeGeVege festivala, pa do 1. listopada 2012., Svjetskog dana vegetarijanstva. Prijaviti se mozete odmah kao i nakon ZeGeVege festivala: www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=2002.

    Mnogi su prepoznali prednosti vege prehrane, medju njima su i Leonardo da Vinci, Pitagora, Albert Einstein, Nikola Tesla, Lav Nikolajevič Tolstoj i drugi.


    Predlozite i drugima da sudjeluju u Vege izazovu! Time utjecete na pozitivne promjene za zivotinje, okolis i zdravlje.

    Sudjelovati mogu i vegetarijanci, a sve ocekuju iznenadjenja i nagrade.

    Za lakse snalazenje u kuhinji i veganske recepte ukusnih jela na raspolaganju je rubrika Vegetarijanska kuharica, servis Vegan buddy: www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=1738, radionica kuhanja: www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=1259 dok se korisne informacije nalaze i u rubrici 'Prehranom do zdravlja' na www.prijatelji-zivotinja.hr, kao i na www.vegan.hr, www.vegekit.com i www.zeleni-ponedjeljak.com.

    Vasi Prijatelji zivotinja


    Prijatelji životinja i ove godine pozivaju građane da prihvate

    VEGE IZAZOV

    - Zeleni izazov od ZeGeVege festivala do Svjetskog dana vegetarijanstva

    Prijatelji životinja i ove godine izazivaju na vege avanturu koja će trajati od ZeGeVege festivala, 7. i 8.9.2012., do 1.10.2012., odnosno do Svjetskog dana vegetarijanstva. Građani se mogu prijaviti i početi s izazovom već danas, tijekom ZeGeVege festivala ili nakon njega. Vege izazov traje najkraće do kraja rujna, a najdulje doživotno.

    Cilj Vege izazova je pokazati raznolikost i prednosti vegetarijanske, odnosno veganske prehrane i približiti ekološke, zdravstvene i etičke vrijednosti održivog načina života, te pokazati da ukusna i zdrava hrana, baš kao i kvalitetna kozmetika, ne moraju biti životinjskog podrijetla.

    Razlozi za sudjelovanje u Vege izazovu su brojni i svatko može naći nešto što će ga potaknuti na pozitivnu promjenu. Biljna hrana dobra je za naše zdravlje i pozitivno utječe na kvalitetu i duljinu našeg života, kao i na uštedu prirodnih resursa, sprječavanje gladi u svijetu, očuvanje vode, zemlje i zraka te smanjenje zagađenja okoliša. Također, izravno utječe i na sudbinu mnogih osjećajnih bića s kojima dijelimo planet.

    U Hrvatskoj živi preko 150 tisuća vegetarijanaca i vegana, a njihov broj svakim danom raste i kod nas i u svijetu. Poznate osobe poput Mikea Tysona, Emily Deschanel, Olivije Wilde, Tobeyja Maguirea, Woodyja Harrelsona, Jareda Leta, Ellen DeGeneres i mnogih drugih odlučili su svoj vege izazov uključiti u svakodnevni život te su odabrali veganstvo radi zdravlja, životinja i okoliša.

    Sve koji se prijave na Vege izazov očekuju iznenađenja i nagrade za ustrajnost, kao i razni video i tiskani materijali, recepti i besplatni servisi poput radionice kuhanja i Vegan Buddyja, odnosno individualne pomoći iskusnog prijatelja vegana. Prijaviti se mogu građani iz cijele Hrvatske, a sudjelovati mogu i vegetarijanci.

    Kao dodatni poticaj za sudjelovanje u Vege izazovu, dostupan je novi simpatičan video u kojem trogodišnji vegan pokazuje kako je lako napraviti muffine od bundeve: www.youtube.com/afcroatia.

    Vege izazovu mogu se priključiti i četveronožni ukućani koji imaju priliku uživati u kvalitetnoj gotovoj hrani na potpuno biljnoj osnovi, koja će biti predstavljena na ZeGeVege festivalu.

    ZeGeVege festival također će, kroz degustacije, radionice, edukativne materijale, knjige, kuharice, savjete nutricionista i mnogo toga drugoga, dati podršku za jednostavan prelazak na vege prehranu.

    ZeGeVege festival održivog življenja građanima će približiti zdravu prehranu, ekološke i etičke proizvode te ih zabaviti uz raznolik program, promocije, inovacije, nagradnu igru i druge zanimljivosti. Restoran ZeGeVege festivala nudit će ukusne obroke po sniženoj cijeni kako bi svi imali priliku kušati razna veganska jela i kolače.

    Prijavnica za Vege izazov te recepti i korisne informacije nalaze se na www.prijatelji-zivotinja.hr, kao i brojne zanimljivosti na www.vegekit.com i www.vegan.hr. Više informacija o ZeGeVege festivalu može se saznati na www.zegevege.com.

    Restoran ZegeVege festivala vodit će Vegehop, a nutricionističke savjete davat će mag. nutricionizma Irena Švenda.

    avatar

    16.08.2012. (15:26)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Kad vidim što farmaceutske industrije rade, stidim se što sam bio biokemičar. Ugrađivanjem čipova u tablete oni provode podmukli genocid, a u isto vrijeme uvode opću kontrolu nad svakim pojedincem – ističe mr. Dragan Hazler, dok dr. Jurčević primjećuje da bi Staljin, Hitler i Mao bili presretni da danas žive, jer bi mogli kontrolirati apsolutno sve. (Dnevno.hr)
    Vijest da je američka krovna agencija za hranu i lijekova, FDA, prije nekoliko dana i službeno odobrila čipiranje ljudi, odnosno upotrebu čipiranih lijekova koje koriste ljudi, a koji se u američki zdravstveni sustav uvode pod izlikom da će omogućiti bolje praćenje zdravstvenog stanja svakog pojedinca, no koji mogu služiti i za daljinsko praćenje, kontroliranje i upravljanje svakim tko u sebe unese takav lijek, objavili su samo rijetki mediji.

    Mediji nezainteresirani za važne vijesti!

    Podjednako nezainteresirano su, da podsjetimo, najveći mediji svojedobno reagirali i na vijesti da je u Novom Zelandu donesen zakon kojim se ljudima oduzima pravo na uzgajanja vlastite hrane, kao i na vijest da su mnoge zapadne države SAD-a proglasile nezakonitim skupljanje kišnice na privatnim imanjima za vlastite potrebe….

    Koji je pravi cilj ugrađivanja mikročipova u ljude, ograničavanja proizvodnje hrane i skupljanja vode, upitali smo intelektualce koji proučavaju te zastrašujuće pojave kojima se, nažalost, najčešće bave tek alternativni mediji, iako su te vijesti po svojoj važnosti zaslužile da zauzmu naslovne stranice gotovo svih novina i udarne termine svih informativnih emisija širom svijeta.

    Hazler: Sada proizvode serum za gripu, koju će namjerno posijati za pet godina

    - Kad vidim što sve farmaceutske industrije rade, stidim se što sam bio farmaceut i biokemičar. Oni, naime, ugrađivanjem čipova u tablete, pa onda i u ljude, provode podmukli genocid o kojem sam u više navrata govorio, a u isto vrijeme uvode opću kontrolu nad svakim pojedincem u svijetu. Već sada proizvode serum za novu vrstu gripe koju će posijati za otprilike pet godina. Kao farmaceut i biokemičar koji je godinama radio u Znanstveno-istraživalačkom institutu Novartisa znam da se svaki serum ispituje i proizvodi desetak godina, što znači da u normalnim uvjetima nije moguće odmah proizvesti cjepivo za novu vrstu gripe, već se očito radi o tome da novi oblik gripe posiju tek nakon što priprave serum, kako bi na cjepivu mogli bogato zaraditi – ističe mr. Dragan Hazler, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u dijaspori, te ugledni farmaceut i kreator brojnih novih lijekova, koji je, bez ikakve sumnje, itekako vjerodostojan sugovornik na temu čipiranja lijekova za ljude.

    ‘Nije slučajno da je uništena poljoprivreda u Slavoniji’

    - Ne treba nam primjer Novog Zelanda da vidimo kako je u cijelom svijetu na djelu politika oduzimanja resursa od naroda. Dovoljno je vidjeti što se događa u Slavoniji, koja je prije više od stotinu godina mogla proizvesti hranu za cijelu Austro-Ugarsku, a koja danas ni samu sebe ne uspijeva prehraniti. Unatoč krizi i gladi, milijun hektara slavonske zemlje danas je neobrađeno, što nije nimalo slučajno. Baš naprotiv, i to je dio svjetske kampanje oduzimanja prirodnih resursa od ljudi. Čipiranjem lijekova za ljude svjetski globalizatori žele, pak, postići potpuno kontrolu nad svakim čovjekom u svijetu. U tijelu će ostati čip pomoću kojega će se svakoga moći pratiti i kontrolirati. Globalizatorska elita se, naime, boji ljudi, jer su svjesni da im rade zlo, zbog čega i uvode ovako restriktivne mjere kontrole. Pomoću čipova se, osim toga, može i upravljati ljudima, jer se tako može djelovati na mozak pojedinca. No, umetanje čipova u lijekova samo je još jedan korak u pravcu zadiranja u biologiju čovjeka, jer takvo zadiranje od strane farmaceutskih industrija postoji odavno, zbog čega i imamo toliko mnogo novih bolesti u svijetu, bolesti kakvih u mojoj mladosti nije bilo, ili su bile vrlo rijetke – zaključuje mr. Dragan Hazler.

    Slično razmišlja i dr. Josip Jurčević, povjesničar koji se itekako bavi i proučavanjem djelovanja ‘elite’.

    Jurčević: Još jedan iskorak u globalni totalitarizam

    - Put u pakao je uvije popločen dobrim namjerama, pa tako i pri uvođenju čipiranih lijekova i čipiranja ljudi. Oni koji se zalažu za uvođenje takvih lijekova tvrde da će čip u tijelu omogućiti bolju zdravstvenu skrb, kao i kontrolu ponašanja pacijenta (uzima li lijekove redovito i na vrijeme), no ne treba biti velik stručnjak da bi se zaključilo da je čipiranje ljudi u stvari još jedan iskorak u globalni totalitarizam, odnosno pokušaj uvođenje potpune kontrole nad svim ljudima u svijetu. Sjećam se da je svojedobno u javnosti žestoko bio kritiziran pokušaj uvođenja OIB-a, odnosno jedinstvenog matičnog broja, te da je to okarakterizirano kao pokušaj uvođenja totalitarizma, odnosno kao grub nasrtaj na slobodu i privatnost svakog pojedinca. No, svi znamo da je OIB odavno uveden, te da je primjena OIB-a obična limunada u usporedbi s čipiranjem ljudi i životinja. S

    avatar

    16.08.2012. (15:28)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Svrha toga je potpuni nadzor nad ljudima, jer oni koji imaju moć nemaju povjerenje u građane, što znači da u tom slučaju možemo govoriti o potpunom sumraku demokracije. Demokracije je, naime, sustav u kojem odlučuje narod koji razumije ono o čemu glasa, što danas u pravilu nije slučaj. Danas ljudi izlaze na birališta, a da ni ne znaju za što glasaju i u takvom slučaju ne možemo govoriti o demokraciji, već o totalitarizmu. Mogućnosti koje danas pruža znanost, a tu mislim i na ugrađivanje mikročipova u ljude, s pomoću kojih se ljudima može upraljvati i s pomoću kojih ih se u svakom trenutku može kontrolirati, san je svih totalitarnih vladara. Staljin, Hitler, Mao i drugi diktatori bili bi presretni da danas žive, jer bi mogli kontrolirati apslolutno sve – podvlači Jurčević, pa pojašnjava da su mirkočipovi u stvari daljinski upravljači u čovjeku.

    Pomoću čipova u tijelu može se na daljinski upravljati ljudima

    - Elita koja upravlja može na daljinski prebaciti program čovjeka u svakom trenutku i u svakom smjeru. Znanost je danas toliko uznapredovala da se zna koji dio mozga za što služi, koji dio i na koji način se može aktivirati, što znači da se pomoću čipova u nečijem tijelu može upravljati ljudima, njihovim emocijama, a može ih se vrlo lako isključiti, odnosno ubiti. Na daljinu se može izazvati srčani ili moždani udar, što svakome može izgledati kao prirodna smrt. Kao student sam čitao Orwela i njegovu ’1984′.. Izgledalo mi je to kao nešto spektakularno, ali neostvarivo, no već danas je sve to zastarjelo – napominje Jurčević, te dodaje da je za svojih putovanja po SAD-u svojim očima vidio kako se eksperimentiranje s genetski modificiranom hranom odražava na ljude.

    Destruktivno ugojeni ljudi u SAD-u

    - Bio sam šokiran kad sam vidio koliko su Amerikanci ugojeni genetskom hranom. Nigdje na svijetu, naime, nema toliko destruktivno ugojenih ljudi, što znači da su građani SAD-a prve žrtve tih eksperimenata. Američka država, dakle, više uopće nije u službi građana, već je postala sredstvo moći interesnih skupina. Sve je to nelegalno i nelegitimno, no nema nikakve odogovornosti za one koji to čine. Sličan proces sustavnog smanjivanja sloboda i uvođenja centraliziranog nadzora građana imamo i u Hrvatskoj. Kamere su odavno na ulicama, a sada je najavljeno i uvođenje centralizirane nabave za sve institucije, koju će kontrolirati samo DORH odnosno pravosuđe, dakle najkorumpiraniji dio društva. Sada će, dakle, biti onemugućene sitne krađe prilikom jabnih nabava na lokalnim razinama, ali će se krasti na veliko, jer je poznato da je i Europska unija kao centar korupcije u Hrvatskoj više puta navela upravo problematično hrvatsko pravosuđe. Sloboda se, dakle, sve više reducira, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj, jer su to spojeni procesi. Nova elita, kako svjetska, tako i domaća, je potpuno bešćutna i asocijalna, zbog čega možemo sa sigurnošću ustvrditi da će proces čipiranja ljudi, kao i uvođenje drugih oblika totalitarne kontrole, biti sve prisutniji i sve agresivniji svugdje u svijetu. Strukture o kojima govorim koristi, naime, sve raspoložive resurse da se instaliraju kao neprikosnovena elita i to je globalistički proces kojeg je teško spriječiti ili zaustaviti – napominje dr. Josip Jurčević, koji se složio s Hazlerovom tezom da se ovdje radi o ‘podmuklom genocidu’.

    Točno je da bi Slavonija mogla prehraniti od 25 do 30 milijuna ljudi, a da danas ni svoje stanovnike ne može prehraniti, kao što je točan i zaključak da to nije slučajno, već je rezultat globalističke politike oduzimanja prirodnih resursa od ljudi – podvlači na kraju profesor Jurčević.

    Izvor: dnevno.hr

    Tags: codex alimentarius, EU, illuminati, kontrola uma, laž, manipulacije, manipulacije ljudima, NWO, obmane, politika, vjerovanja

    avatar

    16.08.2012. (15:30)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Poštovani,
    više od 20 godina uspješno rješavamo kožne probleme i neugode pripravcima na biljno-mineralnoj bazi te smo jedinstveni po kvaliteti i učinkovitosti kod rješavanja raznih kožnih problema (više o našoj ponudi, pogledajte ovdje).
    S obzirom na današnji način života, sa posebnim naglaskom na nepravilnu, nezdravu prehranu i stres kao jednima od glavnih uzročnika nečiste kože, većina današnje populacije, pogotovo mladih ljudi, ima problema sa prištićima i aknama, a nestručno tretiranje nečiste kože na bazi sam-svoj-majsor često može dovesti do pogoršanja stanja (popucalih kapilara oko prištića, upale okolnog dijela kože pa čak i do ozbiljnijih infekcija). Iz navedenog razloga želimo Vam predstaviti naš Gel protiv prištića, 50 ml, najučinkovitije sredstvo za suzbijanje upaljenih prištića i akni!
    Sredstvo se koristi na način da se, nakon istiskanja prištića čistim rukama ili papirom, nanosi na upaljeno područje te isto dezinficira, izvlači eventualne preostale nečistoće na površinu i suši prištić (kod manjih prištića rezultat je vidljiv već nakon nekoliko sati!). Preparat je takodjer učinkovit kod sprječavanja odnosno tretiranja herpesa i kod tretiranja uboda insekata te napominjemo kako je na biljnoj bazi i ne sadrži nikakve štetne tvari.
    Gel protiv prištića trenutno možete dobiti po AKCIJSKOJ CIJENI od 70,00 kn te Vam garantiramo povrat novca u roku od 15 dana ukoliko ne budete zadovoljni rezultatima!
    Isti naručite putem maila: kozni.problemi@mail.inet.hr te ga nakon narudžbe možete podići kod nas u Kranjčevićevoj 21, Zagreb odnosno isti Vam po uplati na naš račun može biti dostavljen na kućnu adresu (poštarina iznosi oko 20,00 kn). Akcija vrijedi do 25.08.2012.
    Obratite nam se sa povjerenjem!
    Dolores Rušnov,
    voditelj marketinga
    01 5583 740

    avatar

    16.08.2012. (16:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...