Komentari

dayafterday.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ToxFox

    Fa nta sti čno, Če sti tam, Bez rije či sam!

    hahahah :)) ma ne..šalim se... odlična kritika 'pokondirenih tikava'
    Ja sam na svu sreću totalna seljakuša i od mene se ne očekuje da išta kužim.
    Pa onda mogu i komentirati sve te 'instalac'je' baš onako kako ih vidim.
    ... Krivo mi je što mi se Muchov Krik jako sviđa, jer izgledam kao "gdje svi turci", ali mi se sviđa..jednako kao što na Picassa mogu samo reći ma mojne me zaje...

    Voljela bih i da jednom napokon saznam kako se zove slika i slikar koju sam slučajno vidjela u emisiji "Tajni život ujetničkih djela" ... zaljubila sam se u sliku i slikara, a nemam pojma tko su :((

    avatar

    10.08.2012. (14:32)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Munchov* ..tolika seljakuša baš nisam hahhahah

    avatar

    10.08.2012. (17:30)    -   -   -   -  

  • zlatna djeva

    ja nikad ne jedem te male hranice na otvorenjima izložbi. Najčešće su uzrok tome neke čudne osobe koje nisu obožavatelji hrvatske likovnosti, ali su obožavatelji ponude koja ide uz nju, navlastito tekuće. S druge strane. kad vidim neke izloške uopće mi se ne jede. Sve se u meni stisne od muke kroz što sve nadareni likovnjak mora proći da bi iskazao svoj talent u kombinaciji s društvenom angažiranošću. Sviđa mi se društvena angažiranost. Kad budem umjetnik i ja ću se angažirat, jako, jako :)))

    avatar

    11.08.2012. (11:38)    -   -   -   -  

  • Neverin

    marketingom do uvjeravanja da si napravio nešto senzacionalno

    http://www.youtube.com/watch?v=oHJBdDSTbLw

    jesi li gledala ovaj dokumentarčić/film?

    avatar

    11.08.2012. (21:56)    -   -   -   -  

  • Day

    @ToxFox-ukrali mi komp. pa sam bila izvan događaja. Nisam uopće mislila pisati o tome ali me frend nagovorio s obzirom da smo trebali otići na onaj menu. Morala sam ga negdje staviti. Ne možeš vjerovati da netko može ozbiljno staviti na menu reduciranu naranču ili maslinovo ulje u prahu. A izložba, tu sam izostavila umjetnika, to je fascinantno kako se ljudi umisle da su umjetnici samo zato što ih par "pokondirenih tikvi" lupne prijateljski po leđima. Munch savršeno. Seljački, ali tako je.
    Što se slike tiče. Pošalji pa ćemo je pokušati "autorizirati".
    @djevojka s bisernom naušnicom-ja sam povodljiva pa nešto probam pa nadrljam s vremena na vrijeme. O tekućoj hranici nekom drugom prilikom. Angažiranost je OK.:)
    @neverin- sve je u marketingu. I to je u redu. Ali na plakatu treba pisati marketinški performans a ne izložba. Filmić, thanks for the tip-nisam gledala ali pogledat ću.

    avatar

    13.08.2012. (16:53)    -   -   -   -  

  • Wall

    nisam baš sve shvatio, jer me crvena krpa- Instalacija- razjarila (k'o da sam beak, a ne wall) .nije da sam obični seljak koji to ne razumije, nego u 'performansima' i 'instalacijama' vidim samo for(m)u, bez zrnca supstance, da ne kažem, Umjetnosti.

    avatar

    13.08.2012. (17:36)    -   -   -   -  

  • Day

    @Wall-koji dio nisi shvatio-sigurno reduciranu naranču. To je meni najveća misterija. Sve drugo je fora. E, dobro bi bilo i da je fora. Barem bi se nasmijali.

    avatar

    13.08.2012. (17:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...