Komentari

krule.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Neverin

    Odmori se zaslužio si mi je dno dna i da mi je znati kad će više taj Ivo Gregurević u penziju. Dobro za hrvatsku kinematografiju da je bio rat jerbo ne bi znali scenaristi i redatelji kakavu radnju da smisle ovako se samo furaju na uvijek istog ptsp-ovaca: Put Lubenica, Nije kraj, Što je muškarac bez brkova...

    avatar

    27.07.2012. (17:26)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Sve za film imamo a uvijek nešto fali..

    avatar

    27.07.2012. (19:37)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    Gledala Lepa sela, odličan film, odličan!
    A problem s našim filmovima je što neki režiser prvo kaže Ovo će bit komedija, ili Ovo će bit ozbiljan film i onda ide snimati.
    Jer nije baš da je naš film čist od psovki, ima tu puno pičkatimaterina i nabijemtenakurac, ali sve isforsirano i na silu...
    Meni ni Kako je počeo rat na mom otoku nije bio smješan.. da nije bilo Vušovića (pokoj mu) i one scene sa opisom seksa na slovenščini, ubila bih se od gnjaveža.
    Ne znam kako tko vidi..ali meni su Bitange i princeze neloše..zapravo jedino što smo mi snimili, a da ja mogu gledati i nasmijati se.

    avatar

    27.07.2012. (19:51)    -   -   -   -  

  • pexa

    vama u hrvatskoj lezi skroz taj humor kao u AF- socijala, crnjak, brutala, samo fora je sto se to nekako bolje izrazava u pisanoj formi. dokaz za to je i ovaj tvoj blog, kao i jos neki slicni koje posecujem..zasto vam je kinematografija sjebana nisam siguran, ali mislim da je rec o nekom nedostatku entuzijazma za film..da si ti, recimo nesto mladji, i da si sa nekom svojom ekipicom malo nalozen na filmove, siguran sam da bi sa nekom amaterskom kamericom uspeo da napravih bar neki dobar zanimljiv kratki filmic. ali tebi i slicnima po senzibilitetu vise odgovara piskaranje nego snimanje, eto u tome je vic..

    avatar

    27.07.2012. (20:06)    -   -   -   -  

  • Iluzija

    dobro prenosis glas naroda :)

    avatar

    27.07.2012. (23:29)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    A Šeksovu si sliku držal na zidu da se pri tužnim scenama imaš čemu nasmijat, ili? Da je ko pametan i poduzetan, za dobar rwatzki film bi mu dostajale slike ovog mede koji prati sva važna događanja u Erha.

    avatar

    28.07.2012. (09:06)    -   -   -   -  

  • Sredovječni udovac

    Zena i ja smo imali zajebanciju na scenu iz nekog hrvatskog filma: trenutak je za strasnu svadu, lupanje, deranje, a zenska kaze: "Pobogu, Tomislave". Svaki put kad bi me zena najrade u drustvu lupila po glavi, rekla bi: "Pobogu, Tomislave..."

    avatar

    28.07.2012. (11:40)    -   -   -   -  

  • endi

    izvrstan blog..i jako dobro viđenje hrvatskog filma. na žalost našu, zar ne? uvijek se pitam: što to oni imaju, a mi nemamo? mislim da je odgovor: mentalitet. hrvati su uvijek bili "veći katolici od pape" pa su samim time i cjepljeni od humora. a puno puta i operirani od mozga :(.

    avatar

    29.07.2012. (09:05)    -   -   -   -  

  • little_psycho

    Nemam sto reci, istina je. Tuzno doduse. Komentirala sam cesto sa svojima kako nam susjedi znaju napraviti smjesnije filmove. Nasi se uvik furaju na isto, ili rat, ili pokusavaju dodirnuti srednjovjecnu radnicku klasu toboznjim humoristicnim prikazom realnosti i prekurchivanja na toboznjim dijalektima.
    A sto se glumaca tice ima njih sacica kvalitetnih koji su vec za penziju, a ovo drugo ubace digod sisu, digod guzicu i upale blesimetar :(

    avatar

    29.07.2012. (12:20)    -   -   -   -  

  • slavica

    meni je baš dobra naša serija Bitange i princeze. spika im je i duhovita i maštovita, a ne fali niti psovki

    avatar

    29.07.2012. (20:01)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    A ništa... treba snimiti film "Bitange i princeze" i naravno nastojati da Mile Kekin u ulozi pornofila bude glavni lik filma s najviše teksta i scena :)

    avatar

    29.07.2012. (23:13)    -   -   -   -  

  • Bojana B.

    Svaka čast !Nastavi!Evo to je slika prave Europske države Rvatske! Jad i bijeda hrvatskog naroda!

    avatar

    31.07.2012. (12:55)    -   -   -   -  

  • suzdržani kreativac

    kad ti budeš snimao film jednog dana ja bih rado bio statista u pivovari

    avatar

    31.07.2012. (14:43)    -   -   -   -  

  • jt

    Tija bi dodat komentar o hrvatskom ratnom filmu. U njemu svi koji su primirisali rat ili narkomani, ili pijanci ili vucibatine ili počinitelji (svjedoci ) ratnih zločina. Teški crnjaci. Valjda filmaši to smatraju umjetnošću. Ako si bija u ratu i normalan si pa radiš, imaš familiju onda nisi zanimljiv umjetnicima. A ameri pobiju, oš indijance, oš žute, oš arape pa uvik oni dobri, uvik oni heroji.

    avatar

    20.08.2012. (10:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...