Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • YEEE

    tako tako nema popustanja izdajnicin i prodancin ,KAD SE NERETVANSKA MISTA SLOZE I OLOVO PLIVAT MOZE ,

    avatar

    23.07.2012. (01:51)    -   -   -   -  

  • Hrvatska!

    Jeste li se vise probudili Hrvati neretvani iz ucmalosti i kome?!
    Izgleda, jeste!
    Bogu hvala!

    Tako to treba a ne sutiti i trpiti.
    Pokazite im zube .
    Pa vi ste potomci strasnoga slavnoga kneza ( bana) Domagoja kojega su se svi hrvatski dusmani i neprijatelji bojali, zar ne!
    Nema vise sutnje Hrvati!

    Dosta je bilo!
    DOSTA!
    Dosta lazi!
    Dosta izdaje!
    Dosta prijevare!
    Dosta lopovluka!
    DOSTA!
    Borite se Hrvati neretvani za sebe i za svoje obitelji, svoj dom svim mogucim sredstvima!

    avatar

    23.07.2012. (02:48)    -   -   -   -  

  • cherchil

    najprije pokušat spriječit horizonte,a onda se obračunat sa eko udrugama koje traže park prirode....

    avatar

    23.07.2012. (08:16)    -   -   -   -  

  • metak

    Park prirode je kao takav održiv i u njemu se mogu raditi iste djelatnosti ,poljoprivreda ,turizam itd,kao i danas. Samo što u ovom slučaju imate brendiran i skuplji proizvod ,što je dobro i mate jednu zonu koja je pod zaštitom ..pa tako i ova silovanja prirode bi se drugačije tretirala i ostalo uništavanje Neretvanskog ekosustava.Zato neupućenima... ,molite boga da Neretva bude Park prirode.Jedno je Park prirode ,a drugo je Nacionalni park prirode.Uglavnom nema povlačenja u boj za dom svoj!

    avatar

    23.07.2012. (10:42)    -   -   -   -  

  • .

    Ako park prirode znači prestanak proizvoljnih zahvata tj. melioriranja, prestanak odlaganja smeća i drugog otpada u kanale, ako to znači veću kontrolu proizvoda a ne da kupujem kristalon pod imenom "Lubenica" ili insekticid u obliku rajčice, ako to znači da se nesmije bacati u jendek plastični i drugi otpad od plastenika, ako to znači stop krivolovu onda sam ZA i samo oni koji se prepoznaju u ovome mogu biti protiv.

    avatar

    23.07.2012. (13:05)    -   -   -   -  

  • cherchil

    kristalon pod imenom Lubenica...ajde ubij se....

    avatar

    23.07.2012. (13:20)    -   -   -   -  

  • legenda

    Bolji su i Gornji horizonti nego ovo sada jer se ne zna ko pije ko plaća u Lukama caruje Bezer a na imanju 4 do 5 tajkuna iz Opuzena i Komina

    avatar

    23.07.2012. (14:57)    -   -   -   -  

  • Delta draga

    Pa vidi se šta radi lokalna samouprava,naše općine i općinari ,naši gradovi i gradonačelnici,NIŠTA ,a šta rade udruge kroz građanske inicijative BORE SE ZA SVOJ NAROD I SVOJU PRIRODU !
    Konačno da postoje ove ekološke ,poljoprivredne i građanske udruge da nam prosvitle pamet i da nam daju snage i ono sinoć je bilo jako dobro a sljedeći put nadam se i mnogo mnogo više .. i žešće.
    Pohvala uredniku ovog bloga na dobrom govoru.
    Konačno shvatimo IMAMO BIG PROBLEM,koje neće rješavati oni za koje smo glasali ,već jedino ovakvim pritiskom kroz ovakve ljude možemo svi skupa nešto napraviti .Sad je vrime ,poslije će biti kasno!

    Neretva Park prirode i Dolje gornji horizonti!!!

    avatar

    23.07.2012. (15:25)    -   -   -   -  

  • kominjanin

    Nemojte mi samo reć da bi Kuljani i Krvavčani tili obrađivat imanje. pa jebote uz Rogotinjane nisan visidija večih neradnika u Dolini. Tko je vama smeta da obrađujete Luke i da ih preuzmete kad i Kominjani i Opuzenci SVOJE imanje. Vama se gospodo ne radi vi se samo bačkate politikon i gluvarite isprid kafića u Krvavcu i trgovine u Kuli. Potreba za povratom Luka vam se dogodila kad je kriza postala malo žešća pa se ne možete više u Luci Ploče zapošljavat da bi pili pive isprid trgovine. Više Krvavčana i Kuljana radi u Luci nego samih Pločana jer Vam je partija u bilo kojem sistemu pogodovala.

    avatar

    23.07.2012. (19:54)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Opet se pišu gluposti koje nemaju veze sa temom, pa moram brisati komentare i zabraniti komentiranje anonimnim korisnicima

    avatar

    23.07.2012. (22:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...