Komentari

gosponprofesor.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Neverin

    ekipa pokušava tutta forza od govna napraviti pitu...

    avatar

    10.07.2012. (14:52)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    jebiga, postaviš pitanje u doljnjem postu, a ne daš odgovor,
    i još se rugaš, kao niš vi ne kužite ...
    Ako se tak ponašaš prema đacima, onda nije ni čudo ovo za
    rezultate ...

    avatar

    10.07.2012. (16:09)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    @ osjećaj...: ah, oprosti, prijatelju.

    Provodim (pre)više vremena na novom blogu, upravo objavih tekst o Jimu Morrisonu:

    http://blog.vecernji.hr/darko-milosic/2012/07/09/hommage-jimu-mo rrisonu/

    Pa svrati, komentiraj. :)

    avatar

    10.07.2012. (16:33)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ZAO

    pročitao sam, pročitao, budi bez brige ...

    al ne komentiram po novinama, naročito ne na večernjem ...
    Nekak mi se gadi, ne znam zakaj ...

    A tvom članku o Jimbu svaka čast, hvale vrijedno,
    samo sve je to " Pearls before swine",
    ako me razumiješ !?!?

    avatar

    10.07.2012. (17:00)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    Ma sve OK... Pišem gdje mi se da prilika, a tamo sam je dobio. I to je to. :)

    avatar

    10.07.2012. (17:04)    -   -   -   -  

  • geomir

    Prije, tri čovika su bili na cini: meštar, pop i jometar!!!

    Dobro si izabra, ali si se triba rodit 100 godina ranije.

    Sada minjaj profesiju!!! Viš kako se Anđelko i ja ne žalimo!!! :-)))))

    avatar

    10.07.2012. (17:06)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    A da ukinemo škole?
    Đaci ne bi trebali učiti, država ne bi trošila novac za nastavno osoblje a Hrvati i onako u Novom Globalnom Poretku ne trebaju neke velike škole. Biti 'Konjušar Cara' može se i bez nekog velikog učenja, kaj ne :-)?

    avatar

    10.07.2012. (17:32)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Znaš kaj?
    Nojevim perjem po guzi.
    Ma malo kurac.
    Kratko i jasno!
    Izboritr se!
    Sad, do jeseni imate vrijeme za mastrubacije.
    Koka, nema opuštanja!

    avatar

    10.07.2012. (18:05)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ma jok, ja volim kritizirati učitelje i profesore zbog raznih nemotivirajućih metoda podučavanja usmjerenih na manje korisno gradivo, i blah blah blah...
    ... ali na kraju se uvijek sjetim da se oni nisu baš promijenili. Promijenilo se društvo, i uzevši u obzir sve negativne stimulanse kojima su učenici zatrpani već od predškolske dobi (društvo u kojemu se nagrađuju lijenost, varanje, korupcija, agresivnost, nasilje...)... profesori sveukupno rade dobar posao. Nije u njihovoj moći promijeniti te eksterne faktore.

    avatar

    11.07.2012. (08:20)    -   -   -   -  

  • dado69

    sorry bez ljutnje i mi koji radimo u realnom sektoru (industrija) isto to nemamo već godinama,otkaz možemo dobit kad se kome digne muško spolovilo itd itd itd.....godišnji mogu samo sanjat jer na poslu di trebaju bit dva radnika ima pola radnika,praznici,nedelje i slično wtf is?????.....to su ti prednosti rada kod privatnika.I da nisi ti za to kriv (kao ni nijedan profesor) ali opet malo razumjevanja...dnevnica 170 kn kod vas kod nas u firmi 130 ako si odsutan 12 sati ako ne 75...plaćeni prijevoz na posao unaprijed ma moš si mislit posao mi udaljen od prebivališta 20 km u jednom pravcu i za to dobijem cca 500 kuna na mjesec pa si ti računaj kako mi je to isplativo....e da da ne bi mislio da mi firma u banani godišnje punu državni proračun pitem poreza i trošarina sa 10% dobili brdo nagrada za poslovanje,izvoz diša dobio zlatnu kunu kao najbolji menađer....

    avatar

    11.07.2012. (14:15)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Dado, onda je očito diša i adresa na kojoj ovo trebaš govoriti...

    avatar

    11.07.2012. (17:04)    -   -   -   -  

  • dado69

    @pero diša je ujedni i većinski vlasnik firme,tako da on gleda profit što je i normalno zar ne ?????? ili ja krivo razumijem osnovne kapitalizma????

    avatar

    11.07.2012. (18:07)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    Ukazujem na masovnu navadu kmetova iz tzv. ''realnog'' sektora (btw. tendenciozna i pizdunska terminologija) da se antagonistički postavljaju spram kmetova iz javnog sektora, koji da tobože smanjuju kvalitetu njihovih uvjeta rada, živeći na njihovoj grbači (jer da oni ''proizvode'', ''stvaraju'' novce koje ovi onda samo ''uzimaju'' iz proračuna), umjesto da se u svezi glede svojih uvjeta rada obrate svojim pravim antagonistima, tj. svojim dišama.

    avatar

    11.07.2012. (18:37)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    @ dado: da, svi trebamo biti jednako siromašni, osim "diša".

    @ pero: ovo se zove koncizan odgovor.

    avatar

    11.07.2012. (19:46)    -   -   -   -  

  • dado69

    jebajga @pero i @profa za to smo svi mi glasali 90-te jer je prije navodno bio mrkli mrak pa sad kom opanci kom...ili kako li već ide ta bedasta polovica....ja se ni jednom riječju nisam pobunjo na moje uvjete rada samo sam reko šta je sve "oduzeto" nama u proizvodnji.....i da bunit ču se kad se lovuša sviju nas raspičkava na pizdarije i gle čuda nikad u "privatnim" tvrtkama nego uvijek u "državnim"....bunit ču se kad HŽ ima 2000 zidara,a da skupiš sve firme koje nešto zidaju po hr ne bi ih skupio toliko,bunit ču se kad Hr.šume imaju samo 1500 šumarskih radnika dočim su svi ostali od 8000 đabalebaroši koji žive na našoj grbači (neka se ne uvrijede blogeri koji rade u toj firmi)...i tako bi mogao u nedogled..a diše jebeš diše njih ima tako malo nisu oni problem....

    avatar

    11.07.2012. (21:29)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    Inače, hvala administratoru što je istaknuo komentar @ Osjećaja za feeling na naslovnoj stranici. Clap, clap!

    avatar

    11.07.2012. (21:48)    -   -   -   -  

  • Vilko

    @gospon profesor - Dobro si prorekao, izgleda da će vam se uistinu smanjiti plaće. Nešto mi nije jasno, a ovako na brzinu ne uspijevam se informirati po portalima: govori se o tome da Vilim Ribić & Co. nisu pristali na novi TKU, zbog neudovoljavanja njihovu zahtjevu za povratom oduzetih materijalnih dobara. Slijedom toga, Vlada se zainatila pa im zaprijetila prekidom "ilegalnih" dodataka na plaću, što od kolovoza može značiti smanjenje plaće nekima i do 600 kuna. Znaš li ti što to zapravo znači "povrat oduzetih materijalnih dobara"? Čovjek preko medija, tj. sredstava javnog priopćavanja najčešće uopće ne može dobiti relevantnu i cjelovitu informaciju, tek emotivne naglaske na to, tko bi trebao ovaj put biti na stupu srama. Gledaš tv-dnevnike, čitaš novine, no dobivaš uvijek samo zadnja apdejtanja, a nikad prvu i pravu, tj početnu informaciju na koju se ta apdejtanja odnose. Jesu li po tebi Vilim Ribić, Branimir Mihalinec, Anica Prašnjak i Zvonimir Laktašić krivci za izgledno smanjivanje vaših plaća, tj. smatraš li da su u nekim stvarima trebali popustiti, ili je Vlada ipak jedini meštar sviju hulja u ovom konkretnom slučaju? Ja ovako nedovoljno informiran ne mogu donijeti pravilan sud. I još nešto za kraj: sjećaš li se da je prije nekoliko tjedana, možda mjesec ili dva, ministar Željko Jovanović javno obećao, da će dati ostavku budu li se prosvjetarima smanjivale plaće? E baš me zanima hoće li to učiniti (naravno da neće, jer je pizdun k'o i svi drugi).

    avatar

    14.07.2012. (08:07)    -   -   -   -  

  • Vilko

    Sad vidim na portalu Politika plus o čemu se radi: "S njime (Mirandom Mrsićem) se svakako ne slaže jedan od nezadovoljnika u redovima sindikata, predsjednik Matice hrvatskih sindikata Vilim Ribić, koji je još prije nekoliko dana u razgovoru za naš portal naglasio da su vladajućima ponudili svoja prava, ali uz uvjet da im se sve oduzeto vrati kada će biti novca. Dakle, željeli su vladajućoj koaliciji posuditi novac, koji bi potom oni vratili bez kamata, i to kada bi država za to imala novca. - Nebitno kada, za dvije, tri, pet ili deset godina. Tražili bismo to natrag kada bi novca bilo, a Vladi smo dopustili neka sama odredi kada bi se stanje u državi moglo tretirati kao trenutak izlaska iz krize i dovoljne stabilnosti proračuna da se vrati što nam pripada - rekao je Ribić. No Mrsić je odbacio takvu ponudu jer nije želio stvarati nikakve obveze za budućnost, želio se koncentrirati na sadašnjost. Oduzimanjem regresa i božićnica uštedjet će se milijarda kuna godišnje." Smiješno je i nedopustivo da se sudbine tisuća i tisuća prosvjetara vežu uz cjenkanje dvojice ljudi; Mrsić se ne može osvećivati radnicima u prosvjeti zbog toga što Ribić & Co. na nešto ne žele pristati, to mi se čini kao svađa dva klinca u dječjem vrtiću.

    avatar

    14.07.2012. (11:57)    -   -   -   -  

  • gospon profesor

    @ Mariano: jednostavno, mislim da je na djelu sustavno, premda postupno, osiromašivanje 99% ljudi i ovdje i u svijetu, pod krinkom "racionalizacije" i "uređivanja sustava" itd. Tzv. neoliberalna agenda. Ono što mi je žalosno jest to što se ljude okrenulo jedne protiv drugih pa sad neki misle da će, nakon što se i profesori izjednače u siromaštvu s onima koji su već osiromašeni, biti bolje. Neće. "Oni" će samo krenuti dalje s oduzimanjem svega što ćemo im, ovako razjedinjeni, dopustiti da nam uzmu. Nemam iluzija o sindikalnim pregovaračima, ali načelno sam za pružanje otpora jer je predaja bez borbe sramotna.

    avatar

    14.07.2012. (15:09)    -   -   -   -  

  • Građanin

    Dakle, da vidim jesam li razumio - vi želite danas veće plaće za nešto što će možda polučiti rezultate za 20 godina?

    avatar

    12.08.2012. (10:51)    -   -   -   -  

  • Tamara

    Meni je zanimljivo kako jedna teta u vrtiću ima 7 000kn plaću a profesor cca 4 500kn. Prestrašno!

    avatar

    13.09.2012. (21:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...