Komentari

jeremija30.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Potok42

    Razveselio si me i rastužio istovremeno. Hvala ti na ovoj predivnoj rock baladi, uzbudljivoj laganici. Pogodio si!

    Čovječe, razumijem probleme, budžet..., ali nastoj dolaziti, jer takvi kao ti daju smisao blogiranju, oraspoložuju svojim postovima koji su zapravo odraz tebe- dobrog, srdačnog, pametnog i entuzijastičkog čovjeka.
    Ja se raspisao kao da odlaziš trajno, kao da se opraštamo... Tu smo Floyd Pepper!

    avatar

    31.07.2012. (07:28)    -   -   -   -  

  • Tiana

    I kaj sad , dobila sam muzičku :D i misliš da je to to , nema šanse , ja sam svaki dan tu i čitam...čitam... uz pivicu...:D

    avatar

    31.07.2012. (09:27)    -   -   -   -  

  • Lonely Boy

    Surfam po blogovima, koristim prečace i naletim na ovo obrazloženje. Danas ne koristiti internet, a imati djecu? Čovjek bi se odrekao odjeće i hrane prije nego informacija. Dopizdilo ti je prijatelju! Priznaj! Nije to ništa strašno. I meni je. Poništio sam blog i sad surfam bez svog teritorija.

    avatar

    01.08.2012. (21:20)    -   -   -   -  

  • Floyd Pepper

    @Potok i Plicak....hej...pa još sam tu.....:)

    @Lonely boy.......dobrodošao ovamo....pretpostavljam da nemaš djece kad informacije stavljaš ispred odjeće i hrane.....internet je dobar način za doći do informacije.....ali nije jedini način.

    avatar

    03.08.2012. (08:59)    -   -   -   -  

  • OPIJMO KOČIJAŠA ŠTO VOZI NAŠE DANE

    jaoo, tek sad vidim ovaj post..... navratila sam nakon dugo dugo vremena.....ooooo, you Played Misty For me ....;))) u potpunosti si me pogodio, hvala ti, od srca.... :)

    moja šutnja za razliku od tvoje nema opravdani razlog (osim toga, našao si način..)......s vremena na vrijeme kao da me zaogrne nekakvi plašt tišine.....jednostavno ni slova ne mogu ispisati..... ali oni koji me duže poznaju, znaju da se uvijek vraćam....što da kažem, Misty, da..... ;)))

    idem sada vidjeti što sam sve propustila kod tebe, i najljepši pozdrav ti ostavljam :)

    avatar

    16.10.2012. (21:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...