Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Igniss

    U nekim stvarima su naša zapadna društva previše politički korektna... uvijek sam u trajnom sukobu između onih stvari gdje to podržavam i onih gdje to nije slučaj.

    avatar

    11.06.2012. (16:04)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Ne mogu se odlučit dal bi lavandu ili smilje???? A zašto da biram, kad sasvim lijepo rastu jedno pored drugog, a kombinacija žute i ljubičaste je fenomenalna. :-))

    avatar

    11.06.2012. (16:05)    -   -   -   -  

  • ToxFox

    ahhahahhahah :) A znaš što sam ja pomislila kad sam ih vidila u Hajdukovim majicama, (ponosna) Sve kršniji od kršnijega! (svejedno mi bilo žao dinamovca, di upade srca ti Irudova)
    Moš mislit moje tuge kad su se presvukli ahahhahhahahha
    Odličan ti je post...a korektnost? Još od one ideje da otac i majka budu roditelj1 i rodtelj2 , zgađena sam takvim 'ispiranjem' rječnika...

    avatar

    11.06.2012. (16:37)    -   -   -   -  

  • file

    @Igniss - "previše politički korektno" za mene u prijevodu znači - licemjerno...
    @gustirna - u tome ti je stvar , meni isto svejedno, ali neko više voli lavandu, ne voli smilje, a uvjeravaju ga da je ipak lavanda bolja opcija...
    @ToxFox - slična je bila i moja prva reakcija, mislim, dosjetka je dobra, ja nisam ni bbb ni torcida pa nisam razmišljala "u dubinu stvari"... ali nakon par minuta sam skužila što su oni ustvari rekli.... ma mislim, briga me, dobra fora je dobra fora pa ma na čiji račun, ali ima i onih kojima je to uvredljivo, jebiga. I mislim se, zašto se s nekima možeš sprdati, a druge ne smiš ni krivo pogledati....:-))

    avatar

    11.06.2012. (22:44)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    hm te hm. obzirom da je politika evidentno sama sebi svrha (osim ako je rukavica jakih ekonomskih interesa), onda je polit-korektnost tlapnja ... na koncu, ne pilimo li sami sebi granu, u ime lažne korektnosti ne smjeti reći - istinu?! (a ovo sa gayevima... whatever; da je prošetalo par hiljada nezaposlenih Burzijanera ispod helikoptera, makar bi stvar imala smisla... blago nam se, čime se bavimo.)

    avatar

    12.06.2012. (08:03)    -   -   -   -  

  • Juran

    Pita li se tko što je to zapravo politička korektnost?

    avatar

    12.06.2012. (08:25)    -   -   -   -  

  • blade777

    Smisao reklamiranja nečega i jest izazivanje svojevrsne senzacije uz što manje štetnih posljedica(glavni razlog je zarada).
    E sad, kada bi se organizirala skupina navijača Hajduka i pokrenula svojevrsnu tužbu ili pak svaki navijač zasebno, tražeći odštetu itd, upitno je da bi se takva reklama isplatila. Dobro je za onoga tko "mlati pare", kada ga nitko ne tuži i ne traži odštetu, to je ona famozna formula app(ako prođe... prođe).
    Mene jedino čudi što pripadnici LBG spolne orjentacije otvoreno u Saboru ne zastupaju interese svojih glasača, nego predstavljaju "svoje" interese formirane direktivom stranaka, kao i interese koji su u datom momentu najviše slični senzacionalizmu, a financirani su od strane neprovjerenih lobija.

    avatar

    12.06.2012. (08:26)    -   -   -   -  

  • file

    @Šeli - ma to mene i muči, što smo svi neki finjaci, licemjeri i lažovi u ime te famozne političke korektnosti koja uopće ne postoji. Meni je istina najkorektnija.
    @Juran - da li je politički korektno propitkivati što je to ustvari politička korektnost?
    @blade777 - smisao reklame je uvaljivanje muda pod bubrege, to je bar jasno, a biblija reklamera je - privući pozornost. I u tom smislu, ova je reklama uspješna, ali nije korektna. Upravo zbog toga.
    Što se tiče prava LGTB zajednice, u pravu si, bilo bi bolje da se politički artikuliraju nego da nas maltretiraju svojim ponosom. Sto puta sam rekla, možeš se ponositi svojim djelima, ne s tim s kime spavaš.
    I kad su već ponosni na svoju nereproduktivnost, čemu traženje usvajanja djece? Za mene bi to bio ekocid. Štitimo sve u prirodi, osim čovjeka.

    avatar

    12.06.2012. (11:25)    -   -   -   -  

  • hannah

    Post neću komentirati, jer si sve rekla... Ali fotke oću!
    Obožavam i lavandu i smilje... Za sada sam uspješno
    uzgojila samo lavandu :)))))

    avatar

    12.06.2012. (11:34)    -   -   -   -  

  • Neverin

    nadam se da će Dalmacija otkantati simpu, organski ne volim t-mobile :)

    avatar

    12.06.2012. (13:22)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    isto vidla reklamu. mene ostavilo bez teksta. samo se pojavio neki osjećaj vrijeđanju inteligencije nalik. možda jer nisam shvatila pa me porazilo, bo?

    avatar

    12.06.2012. (18:50)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    nisam vidjela reklamu(( al ne sumnjam da me neće dohvatiti...
    međutim to sa političkom korektnošću...
    zar nije krajnje neukusna bila ona prije nekoliko godina reklama gdje je gola balerina (slovenska) u stavu špage...reklamirala gume na jumbo plakatu uz natpis "dobro prianja uz svaku podlogu"..pa je uslijed toga i brzo skinuta...
    neko očito treba dreknuti...inače je dozvoljeno apsolutno sve

    avatar

    13.06.2012. (01:17)    -   -   -   -  

  • file

    @hannah - i ja isto, a smilja imam samoniklog. :-))
    @neverin - ovo je vip, ali nema veze, sve je to isto. pljačkaši. :-))
    @Ani ram - ma ne daj se poraziti, jer udarci dolaze sa svih strana....:-))
    @čistilište - neke skupine su se nekako izborile da ih se ne dira, jer nastane dreka do neba, a neke se slobodno mogu sprdati. tu spadaju i žene u kontekstu sexa koji prodaje sve, od igle do lokomotive. .-))

    avatar

    13.06.2012. (08:30)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Odavno sam prestala gledati reklame, stvarno mislim da su pisci reklama umno zaostali i kad tome dodaš goebelsov trening bolje ne mogu ni uraditi.

    avatar

    15.06.2012. (08:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...