Image and video hosting by TinyPicSteve Hillage - “L" oliti Music LP-Undergorund / GRTg 12 06 u 19:10 uri,feta.blog.hr" /> <a href="http://tinypic.com?ref=34ereie" target="_blank"><img src="http://i41.tinypic.com/34ereie.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>Steve Hillage - “L" oliti Music LP-Undergorund / GRTg 12 06 u 19:10 uri - feta zivota - Blog.hr - komentari na post

Komentari

feta.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • carla

    evo me u prolazu, pozz :))

    avatar

    05.06.2012. (23:13)    -   -   -   -  

  • feta

    @carla
    fala in..
    nazalost, za sada ne mogu posjecivati blogove, ali uskoro, ocu sigurno...ostaj mi dobro...i gustaj u muzici !

    avatar

    07.06.2012. (13:50)    -   -   -   -  

  • Moja 1. knjiga

    Radionica “Mozak-mala koncertna sala”

    Pozivamo vas da oprobate nove mogućnosti poboljšanja kognitivnih I motoričkih sposobnosti te komunikacije za djecu i odrasle sa posebnim potrebama kroz glazbu. Uz pomoć poznatih svjetskih metoda kao što su “Sistem Dalcroze” , terapeutskih metoda putem ritma I vokalne intonacije omogućavamo poboljšanje kvalitete života osobama s posebnim potrebama I njihovim obiteljima.
    Individualizirani terapeutski program i glazbene radionice prilagođene korisnicima, nakon provedenog terapeutskog programa kao rezultat imaju poboljšanu motoriku, komunikacijske I kognitivne sposobnosti, lakšu komunikaciju I socijalizaciju .
    O našim radionicama I radu Udruge informirajte se na:
    http://www.glazb.com/index.html
    I na Facebook stranici:
    www.facebook.com/GLAZBAKZ

    za sve koji se odluče na naše radionice doći organizirano u grupama od 5 I više osoba odobravamo popuste.

    avatar

    08.06.2012. (13:38)    -   -   -   -  

  • aristillus

    Canterbury scena,malo mjesto prepuno talenata,steve hillage je master jazz-fusion-a sto je i dokazao nakon trilogije radio gong.Nadam se da ce se nesto u buducim emisijama pustati od gore pomenutih bendova.Nisam siguran da se Caravan od pocetka do kraja pridrzavao space roka,cini mi se da je to prestao biti nakon drugog albuma,odnosno od masterpiece-a "In the land of gray and pink".

    avatar

    08.06.2012. (15:04)    -   -   -   -  

  • feta

    @aristillus
    Sa Canterbury scenom nisan ni poceja.
    Dakako, u planu je Soft Machine, Caravan, Egg, Khan, Polite Force, ali i sastavi koji nisu dio scene po lokaciji, ali joj pripadaju po izricaju. (ka Colosseum)

    avatar

    08.06.2012. (16:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...